Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Hanımlar saçlarımı serenay sarikayanin saç rengi gibi yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz su anki saç rengim aşağıdaki gibi kendim boyamak istiyorum

Ben yardımcı olabilirim daha dün senin renginde saçlarımı kendim boyadım ve küllü sarı oldu:) ki kuaför e gittim yanmış artık kopar açamam dediği halde basardım yaptım herkes şoktaSen de yapabilirsin hiç merak etme hatta fotoda atacagım ilk başta ne yapıyoruz ;; Palettanın açıcısını alıyosun marketden 9lira 4kutu al sen saçların belinde galiba anca yetsin sonra turuncudan sarıya gider gibi açılıyo hiç korkma oryal gibi yanma riski yok bende keratin oldugu halde kuaför yapmadı yanar diye ama ben başardım ardından ;Kolestonun 11.1 numaralı açık küllü sarı boyası var açık ta olanlar var ya hani 5lira olanlardan oksidan da al bitti bu iş kafkaokur

cesaret edebilirsem yapıcam bakalım teşekkür ederim canım ve resimlerini bekliyorum

kızlar merhaba ben garnier natural color serisinden 9.0 sarı rengi aidım.. saçlarım koyu kumral... 17 gün önce saçımı daha doğrusu uç ve boylarını palette deluxe ile boyamıştım ama sadece güneşte belli olan bi açılma oldu yani beni tatmin etmedi.. zaten tesettürlüyüm güneşte açılan saçı napıyım.. şimdi garnierin içinde bi oksidasyon var ama volümü yazmıyor bende tekrar bi oksidasyon alıyım 0.9 bununda yarısını katıp öyle katayım diyorum.. yani 1 tüp saç boyası 1 buçuk tüpde oksidasyon olacak.. ne diyorsunuz saçım yanar mı kopar mı ? bide pigmentasyon yöntemi varmış ben pek bilmiyorum bu şekilde mi yapsam acaba... saçlarım açılsın istiyorum

drasistan_23Yeni ÜyeÜye

merhaba öncellikle foruma yeni katıldım bu sebepten bi hatam olursa af ola :)
kuaför mağduruyum bir çok badire atlattım saçımla ilgili en son kızıp turunculuğunu yenmek için koleston 11.1 boyadım oda biraz yeşillenme yaptı ama akıyo çok rahatsız edici bişi değil ara ara dalgalanmalı turunculuklar var yine sımdı bunu yenmek için 9.1 boyasam iki kez küllü küllü yaptığım için cok yeşillenir mi yada bu ay 9.3 boyasam durum ne olur ? yeşillenmeyi yenmek için bidahaki ay 9.1 boyarım... yani açıkcası saçımda tek renk görmek istiyorum nasıl elde edebilirim?

Eklentiler

• IMG_0524.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 160
D drasistan_23 9.1 küllü boyarsan tek renk olur zamanla oturacaktır boya koleston falan çabuk akıyor gerçi küllüler akıyor hemn palettanın küllü renklerini kullan

canım bi sorum daha olucak ? şu iki resimdeki saç renkleri cok hoşuma gidiyor bunun dip ve uç tonunu biliyomusun? nasıl elde ederim? sence yakışırmı ?

Eklentiler

• günlük-sarı-saç-modeli.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 642
  • sarı saç modelleri (17).jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 412
happylove koyu kumraldan 9numaraya boyarsan saçın yanar açık vurduğun için saç zeminin açılması gerekiyor oryalsiz palettanin açıcısıyla yapabilirsin kalan kısmı
daha önce palette 9.0 la boyadığımda hiç bi yıpranma olmadı ama üzerine tekrar boyarsam evet yıpranabilir teşekkürler dediğiniz gibi yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…