Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım saç rengin çok koyu saçını açarlar senın ,2 farklı renk yapabılırsın sacını altı bıraz acık uclarıda dha acık bır renk olabılır örnek vereyım bal köpügü acık kül rengi.veya karamel bal köpügü veya acık kahve uclara karamel ...ama bence sacını düzbır renge boya dha sonra bekle sonra boyat derım ben ama karar senın... suan sıcak çikolata karamel bakır acık kahve en cok boyatılan renkler...

canım tavsiyelerin için çok sağol. yüzümü çok soldurmayacak bir renk düşünüyorum. dediklerini aklımda tutacağım.

saç rengin çok güzel ki canım..niye değiştirmek istiyorsun :26::26::26::26:

sağol canım beğenmene sevindim. ama bu renkle makyajsız dışarıya çıkamıyorum. çok soluk kalıyorum. beni şöyle canlı gösterecek bir renk düşünüyorum ama karar veremiyorum.

Eki Görüntüle 153561
konu açmıştım ama gereksiz oldu sanırım bende bu rengi soracağım kızlar sizce
palette sıcak çikolata mı yada farklı fikirleri olan varsa bekliyorummmm

bynottoman in resmini koyduğu renk gerçekten çok güzel. bu renk nasıl tutar tam olarak adı nedir acaba bilen varmı?:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Kizlarrr bende geldiim :KK74:

aranizda acaba siyah saca kirmizi röfle yaptiran oldumu ?
acaba kirmizi boya ne kadar bi süre sacta kaliyo , yani ne zaman sonra akmaya/acilmaya basliyo ? :KK34:

bynottoman in resmini koyduğu renk gerçekten çok güzel. bu renk nasıl tutar tam olarak adı nedir acaba bilen varmı?:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

fotoğrafını koydugum kişi arkadaşım aslında ama ona ulaşamıyorum ulaşsam sorucam ya :KK43:
kızlar ne olur yardım edin saçlarımı hiç sevmedim :KK5:
rengini nasıl açıcam ben ya :KK43:

arkadaşlar merhaba garnıer koyu sarı ile garnıer açık sarıyı karıştırmayı düşünüyorum nasıl bi renk çıkar sizce koyu sarıda biraz daha açık bi renk istiyorum çiğ sarı değil ama nersiniz??:nazar:

anladım canım ulaşır ulaşmaz buraya yaz olur mu bekliyor olacağım.

cnm arkadaşa bugün ulaştım ve kolestonun kışkırtıcı kahve ışıltılı kahve ve elagan kahvesini karıştırıp boyuyormuş ama dediki 1 2 senedir hep aynı renge boyadıgım için renk çok iyi oturdu dedi ve dipleri gelince elegan kahve ile boyuyormuş..

ben sanırım palette kahve köpüğü ile dore sarıyı karıştırıcam bakalım ne olucak..
saçık bronz kahve koyuda oldu açılır inşAllah rengi ya :KK59:

arkadaşlar merhabaa.. ben de saçlarımı boyamak yada boyatmak istiyorum böğürtlen siyahıydı aylar önce ama simdi aktı ve kendi rengimdeyim koyu kahve saclarım. ben bakır kahve, çikolata kahve gibi renkler istiyorum. evde kendim yapabilirmiyim dersiniz iyi bi kuaför bulmak cok zor oluyo :KK43:

cnm arkadaşa bugün ulaştım ve kolestonun kışkırtıcı kahve ışıltılı kahve ve elagan kahvesini karıştırıp boyuyormuş ama dediki 1 2 senedir hep aynı renge boyadıgım için renk çok iyi oturdu dedi ve dipleri gelince elegan kahve ile boyuyormuş..

ben sanırım palette kahve köpüğü ile dore sarıyı karıştırıcam bakalım ne olucak..
saçık bronz kahve koyuda oldu açılır inşAllah rengi ya :KK59:

hmm üç rengi mi karıştırıyormuş... sanki daha fazla kızıllık var gibi saçında. bunları yapınca çok koyu olmaz mı acaba?
sen de bu renk istemiyor muydun, sarıyla falan karıştırınca yeşilleşiyor diye duydum. karar veremedim yaaa....:KK43:

kızlar kahverengiyle sarı yada açık kumralı karıştırsam nasıl olur deneyeniniz var mı acaba?

