Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Kızlar, saç rengim platinken (Koyu kestaneden platine boyatıyorum üç yıldır) bakıra döndüm. Birkaç gün geçmesine rağmen alışamadım, hatta nefret ettim. Nasıl dönebilirim platine veya açık sarıya tekrar? N'olur yardım edin, depresyondayım.

Son düzenleme:

yanlış anlamışsınız,,,,kuaför kültürü derken sık sık kuföre işlem yaptırmaya gitmek eylemini kastetmedim ben......temel renk ve boya bilgisiydi kastettiğim......dediğim gibi tüm peroksitli,oryalli,boya kusturucu vb....türev ürünlerde buna dahil....renklendirme işlemlerine dair yani....bunları kuaför salonu açan her sertifikalı ve odaya üye şahıs bilir,,,,temel ders konularıdır çünki kuaförlük meslek okullarında.....çok iyi bilmeme gelince,teyzeoğlum İzmir/Alsancak da kuaför ve saç tasarımcısı....isim vermek reklama giriyordur belki diye yazamıyorum salonunun adını...bilen bilir,makyajları da mac ürünleri ile uygulayan bir kuaför hatta,,,,ha ben çok sık uğrayamıyorum çünki farklı kentlerdeyiz....fakat zaten tüm bilgilerim kuzen kaynaklı ve dediğim gibi saçımdan kromatik kızıl sildirmemle ilgili...ve hala söylediğim şeyi 3.kez söylüyorum..oryali nasıl kullanacağını bilen sıradan bir kuaför için bile silici kullanmak bebek oyuncağıdır. Saçınızda çok extra tahribat yapacağı da yalandır(öyle olsa kromatik kızılın dönüşümünde kafamda saç kalmazdı,çok şükür eskisnden daha sağlıklı saçalrım var şimdilerde) Ha sizin orda bilmiyolar,,,,o zaman size tavsiyem fön çektirmekten öteye gitmeyin o sözümona salonlarda,,,ben size bir mantık ve realiteden bahsediyorum(kuaförlerin neyi bilip bilmediklerine yada bilmediklerini idaa ettiklerine dair) siz kişisel güvensizlik hikayenizi anlatıyorsunuz,kavramadan...net okumayacaksanız,hiç okumayabilirsiniz de,,tercih sizindir.....son mesajımdır...bol şans dilerim kendi uygulamalarınızda...

röflemin altndaki renk sarıya yakın bi renk oluo il güzel duruo sonra kızıla dönüşüo yani kendi sacımın rengi degil loreal aldım denicem inş olur seninnde yardımların için tsk ederm cnm sonucu yazarım sana boyadıgımda

sinirlenmene gerek yok canım hiçde fikir sormakla yaptıgın yanlış bişi yok kimseyede kendini boş yere acıklamak zorunda degilsin kim olsa seni yerinde korkar ve her kuaföre gidemez bende sennle aynı fikirdeyim böle mantıgının almadıgı yorumlara cvp bile yazma kendini yormaya degmez kuaföre gitmemek asla kültürsüzlük deildir herkez özgürdür kimse kimseyi bu konuda elestremez die düşünüorm fikir almaktan ve fikirlerini sunmaktan kacınma derim... kib :79:

slmlar 2 hafta once karamel boyanmis sacimi bal köpügu boyattim ogrenmek istedigim acaba bal köpugu renk acik kullu sari olurmu dönermi renk yesillenme olurmu?

slmlar 2 hafta once karamel boyanmis sacimi bal köpügu boyattim ogrenmek istedigim acaba bal köpugu renk acik kullu sari olurmu dönermi renk yesillenme olurmu?

BENCE sacının rengı gayet guzel bal köpügü zaten bır süre sonra tamamen acılıyor bence hepsını acık kullu sarı yapmadan farklı degerlendırebılırsın uc kısımlarına falan attırabılırsın ama hepsıne boyatcam dıyorsan sacın yıpranır ...

bence actırmak ıstıyorsan bunların hepsı koyu tutacaktr .ama kahve köpügü güzel bır renk ben 1 sene kullandım palette kahve köpügünü önerebılırım ama arkadsmda aynı rengı boyadı onun rengı benım sac rengım gıbı tutmadı fıkrımı soyleyeyım sadece ...

