- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.041
hmm üç rengi mi karıştırıyormuş... sanki daha fazla kızıllık var gibi saçında. bunları yapınca çok koyu olmaz mı acaba?
sen de bu renk istemiyor muydun, sarıyla falan karıştırınca yeşilleşiyor diye duydum. karar veremedim yaaa....
kızlar kahverengiyle sarı yada açık kumralı karıştırsam nasıl olur deneyeniniz var mı acaba?
Kıslarrrrrr,ben evde saç boyamayı beceremiyorum galiba.Kızıl boyalı saçımı kahveye boyadım,birkeresinde de kumrala boyadım üstü şişhane altı memişhane oldu,üstü daha açık olup kahve rengi,altı hala kızıl.Ben tüp boyaların sıvısının fazla kullanıldımı(1 den fazla) saç rengini açtığını duydum,ne derece doğru bilmiyorum,acaba saçımın koyu olan alt kısmına daha çok peroksit kullansam açılırmı? Lütfen yardımcı olun bu saçlarla dışarı çıkamıyorum.:1ninca:
ben karar verdimşuan saçlarım bronz kahve ve koyu tuttu akmadıda saçımda 1.5 ay oldu..
ben palette kahve köpüğü ile dore sarıyı karıştırıp boyicam saçlarımı..
eğer açık ton tutarsa 1 ay sonrada bal köpüğü ile karamel yada altın toffie ile yine dore sarıyı karıştırıcam
sacım kestane rengi evde boyoyarak elde edebilirmiyim mesela hangi boyayo boyuyum lorealin doğal sarısına boyasam kızıllaşmadan boyuya bilirmiyim [img=http://i1103.hizliresim.com/2011/3/17/8133.jpg]
yeniyim ben ve röfleli saçta beyaz sabun etkisini merak ediyorum.kahveli sarılı bir saçım var şu an ve taban rengim kumral. döner mi gerçekten ve ne kadar süre ile kullanmak lazım.kahveler akar mı mesela.15 gün oldu yaptıralı.tecrübe eden var mı....
Merhabalar bayanlar bnde yardım isteyeceğim sizden saçımda palette ALTIN KAHVE vardı üzerine biraz acılsın diye koleston AÇIK KÜLLÜ KUMRAL boyadım kendi sac rengimin oldugu yer(kendi sac rengim koyu kahve) cok guzel oldu,ama altın kahve olan yerler koyu kaldı cok az acıldı,nasıl birazcık daha acabilirim veya tekrar küllü kumral boyarsam dahamı acılır yoksa koyulaşır ?? boya konusunda bilgim yok denecek kadar az. tecrubesi veya fikri olan paylasırsa cok sevinirim