Son düzenleme:
ben de bugün palette deluxe 7.0 kumral aldım ama şimdi bu konuyu okuyunca şüpheye düştüm..saçlarımı kumrala boyatmıştım, geçen ay da yine dipboya yaptırmıştım kuaföre ama bu sefer kendim yapayım diye almıştım ama acaba koyu olur mu?
boya bu
Eki Görüntüle 155100

benim saç da bu
Eki Görüntüle 155101

sizce dipboyam için koyu mu çıkar palette kumral? kendi doğal rengimin üstüne nasıl bir renk tutar acaba? kendi rengim koyu kumral-orta kahve gibi birşey..açık kumral mı alsaydım yaa çok kararsızım, değiştirsem mi? :26:

rihanna-AMA.jpg

kizlar bu sac rengi tam olarak ne? birde nasil bu rengi elde ederim? benim saclarim cok siyah.
Peki siz rihnnaya bu sac rengini yakistirdinizmi?Benim tenimde bronz.Kizil istiyorum cok ama karar veremedim. :KK4:

Kızlar merhaba ,
Benim saçlarım simsiyah, beyaz tenliyim ve koyu ela gözlerim var.Kaşlarım kirpiklerim simsiyah.
Bir iki başarısız denemeden sonra bana siyah saçtan başka bir rengin yakışmayacağı fikrine vardım ve denemeyi bıraktım.Ama bunca yıldır siyah saçlı olmaktan çok sıkıldım.
Aranızda benim gibi renklere sahip arkadaşlar var mı? Siz napıyorsunuz değişik şaç rengi olarak çok sıkıldım kendimden :84:
http://tonicgossip.com/wp-content/demi-moore.jpg
resimdeki demi moore'a benziyor renklerim ama ondan daha siyah saçlı ve biraz daha beyaz tenliyim.Kahve tonlarında balja attırmıştım yüzümde bir güzel gözlerim var zaten onların bütün belirginliğ gitti :KK1: onlardanda oldum ertesi gün yine siyaha boyattım.
Kızılda pek sevmiyorum kullanması zor bakım konusunda tembelim kaşlarımda çok siyah diye olmuyor zaten :KK43:
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar çok teşekkürler:KK54:

beyaz tenliysen çoğu saç rengi gider sana zaten ben esmerim biara karamel diye tutturdum ama esmer oldugum içn yakıştıramadım..sen beyaz teliysen karamel gider bencee :KK16:

beyaz tenliysen çoğu saç rengi gider sana zaten ben esmerim biara karamel diye tutturdum ama esmer oldugum içn yakıştıramadım..sen beyaz teliysen karamel gider bencee :KK16:

ama canım kaşlarım kirpiklerm çok koyu olur mu ki :KK43: kaşlarımı falanda boyatmak istemiyorum yoksa sürekli kuaföre taşınmam gerekecek boya küpüne düşmüş gibi olurum mazallah :KK1:

hmmmmm kaşların siyahsa koyu karamel gider o zman yoksa sırıtabilir:) benm kuzen koyu karamel saçlı ve kasları kapkara ona ragmen çok tatlı görünüyor yalnız teni biras esmer sen açık tenliymişsn bence yine uçlarından diplere doğru koyulaşan normal karamel ton iyi olabilir kaşlarınıda uydurmuş olursun hem.. yinede bi kuaförde danışman gerek bu konuda :KK34:

organıcs natural colors markanın 6rr aşk kızılı rengini aldım.Saçımı 3 ay önce yine bu markanın kışkırtıcı kahvesine boyamıştım memnun kaldım acaba 6rr aşk kızılı kullanan var mı? bunu 6n gibi kahve tonu ile karıştırıp mı kullanmalıyım? yoksa kızılı boşver kahve tonlarından vazgeçme mi dersiniz

X