Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Kizlar sacim 7 numara kumral uzun zamandir ama kizillik bas gosterdi huzurum yok artik bunu nasil kirayim direkt 7.1 kullu yapsam yeserir mi nasil bi gecis yapayim

kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var..ben geçen hafta saçımı boyadım açık kumrala fakat turuncu gibi bişey oldu haliyle tekrar boyuycam ama hangi renge boyasam kararsız kaldım.istediğim koyu bi renk koyu kumral gibi fakat bazı sitelerde kızıllık yapar tutmaz gibi şeyler okudum.. hangi renge boyamalıyım sizce tecrübesi olan varsa yardım edebilir mi acaba? kurtulmak istiyorum biran önce bu renkten.. saçlarım gerçekten berbat renk yakışmadı bana hiç..

kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var..ben geçen hafta saçımı boyadım açık kumrala fakat turuncu gibi bişey oldu haliyle tekrar boyuycam ama hangi renge boyasam kararsız kaldım.istediğim koyu bi renk koyu kumral gibi fakat bazı sitelerde kızıllık yapar tutmaz gibi şeyler okudum.. hangi renge boyamalıyım sizce tecrübesi olan varsa yardım edebilir mi acaba? kurtulmak istiyorum biran önce bu renkten.. saçlarım gerçekten berbat renk yakışmadı bana hiç..
boya numaralarından sonu 1 ile bitenlerden alırsan saçında kızıllanma olmaz. 7.1 - 8.1 gibi. ben 7.1 boyamıştım ama kutunun üstündeki gibi açık bi renk olmadı asla.

kizlar bana yardimci.olabilecek.biri.varmii sacimi palettenin yogun renk acicisiyla boyadim uclar tatli.sari oldu ama diplerde.turunculuk var..kullu sari boyasam mavilesme olurmu yada baska sari bilemedim.yeni.uyeyim pekte anlamiyorum yardimci olursaniz.sevinirim:)

kizlar bana yardimci.olabilecek.biri.varmii sacimi palettenin yogun renk acicisiyla boyadim uclar tatli.sari oldu ama diplerde.turunculuk var..kullu sari boyasam mavilesme olurmu yada baska sari bilemedim.yeni.uyeyim pekte anlamiyorum yardimci olursaniz.sevinirim:)
Turunculuk Olmasın diyorsan küllü renklere yöneleceksin. :) üst üste küllü kullanım yeşillik yapar evet ama yeşillik yaptığı zaman dore bi renk sürersen sorun olmaz :)

ustune kullu sari sursem yserirmi yani bide hangi boya oneririsiniz:)

Eklentiler

• IMG-20150911-WA0002-1.jpg
    IMG-20150911-WA0002-1.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 252
bu saç rengi sizce nedir.saçım çok koyu değil.ama tam rengini merak ediyorum teşekkürler

Eklentiler

• nourishing-color-creme.jpg
    nourishing-color-creme.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 255
Merhaba kızlar. Ben bugday tenliyim saçlarımı boyatmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Yani hangi tonlar bana daha cok yakışır lütfen fikre ihtiyacım varrrr :cry:

Merhaba bayanlar ben bu rengi nasil elde edebilirim iki tana resim var biri flaşlı biri flaşsız

Eklentiler

• 20150917_090100.jpg
    20150917_090100.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 411
  • 20150916_141500.jpg
    20150916_141500.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 401
X