Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım merhabalar benim saçım doğal rengi koyu kestane şimdiki rengi koyu kumral istediğim renk dore yansımaları olan güzel açık kumral bi renk fotoğrafı da ekleyeyim ne önerirsin hangi boyayla boyayayım şu anda palette 10.1 ve 9.5 karışımı kullanıyorum :)

Fotograftaki sac rengi koyu kumral mi? Eger oyleyse koleston 6.0 mı palette 6.0'mı palettenin ki çok açık renk gibi duruyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-22-02-21-12.png
    582,2 KB · Görüntüleme: 438
Kızlar saçlarım şuan dore sarı ve çok açık küllü sarıya çevirmek istiyorum nasıl yapıcagımıda biyerde okudum kadın kendisi sacını açmış acıcının üstüne açık küllü sarı boyamış cok hafif yeşerme olmus 2 yıkamada gecmiş ve renkte oturmuş ama ben dibimide açık renk istemiyorm şuan dibim çok açık küllü kumral kahvemsi turuncumsu bişey açık küllü sarı sacın dibine ne renk gider sizce

Merhaba arkadaşlar benim doğal saç rengim koyu kestane siyaha yakın, koyu kumrala boyamak istiyorum sizce saçımın rengi daha çok koyu olur mu? Yoksa boya tutar mı?

Bnde uclarda kalan kizili kapatmak istyorum ne yapabilirimm

Slmkızlar ben saçımı kızıla boyamak istiyorum 1 sene önce röfle yapmıştım acaba nasıl yapabilirim boya markasıda önerirseniz sevinirim cevapları alıntìlayarak yazin lütfen

Kizlarr acilll cevap.saclarim acik kumraldi.platine yakin bir sari elde etmek istedim ve palette yogun renk acici ile actim.sacim acildi ama istedigim rengi elde edemedim.guzel bir sari olmadi.hemde cok acildi hemde sarisi guzel deil.simdi ustune hangi boyayi kullansam.hem sariyi biraz koyultmak istiyorum.turunculasma yok ama rengi birazdaha yumusatip koyulastirmak istiyorum.acik sari gibi...

ombreden mahvoldu saçlarım bende kestim ama o alttan çıkan turuncular. platin sarılar igrenç bi hal aldı. diplerden 3.4 parmak kendi saçım kumral boyalı uçlar platin sarı koyu birenk istiyorum tam siyah degl ama siyaha yakın kahve dogal dursun istiyorum kuaföre gitmek istemiyorum artık evde hangi boyayı alırsam komple kapatabilirim sarıları sürekli boyamakta istemiyorum otursun diye enfazla 2 veya 3 boyama yapmalıyım yada tek seferde kapatacak bi boyamarkası varsa deneyimli arkadaşlardan yardım istiyrum çok mutsuzum gerçekten

ilk resimdeki gibi saçlar tabi omuz hizamda 2 ci resimdeki gibi birenk olması için neyapmam gerekiyor

Eklentiler

• 1785391298d82f2dd99b0399ff9275d4.jpg
    365,7 KB · Görüntüleme: 606
kuaföre boyattım sarıları tam kapatamam diye koyu kestane boyadı tabi yine kömür gibi siyah oldu açılmasını bekliyorum

Kızlar lütfen bilgisi olan yazsın çok moralim bozuldu.Saçlarım bu halde.Altında oryal var ombre kullanmıştım sonra sıkıldım ve bakır kahveye heves ettim boyadım sonuç böyle kafam 3 renk.çok çirkin duruyor kuaföre sordum yine ombre istiyorum dedim saçların kopar dedi ne kadar açılır ne renk açılır bilemeyiz dedi ya o kadar bakımlar da yapıyorum geçen sene bu xamanlarda oryal kullanılmıştı.sorduğum kuaför de mahalle kuaförü belki uğraşmak istemedi diye düşünüyorum lütfen benim durumumda olan varsa veya anlayan yardımcı olsunlar.Ben bekleyıp hazıranda açtırmayı düşünüyorum en azından akar biraz daha boya açılması kolaylaşır...

Eklentiler

• image.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 222
  • image.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 225
  • image.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 290
Bana bi yardimmm saclarmi voila 8,8 e boyuyordum 3 yil boyunca, 2 gun once 7.1 kullu kumral yaptim. Hiic begenmedim 8.8 e donemezmisim. koleston 8.0 acik kumRala boyamayi dusunuyorum .tutar mi acaba

bu saç rengini nasıl elde edebilirim kızlar şuanki saç rengim kahverengi tonlarında

Eklentiler

• b_e3439901-faaf-4b92-b7ef-49dcef2d38dd.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 194
turuncunun en açık tonu tarçın bakır mı ben saçlarım tam turuncu olsun istiyorum fakat oryal kullanmadan nasıl yapabilirim şu an turuncu ama bi kızılımsılıkta var o olmasın istiyorum ve oryal uçlarında vardı baya önnceden kaldı ama üstüne çok kez boyadığım hade hala uçları daha açık oluyor saçlarımın uçlarından kastettiğimde dipten 12 cm aşağısı kadar

tarçım bakır boyayabilirsin garnierin zaten tarçın bakır ilk koyu olsa bile aktıkça baya açık turuncuya kaçıyor

Kızlar saçlarımı siyaha boyuyorum ve temiz içerikli bir boya arıyorum, ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…