Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Benimde saclarım karamel rengi,gecen gün kuaförüm klasik olarak yaz geldi sana ombre yapalım çok yakışır dedi,bir anda gaza gelip yaptırdım ama pişmanım,kafamda bin renk var sanki,ne yapsam bilemedim:KK64:

kızlar mrb bir sorum olacaktı saçlarımın doğal rengi siyahtı 3 defa palette 10.1 küllü açık sarıya boyadım oldukça açıldı. şimdi değişiklik olsun istedim açık tonları tercih ettiğim için 10.1 ile 8.1 küllü kumralı karıştırsam nasıl bişey çıkar yardımcı olursanız sevinirim :110:

bu tonlarda istiyorum nasıl yapabilirim 1. resim tercihim

Eklentiler

• saç157.jpg
    saç157.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 251
  • saç98.jpg
    saç98.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 204
Arkadaşlar saçlarım böyle karamel turuncu bakırımsı bir renk oldu ama ben küllü kumral istiyorum sarı alt tonlu bunun icin hangi boyaları kullanabilirim diplerim biraz koyu olsun istiyorum cok acık geldi rengi resmde cok belli olmuyo ama diplerimde acık renk
İstediğim saç rengi ikinci ekte

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 113
  • image.jpg
    image.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 140
Arkadaşlar saçlarım böyle karamel turuncu bakırımsı bir renk oldu ama ben küllü kumral istiyorum sarı alt tonlu bunun icin hangi boyaları kullanabilirim diplerim biraz koyu olsun istiyorum cok acık geldi rengi resmde cok belli olmuyo ama diplerimde acık renk
İstediğim saç rengi ikinci ekte
7.1 ve 6.1 sanki olur gibi geliyor :)

Benim saçlarım da kızıldı, c vitamini ile akıtıyorum, sonra ben de küllü kumral boyucam inş :)

Merhabalar, benim bir kaç sorum var fikirlerinizi almak isterim. Benim saçlarımın doğal rengi çok siyah daha önceden kalma uçlarında baya bir koyu bakır kahverengi gibi bi ton var. Şuan küllü koyu sarı tonlarını istiyorum. Şimdi gelelim sorularıma öncelkle ben yurtdışında yaşıyorum burada birkaç kuaföre sordum fiyat aldım 80-90-140 euro civarlarında fiyatlar verdiler. Türkiyede saç açma boyama ve ışıltı verme işlemleri yaklaşık ne kadar ? Yakında trye geleceğim oradada yaptırma ihtimalim var. Bir arkadaşımda istediğim rengi kendim evdede tutturabileceğimi söyledi sizce mümkün mü ?

Oryelin üstüne koyu kahve boyanmış bir sacim var rengini kahveye doğru yavaş yavaş açıyorum ara ara turuncu yansımali ve turunculuklar var ben boyayi akitip üzerine koyu küllü kumralla birkac kez boyayarak o turunculuklari almak istiyorum sizce olur mu mümkün mü bu?

Oryelin üstüne koyu kahve boyanmış bir sacim var rengini kahveye doğru yavaş yavaş açıyorum ara ara turuncu yansımali ve turunculuklar var ben boyayi akitip üzerine koyu küllü kumralla birkac kez boyayarak o turunculuklari almak istiyorum sizce olur mu mümkün mü bu?
Ben denedim turuncuları 7.1 bile yok etti bende

Koleston kullandım, aradaki koyu renkleri kapatmıcak ama, benim dipte koyu kızılım vardı mesela onu da 6.1le kapatmıştım. Çok masraflı uğraştırıcı işler bunlar ya bana da artık kal geldi bu saçlardan makineye vurcam o olcak

Koleston kullandım, aradaki koyu renkleri kapatmıcak ama, benim dipte koyu kızılım vardı mesela onu da 6.1le kapatmıştım. Çok masraflı uğraştırıcı işler bunlar ya bana da artık kal geldi bu saçlardan makineye vurcam o olcak
Valla bende kuaför kuaför gezmekten bıktım bilseydim en baştan boyatmaya actırmaya kalmazdim yani bir de o güneşte açılan parlayan kapanmayan turunculuklar beni deli ediyor

Valla bende kuaför kuaför gezmekten bıktım bilseydim en baştan boyatmaya actırmaya kalmazdim yani bir de o güneşte açılan parlayan kapanmayan turunculuklar beni deli ediyor
Ben de şimdi tamamen 6.1 boyadım. Bekliyorum. Olduğu kadar artık. Bırakıcam uzasın artık da dipten kendi saçım gelsin. Sıkıldım çok.

