- 21 Aralık 2014
- 47
- 5
- 44
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.721
Canım boyanın temiz içeriklisinin olduğunu hiç düşünmüyorum,öyle bir beklentin varsa hiç boyama derimKızlar saçlarımı siyaha boyuyorum ve temiz içerikli bir boya arıyorum, ne önerirsiniz?
mecburen boyuyorum beyazlardan dolayı, yoksa ben de hoşlanmıyorum ama işte kötünün iyisini arıyorum diyelim:)Canım boyanın temiz içeriklisinin olduğunu hiç düşünmüyorum,öyle bir beklentin varsa hiç boyama derim
7.1 ve 6.1 sanki olur gibi geliyor :)Arkadaşlar saçlarım böyle karamel turuncu bakırımsı bir renk oldu ama ben küllü kumral istiyorum sarı alt tonlu bunun icin hangi boyaları kullanabilirim diplerim biraz koyu olsun istiyorum cok acık geldi rengi resmde cok belli olmuyo ama diplerimde acık renk
İstediğim saç rengi ikinci ekte
Ben denedim turuncuları 7.1 bile yok etti bendeOryelin üstüne koyu kahve boyanmış bir sacim var rengini kahveye doğru yavaş yavaş açıyorum ara ara turuncu yansımali ve turunculuklar var ben boyayi akitip üzerine koyu küllü kumralla birkac kez boyayarak o turunculuklari almak istiyorum sizce olur mu mümkün mü bu?
Ben denedim turuncuları 7.1 bile yok etti bende
Valla bende kuaför kuaför gezmekten bıktım bilseydim en baştan boyatmaya actırmaya kalmazdim yani bir de o güneşte açılan parlayan kapanmayan turunculuklar beni deli ediyorKoleston kullandım, aradaki koyu renkleri kapatmıcak ama, benim dipte koyu kızılım vardı mesela onu da 6.1le kapatmıştım. Çok masraflı uğraştırıcı işler bunlar ya bana da artık kal geldi bu saçlardan makineye vurcam o olcak
Ben de şimdi tamamen 6.1 boyadım. Bekliyorum. Olduğu kadar artık. Bırakıcam uzasın artık da dipten kendi saçım gelsin. Sıkıldım çok.Valla bende kuaför kuaför gezmekten bıktım bilseydim en baştan boyatmaya actırmaya kalmazdim yani bir de o güneşte açılan parlayan kapanmayan turunculuklar beni deli ediyor
Ben de biraz bakim yapıp kullu kumral tonlarina boyamayi düşünüyorum inşallah guzel olur sen önce 7.1 yapıp sonra komple 6.1 mi boyadinBen de şimdi tamamen 6.1 boyadım. Bekliyorum. Olduğu kadar artık. Bırakıcam uzasın artık da dipten kendi saçım gelsin. Sıkıldım çok.