- 27 Eylül 2014
- 405
- 199
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.741
Hanımlar saçlarımı serenay sarikayanin saç rengi gibi yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz su anki saç rengim aşağıdaki gibi kendim boyamak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yardımcı olabilirim daha dün senin renginde saçlarımı kendim boyadım ve küllü sarı oldu:) ki kuaför e gittim yanmış artık kopar açamam dediği halde basardım yaptım herkes şoktaSen de yapabilirsin hiç merak etme hatta fotoda atacagım ilk başta ne yapıyoruz ;; Palettanın açıcısını alıyosun marketden 9lira 4kutu al sen saçların belinde galiba anca yetsin sonra turuncudan sarıya gider gibi açılıyo hiç korkma oryal gibi yanma riski yok bende keratin oldugu halde kuaför yapmadı yanar diye ama ben başardım ardından ;Kolestonun 11.1 numaralı açık küllü sarı boyası var açık ta olanlar var ya hani 5lira olanlardan oksidan da al bitti bu iş kafkaokur
B Baharyagmuru35 6.0 koyu kumral oluyor bence 7.0 kumrala boya doğal rengin gibi gerci küllülük de var doğal renginde 7.1 palettadan boyayabilirsin kapatır merak etme:)
Harika güle güle kullan tatlm7.1 küllü kumrala boyadım dün mükemmel oldu :)
Harika güle güle kullan tatlm
cok güzelteşekkür edeerimmm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kemmel-oldu-sizce-nasil.832044/#post-41428387
bak buraya da koydum fotoğraflarımı bikaç fotoğraf var aşağıya doğru
D drasistan_23 9.1 küllü boyarsan tek renk olur zamanla oturacaktır boya koleston falan çabuk akıyor gerçi küllüler akıyor hemn palettanın küllü renklerini kullan
daha önce palette 9.0 la boyadığımda hiç bi yıpranma olmadı ama üzerine tekrar boyarsam evet yıpranabilir teşekkürler dediğiniz gibi yapayım :)happylove koyu kumraldan 9numaraya boyarsan saçın yanar açık vurduğun için saç zeminin açılması gerekiyor oryalsiz palettanin açıcısıyla yapabilirsin kalan kısmı