- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.661
Karışımlar konusunda bende anlamıyorum canm ya yardımcı olamıycam hatta bende ilk defa karışım deniycemten rengim bronz canım beyaz tenli değilim. küllü kumral ama kaç numara almam hangi numaraları karıştırmam gerekiyo bu konuda da yardımını rica etsem :) boya konusunda hiç tecrübem yok çünküü
ten rengim bronz canım beyaz tenli değilim. küllü kumral ama kaç numara almam hangi numaraları karıştırmam gerekiyo bu konuda da yardımını rica etsem :) boya konusunda hiç tecrübem yok çünküü
Yoğun küllü yeşillik yapar saçta netten araştır karışımları bence ben öyle karar verdim hangi boyaları karıştırıcama5 yada 6.1 yada noktadan sonra 10 yogun kullu kumral.
okadar çok şey okudum ki okumadığım forum blog kalmadı kafam çok karıştıYoğun küllü yeşillik yapar saçta netten araştır karışımları bence ben öyle karar verdim hangi boyaları karıştırıcama
sen nezaman deniceksin canımm :)Karışımlar konusunda bende anlamıyorum canm ya yardımcı olamıycam hatta bende ilk defa karışım deniycem
Boyalarım hazır ama boş kaldıgım zaman yapcam inşallah:)sen nezaman deniceksin canımm :)
tamam mutlaka resmini bekliyorum canım senden cesaret alıp bende yaparım ozamanBoyalarım hazır ama boş kaldıgım zaman yapcam inşallah:)
Foto atamam kapalıyım ama sonucu yazarımtamam mutlaka resmini bekliyorum canım senden cesaret alıp bende yaparım ozaman
hoş görünmüyo gerçektende düz bi renk boya yada aynı kuaföre git dip boya yaptır bence dibin gelmiş gibi görünüyoSaçlarımı 2 ay once sarı röfle yaptırmıstımm. Diplerini boyamayalım doğal olur diyen kuaför saçlarımı berbat etti. Şimdi saçlarımla çok mutsuzum ayrıca saçlarımın yanması da cabası. Ben şimdi saçlarıma ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
ben saçımı tam 2 tona kadar akıttım c vitamini karbonat ve şampuan karışımıyla canım istersen bi araştır sende.saçımda hiç yıpranma olmadı. merak ettiğin bişey olursa bende yardımcı olurum sonuca inanamadım 4 kez yaptım ve kopkoyuydu saçım baya bi açıldıKizlar mavi siyah ne kadar surede akar gidrt ya ? Elma sirkesi boyayi akitirmi
Gecmis olsun oncelikle.Madem uclari boyadan yiprandi ve diplerine dogal olsun diye dokunmadi kendine iyi bir kuafor bul yani birilerinin gidip memnun kaldigi bir kuafor sonrada uclara dokunmadan dipleri actir ve sarilar agirlikli olacak sekilde rofle yaptir.Bende actigim konumda bahsettim adina sanina guvenip iyidir diye gittigim kuaforde sizin ki gibi kotu bir sonucla ayrildim maalesef..Gerci iyi bir kuafore gittiginizde siz ne istediginizi soylemeden neye ihtiyaciniz oldugunu gorur ve ona gore islem yapar ama artik herkes iyi kuafor diye gecindiginden sonucta boyle oluyor.Saçlarımı 2 ay once sarı röfle yaptırmıstımm. Diplerini boyamayalım doğal olur diyen kuaför saçlarımı berbat etti. Şimdi saçlarımla çok mutsuzum ayrıca saçlarımın yanması da cabası. Ben şimdi saçlarıma ne yapabilirim yardımcı olur musunuz