Ya cok açik istemiyorum zaten şu koyulugu kirsin yeter yani sormak istedigim koyu tona acik renk boyasak açilirmi ? yada ne yapmam gerekiyo ? bilemiyorum

Ya cok açik istemiyorum zaten şu koyulugu kirsin yeter yani sormak istedigim koyu tona acik renk boyasak açilirmi ? yada ne yapmam gerekiyo ? bilemiyorum

sacının her zaman ıcın bır ton acıgını boyaman kafidir sonucta evde boyacaksın canım zaten 1 haftaya kadar koyu bır renk sacta olur dha sonra sacın günden güne tam rengine oturur.boya bi sonucunu yaz merak ettım :) cünkü ben arkasımada boyadım fazladan 1 tüp oksidan döktüm gayette güzel şimdi rengi sadece dipleri geldiginde tümden degilde dipten boyatıyor .cunku sac dıplerı cabuk cıkar oda komple boyayla yaptıgında saçı yıpratırve aynı renk tutmaz saç .. yaptıktan sonra az bırsey uçlarına badem yagı surebılırsın kımılerı onermıyor ama benım sacımın boyalı oldugu halde kırıkları yok ben hep boyadıgımda aaz bırsey suruyorum hem sacımı beslıyor hemde guzel parlak gösterıyor...

kızlar şuan ki saç rengim bu. sizce bana hangi renk yakışır.dipler kendi saçım. boyatmak istiyorum ama karar veremiyorum.lütfen yardımcı olun....

canım saç rengin çok koyu saçını açarlar senın ,2 farklı renk yapabılırsın sacını altı bıraz acık uclarıda dha acık bır renk olabılır örnek vereyım bal köpügü acık kül rengi.veya karamel bal köpügü veya acık kahve uclara karamel ...ama bence sacını düzbır renge boya dha sonra bekle sonra boyat derım ben ama karar senın... suan sıcak çikolata karamel bakır acık kahve en cok boyatılan renkler...

slm küllümango banada yardimci ol canim ya bi zahmet ..benim sacim siyahti boya tabiii...sonra actirdim rengini koyu bi karamel oldu ama karisik renkler vardi icierisinde ardan zaman gecti bi actirma islemi daha yaptim ve suan sacim bal köpügü renginden 1 yada 2 ton daha acik ve icerisinde krepeler var sari ... sorum su canim ben extra küllü sari istiyorum bu sacimi uzerine alsam uygulasam sence nasil bi renk cikar yada ne yapmaliyim canim sagol

slm küllümango banada yardimci ol canim ya bi zahmet ..benim sacim siyahti boya tabiii...sonra actirdim rengini koyu bi karamel oldu ama karisik renkler vardi icierisinde ardan zaman gecti bi actirma islemi daha yaptim ve suan sacim bal köpügü renginden 1 yada 2 ton daha acik ve icerisinde krepeler var sari ... sorum su canim ben extra küllü sari istiyorum bu sacimi uzerine alsam uygulasam sence nasil bi renk cikar yada ne yapmaliyim canim sagol

Tmm tsk. denicem boyayinca yazarim. benimde saclarim saglikli kirik falan yok ben aktardan almistim karisik badem yagi susam yagi yilang yilang yagi karisimi galiba 2 haftada bir kullaniyorum saclarim canlandi parlaklasti cilizligida gitti o yönden problemim yok. tekrar tsk görusmek üzere

bence de..
bal köpüğü çok hoş bir renk :)

evet ya ..kızıldan kurtulmak işkence gibi..ancak kestirince gidiyor..
çok güzel bir renk ama sürekli boyayacaksan..o da saçları mahvediyor yani..

Bana cevap verebilecek hiç kimse yok mu?

kızlar benim saçımın kendi rengi küllü koyu kahveydi ben rengi değişsin açık kahve kumral olsun diye palettede çalışan kızın önerisiyle saçımı bronz kahveye boyadım ama aynı saçımın rengi oldu küllü hali gitti ve bildiğiniz koyu kestane gibi bişey oldu birazda kızıllık var güneşte..
kına yakmış gibi oldu (

ben çikolata kahvenin biraz daha açığını istiyorum..
genelde arkadaşlarım palette kahve köpüğü ile bal köpüğü veya dore sarı yada sarıyı karıştır diye öneriyolar istediğim saç rengi bu ton nasıl tutturabilirim (
saçık şuan bronz hakve boyalı 1 ay oldu boyayalı ama bildiğiniz koyu siyaha yakın kestane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…