B
Ben de şimdi tamamen 6.1 boyadım. Bekliyorum. Olduğu kadar artık. Bırakıcam uzasın artık da dipten kendi saçım gelsin. Sıkıldım çok.
Ben de biraz bakim yapıp kullu kumral tonlarina boyamayi düşünüyorum inşallah guzel olur sen önce 7.1 yapıp sonra komple 6.1 mi boyadin

Merhaba kızlar ben saçlarımın boy ve uçlarını evde kolestonun yoğun renk açıcısı ile açıp sonra yanlış hatırlamıyorsam palettenin açık küllü sarısına boyadım. Dipleri kendi rengim. İlk fotoğraf bana ait gün ışığındaki hali fotoğrafta dipleri biraz daha açık çıkmış ama normalde kahveye yakın
XvjYa3.jpg
[/url][/IMG]
XvjYa3.jpg

Bu aralar hiç olumlu bakmadığım ve cesaret edemediğim bi renk dolaşıyor aklımda, kızıl :) Nerden esti bilemiyorum ama baya hoşuma gitmeye başladı diyebilirim:) Alttaki fotoğraftaki renge hasta oldum desem yeridir, kızıl hakkında en ufak bi fikrim yok yıllardır sadece saçlarım sarı ombre, karamel ve kahve arasında gidip geldi. Biraz görsellere bakınca kızıl için gerekli cesareti buldum. :)
GYgpb3.jpg

Ancak bu rengi açma işlemi olmadan nasıl elde ederim diye düşünüyorum ve diğer bi sorun en önemlisi kaşlarım :KK43:
Kaşlarım kalın telli ve koyu renkli ayrıca yıllardır da kaşlarımı doğal halinde kullanıyorum sadece fazlalıkları ve ortasını aldııryorum çok dağınık olmadıkları için, çünkü yüzüm yuvarlak olduğundan ince veya orta kaş yakışmıyor :/
l7807E.jpg

Kaşlarım bu şekilde, tenim açık ve sıcak tonlu diyebilirim gözlerim kahve normalde. Sizce kaşımı kırmalı mıyım üstteki renk için? Nasıl kırabilirim? Ve bu kızılı evde tutturabilir miyim? Şimdiden teşekkürler :)

Herkese merhaba !

Yuvarlak bir yüzüm var, ne yapsam yakıştıramıyorum hep şişko duruyorum :p

Saçlarım şu an fındık kabuğu rengi ama bu renkten sıkıldım bana hangi renk gider, ne önerirsiniz?

moKj4AO.jpg

Teşekkür ederim :) :KK200:

Saçlarım 8.1 küllü sarı en son 3 ay önce boyamıştım üstüne daha açık bi sarı denemiştim ama hiç bir boya tutmadı . 3 aydırda hiç boyamadım diplerden kendi saçlarım geldi zıt ve abes durmadığı için böle kaldı daha da boyatmadım kendi saçlarım açık kestaneydi . Şimdi kendi saçlarıma geri dönmek istiyorum . Yine boya alığ boyasam saçlarım boya tutmaz mı ?
Daha açık bi renge boyamaya çalıştığımdan mı tutmadı acaba daha önce ? şimdi daha koyu boyuyacağım için tutar mı yoksa tamamen saçları açıp öle mi boyamam gerekiyor ?
Bir de saçlarım 8.1 küllü sarı ya kendi açık kestaneden daha koyu bi ton mu almalıyım saçlarım sarı olduğu için kendi rengime boyasam daha açık kaçar mı yoksa bi iki ton koyusunu mu almalııym ?

27.jpg bu benm kendi saçlarımdı

291.jpg bu da boyalı hali

bunun üzerine hangi boyayı boyayaım da kendi saçlarıma döneyim ? boya tutar mı ?

p_3783_b.jpg bunu alsam kendi saçıma dönebilr miyim sizce ?

X