Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Saçlarım çikolata kahve saçlarımı sarı yapmak istiyorum. Açıcı kullanıldı istediğim rengi tutturamadıkları için tekrar evde çikolata kahve rengine boyadım. Ama sarışın olmak istiyorum. Watsonstan boya silici alıp deneyeceğim. Fotoğraftaki sarı tonuna nasıl ulaşabilirim? Ekte saçımın rengi mevcut teşekkürler
canım watsonsta boya silici mi var ? markası nedir? yada kutusu nasıl birşey

canım watsonsta boya silici mi var ? markası nedir? yada kutusu nasıl birşey
Colour B4 adı 50 tl civarında fiyatı saçı yıpratmadan boyayı sildiği söyleniyor

Eklentiler

• BkNOT9tCUAATZ-j.jpg
    BkNOT9tCUAATZ-j.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 452
Bu sac rengini nasil yapabilirim saclarim suan kestane gibi:KK43:

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-25-17-58-35.png
    Screenshot_2015-01-25-17-58-35.png
    362,4 KB · Görüntüleme: 362
  • images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    8,2 KB · Görüntüleme: 545
  • Screenshot_2015-01-25-17-56-57.png
    Screenshot_2015-01-25-17-56-57.png
    201,2 KB · Görüntüleme: 282
Kızlar sacımı bu renge boyamak ıstıyorum kendi sacimda bu hangi renkleri karistirmam lazim dogal sariyla acik kullu sari tutarmi sizce

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-14-14-57-02.png
    Screenshot_2015-01-14-14-57-02.png
    455,7 KB · Görüntüleme: 276
  • IMG_20150128_135119.jpg
    IMG_20150128_135119.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 1.395
kizlar rofle yada balyaji iyi yapan bir kuafor ariyorum istanbulda. saclarimda kirmizilik ve turuncular var kisa sac. kimi tavsiye edersinniz ?

Arkadaslar ben 2 kutu garnier 11.1 ekstra acik gumus sarisi alip boyicam sacim kumral nasil bisey olur rengi bir de boyayi karistirirken oksidanin ikisinide boyanin ikisinide karistiriyomuyuz yoksa tek oksidan mi

Bu boya hakkında bilgisi olan varmı rossmndan aldım geçitimi değilmi bunu merak ediyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    152,5 KB · Görüntüleme: 129
  • image.jpg
    image.jpg
    218,3 KB · Görüntüleme: 157
Canim beni hatirlarsin sayende saclarimi cok guzel bi renge boyamistim simdi diplerim gelmeye basladi tekrar yardim istiyorum konu da actim kumral saca dip boya diye sana zahmet bakarsan simdi foto ekleyemiyorum Linkte koyamadim :KK68:

Arkadaşlar ben bugün saçlarımı toz açıcı ile açtım. Çiğ bi sarı turuncumsu bi renk oldu. Üstelik dipler daha açık.
Saçlarımı doğal bi açık kumral istiyorum. Bunun için de açık kumral altın (8.50) almıştım. Ama çok sarı olacak diye korkuyorum.

Şimdi sorum şu;
8.50 (açık kumral altın-igora) ile oksidani %3 lük kullansam olur mu ?
Yani saçımı koyulaştirir mi ? Boyayı değiştirme imkanım da yok. Artık açtım. Keşke 7 yada 6 numara alsaydim. Ama geçti.
Yardimci olur musunuz ? Açık kumral ile %3 lük oksidan olur mu ?
Bu açıldıktan sonraki saçlarim. Yardımcı olun Allah için :KK43:

Eklentiler

• 20150216_163935-1.jpg
    20150216_163935-1.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaşlar ben bugün saçlarımı toz açıcı ile açtım. Çiğ bi sarı turuncumsu bi renk oldu. Üstelik dipler daha açık.
Saçlarımı doğal bi açık kumral istiyorum. Bunun için de açık kumral altın (8.50) almıştım. Ama çok sarı olacak diye korkuyorum.

Şimdi sorum şu;
8.50 (açık kumral altın-igora) ile oksidani %3 lük kullansam olur mu ?
Yani saçımı koyulaştirir mi ? Boyayı değiştirme imkanım da yok. Artık açtım. Keşke 7 yada 6 numara alsaydim. Ama geçti.
Yardimci olur musunuz ? Açık kumral ile %3 lük oksidan olur mu ?
Bu açıldıktan sonraki saçlarim. Yardımcı olun Allah için :KK43:
canım boyanın adında altın gecıyo bı kere bu demektir ki turuncu yansımalarını daha cok arttırıcak ayrıca evde acık kumralı elde etmek zor ıyıce bır arastır derim ben sana

Ben bilemeden kalktım altınlı aldım off :KK43:(
Bi de açtım artık degistiremem de. Ama yanında turuncu azaltıcı da aldım. Ondan da koyucam olmaz mı o zaman canım ?
Cevabın için sağol :KK60:

Mavi boya canım zaten aldığım, turuncu azaltıcı diğer adı. Aynı.
Olur mu ? Kapatır mı sence.. oksidani laçlık kullanayim 8.50 saç boyam. Normalde 9 ama ben 6 nin bile kapatamayacagini düşünüyorum. %3 kullanilabilir mi yani kapatmaya, koyultmaya yardimci olur mu ?

oksidan konusunda birşey diyemeyeceğim ama turuncu azaltıcı o çiğ sarımsı turunculuğu alıyor.. altın kumralla boyasan dahi çiğ turuncudan ziyade tatlı bir altın yansıması olur diye düşünüyorum...

X