Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

arkadaslar ben renk aciciyla sacimin rengini actirdim .hepsini degil ama.at kuyrugu toplayip altlari boyadim üstler dogal rengim.sorum su benim simdi actigim yerler her nekadar isikta rengi belli olsada turuncu renkte.koyu kahverengi boya aldim acaba sacimi boyasam bu koyu kahveyle üstler dogal oldugu icn boya tutucak ama sacimin rengini actigim yerlerde tutarmi yoksa aynimi kalir?eger tutarsada hemen gecermi sizce bu boya?? ona göre boyuycam.

Kızlar aranızda hiç kahverengiyle sarı ya da kahverengiyle açık kumralı karıştıran oldu mu? Nasıl bir renk çıkıyor acaba?

selam kızlar saçlarımın uzunluğu dirseğimin iki parmak üstünde ve katlı kesim yani az görünüyo sizce 2 kutu koleston naturals yeter mi bu saça ???:78:bide şu yandaki reklamdaki(oxxo) kızım saç rengi nedir?

ben karar verdimşuan saçlarım bronz kahve ve koyu tuttu akmadıda saçımda 1.5 ay oldu..
ben palette kahve köpüğü ile dore sarıyı karıştırıp boyicam saçlarımı..
eğer açık ton tutarsa 1 ay sonrada bal köpüğü ile karamel yada altın toffie ile yine dore sarıyı karıştırıcam

evet ya bende boya alıyorum uyguladığım zaman aynısı gibi hiç renk fln yoksadece beyazları kapatıo.

Uploaded with ImageShack.us

merhaba arkadaşlar,
bu rengi kahverengi boyalı saç üzerine tutturabilecek kuaför tavsiyesi istiyorum.daha önce saçımın rengini açanlar hep kızıla çalan bir renk elde ettiler,aynı durumu tekrar yaşamak istemiyorum

Son düzenleme:

Tamam canım. Sonuçları bana özelden atarsan sevinirim. Bu aralar çok takip edememeye başladım çünkü. Umarım istediğin gibi bir renk çıkar ortaya...

yeniyim ben ve röfleli saçta beyaz sabun etkisini merak ediyorum.kahveli sarılı bir saçım var şu an ve taban rengim kumral. döner mi gerçekten ve ne kadar süre ile kullanmak lazım.kahveler akar mı mesela.15 gün oldu yaptıralı.tecrübe eden var mı....

neyi akıtmak istiyorsun? röfle akmaz. kahverengi tabanı da beyaz sabunla açamazsın.

yakaşık 1 ay önce kızıl üstü siyah saçlarımı palettenin ultra açıcısıyla açma gafletinde bulundum.altlar neredeyse hiç açılmadı.kendi diplerimde turuncu oldu.saçlarım kuru,mat rezil oldu.hemen kuaföre koştum.bitkisel açıcıyla açtı.hem de hiç yıpratmadan.koyu karamel boyadı.ama 1 aya kalmadan saç turuncuya dönüştü.bugün küllü kumral boyattım,ama kızıl görünüyor.ne yapsam da bı kızıllıktan kurtulsam.lütfen birşeyler söyleyin.yeniden küllü kumral ya da koyusuna mı boyayım,yoksa kahve tonları mı alıyım.kahvelerde kızıllık olur mu.cevap verenin saçı,sabah uyandığında istadiği renk olur inşallah

kizlar bi sorum olucak..

hazir satilan boyalardan biktim artik cünkü boyuyorum istedigim renk cikmiyor..oksidanini kendim koyucagim boyalardan almak istiyorum. mesela acik kumral olsun istiyorum. boyayi aldim icine nekadarlik oksidan koymam gerekiyor ?

Bu aralar Esra Erol'un saç rengi hoşuma gidiyor bi ara kuaföre gidip saçımı öyle yaptırsam mı diye düşünmüyor değilim.
Şu an saçlarım berbat durumda bal köpüğü yapmak istedim hafif turuncuya döndü.
Beyaz tenliyim kendi saç rengim kumral böyle bi renk yaptırırsam eminim yakışır.
Bi de fox tvde Nazlı Tolga diye bi spiker var onun saç rengide süperr

Kızlarr benim saçım platin röfle bir iki tok koyulaştırmak için pallettenın kahve köpüğü ile altın sarısını boyasam nasıl olur aralarda koyuluklar olurmu güzel bir renk olurmu bilen varsa cevap verirse çok sevinirim

Merhabalar bayanlar bnde yardım isteyeceğim sizden saçımda palette ALTIN KAHVE vardı üzerine biraz acılsın diye koleston AÇIK KÜLLÜ KUMRAL boyadım kendi sac rengimin oldugu yer(kendi sac rengim koyu kahve) cok guzel oldu,ama altın kahve olan yerler koyu kaldı cok az acıldı,nasıl birazcık daha acabilirim veya tekrar küllü kumral boyarsam dahamı acılır yoksa koyulaşır ?? boya konusunda bilgim yok denecek kadar az. tecrubesi veya fikri olan paylasırsa cok sevinirim

kimseden ses cıkmadı bnde gittim palette açıcı aldım bakalım bi kaç güne denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…