- 21 Şubat 2011
- 19
- 0
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.981
slm boya silici kullanmamakta ısrarcıysanız(affinage'ı çoğu kuaför bilir aslında,güvenilirdir)dediğiniz üzere küllü yoğun yansımalı boyalara o dediğiniz boyadan katmak fayda sağlamayabilir..çünki 11,12 gibi ana renkler bünyesinde kırmızı pigment barındırmadığı için turuncu renk solventinin bu boyaların muhteviyatına zarar vermeyeceğini düşünüyorum,fakat şöyle bir risk mevcut: turuncu ve kızıl solvent bir nevi kırmızı pigment solventi olduğu için küllü yansıma üzerinde etki edip,o yansımaların rengini bozabilir. Yani kızılı ve turuncuyu küllü renkler alır fakat tersi sözkonusu değildir....
Silici kullanmamakta ısrar etmiyorum anlatamadım sanırım bulunduğum memleketteki kuaförlerin siliciden haberi yok bildiğin oryalle açacaklar saçı ben onu istemiyorum banada şaka gibi geliyor aslındada neyse kendim tek başıma mümkün değil yapamam güvenemem silme işlemini daha önce ne yaptım ne yaptırdım çünki. Bende küllü istiyorum zaten 9.11 ile devam ederim dememin sebebi oydu
dediğiniz gibi yoğun küllü boyaya birde turuncu azaltıcı katmak pekte bişeyi değiştirmeyebilir hala daha araştırıyorum bu gidişle usta olup cıkcam zaten