Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Silici kullanmamakta ısrar etmiyorum anlatamadım sanırım bulunduğum memleketteki kuaförlerin siliciden haberi yok bildiğin oryalle açacaklar saçı ben onu istemiyorum banada şaka gibi geliyor aslındada neyse kendim tek başıma mümkün değil yapamam güvenemem silme işlemini daha önce ne yaptım ne yaptırdım çünki. Bende küllü istiyorum zaten 9.11 ile devam ederim dememin sebebi oydu
dediğiniz gibi yoğun küllü boyaya birde turuncu azaltıcı katmak pekte bişeyi değiştirmeyebilir hala daha araştırıyorum bu gidişle usta olup cıkcam zaten

bi üstte sacimin rengini ekledim bembeyaz ten rengim var yakisir mi bilmiyorum ama cok begendim bu iki rengi üsttekini ve bunu ...peki bunu hangi marka ve numarayla elde edebilirim benim sacima tutmasi icin ?

Eki Görüntüle 146384

Canım koleston perfect 8.71 kremalı kahve rengine internetten bak istersen benziyo gibi
Saçının doğal rengimi?

Son düzenleme:
Canım koleston perfect 8.71 kremalı kahve rengine internetten bak istersen benziyo gibi
Saçının doğal rengimi?

evet canim sacimin dogal rengi öyle koyu azcik sari vardi cok degil üst kisimde sadece sacimin tamaminda degil o da su an akti zaten belirgin sari degildi bi bakayim internetten cok saol canim insallah o dur

mrb kızlar benimde yardıma ihtiyacım var sacım röfleli ve dip boyası geldi artık bebegimde oldugu için sacıma pek zaman ayıramıyorum zaten bayada yıprandı bende düşündüm düşündüm sacımı acık küllü kumrala boyasam die karar verdim ama nasıl olur acaba küllü kumralı secmemin sebebide röflemin arasındaki renk sonradan kızıl gibi oluyor onlarıda kapatmak istiyorum karısıkmı yasdım ne :S inş anlatabilmişimdir derdimi yardımcı olursanız sevinirimm.....

evet canim sacimin dogal rengi öyle koyu azcik sari vardi cok degil üst kisimde sadece sacimin tamaminda degil o da su an akti zaten belirgin sari degildi bi bakayim internetten cok saol canim insallah o dur

Bur tonlarda boyayacaksan kendi saçın üzerinde koyu durabilir benim sölediğim boya kit değil bu arada kuaförlerin kullandığı tüp boya kendin hazırlıcaksın daha önce boyadıysan problem yok ama boyamadıysan bi daha düşün derim

Saçına özellikle sarı ışıkta bi bak kızıllık beyaz ışıkta belli olmuyor kızıllık yoğunsa 8.11 ama yoğunsa yok hafif doreli gibiyse 8.1 tonlarını boyayabilirsin bence mantıklı seçim ilerde istersen tekrar balyaj yada röfle rahatlıkla attırabilirsin

tesekkür ederim canim cok saol simdi internette gezinirken tesadüfen bir yerde gördüm sac renklerine bakarken ayni resmin altinda bal köpügü yazyiordu :S

tesekkür ederim canim cok saol simdi internette gezinirken tesadüfen bir yerde gördüm sac renklerine bakarken ayni resmin altinda bal köpügü yazyiordu :S

Olabilir ışıktan ve ortamdan değişebilir ama ben resimdekine göre değerlendirdim ortam karanlık resimler flashlı bunları göz onunde bulundurarak soledım 8.71 açık kumral rengi 8le baslayan tonlar açık renk boya grubunda zaten bal köpüğüde aynı şekilde kızıllık yani hafif dorelik var benim solediğimde ise hafif küllü bir ton sen bence hafif kızıl-dorelik istiyosan bal köpüğü kullan ama istediğin rengin 1 ton acıgını alki koyu sacında daha koyu durmasın yok kızıllık dorelik istemiyosan 8.71 denebilirsin

Son düzenleme:

nerde yaşıyorsunuz şimdi ben de çok merak ettim¿.....silici kendiniz edinip, uygulamasını kuaförde yaptırabilirsiniz.....bir alternatif olarak,,,,bir kuaförün eğer gerçekten sertifikası varsa ve kuaförler odasına üyeliği; daha önce silici uygulamamış bile olsa,bunu içindeki talimatnameyi okuyarak yapabilecek kadar bilgisi mutlaka olur..,,daha önce bilmemesi ve kullanmaması mazaret değil....sonuç olarak siliciler de peroksit ve amonyak içeren preperatların farklı kimyasal bağlara sahip,daha az zarar verici türev ürünleri....oryal kullanmayı bilen her kuaför silici de kullanabilir.....merak etmeyin... ama sizin şahsi uygulama sonucunuzu da foto ile paylaşırsanız sevinirim.....

Mersinde yaşıyorum... Daha önce hiç sildirme işlemi yaptırdınızmı nasıl oldu? Siliciyi kendim edinip daha önce hiç kullanmamış bir kuaförün kobay niyetinede kullanmasını istemem. Ayrıca internetten araştırılırsa profesyoneller bile silici kullanırkenden değil sonrası önemli olduğunu anlatıyorlar renk tekrar eski rengine dönebılıyor veya sonrasında uygulanan boya tutmayabiliyor veya tutsa bile istenilen renk cıkmayabılıyor. ince ayrıntı istiyor siliciden sonra saç kremi kullanmadan yıkamak istenilen rengin bir kaç ton açığına boyamak veya boyanın tutması için ön pigmentasyon işlemi cart curt diye bahsedilmiş. Boyacı küpümü bu canım batırıp çıkaracaksın hoop herşey bitecek ondan sonra artık sabah manşetlerinde kuaförle ben boy gösteririz heralde kafa tasını duman eden kuaförün kafasını kopardı diye Boyadıktan sonra fotoları eklicem

Son düzenleme:

bunu dgerlendirmeliyim cünkü sonradan tekrara röfle attırmak isteyebiirim en azından zor durumda kalmm cok tsk ederm birde hangi markayı önerirsin acaba...

bunu dgerlendirmeliyim cünkü sonradan tekrara röfle attırmak isteyebiirim en azından zor durumda kalmm cok tsk ederm birde hangi markayı önerirsin acaba...

Kuaför malzemeleri satan biyer biliyor alabiliyorsan igora derim yok olmassa loreal tercihim kendi şahsi fikrim ama mutlaka renk kataloğundan bak birde dipler çok uzadıysa önce diplerden basla biraz bekle sonra uçlarda devam et cok uzamadıysa bekleme önce dipler sonra uçları boya saçlarını boyamadan önce saçını ikiye ayır ikiye ayırdığın her bir tarafı 4'e ayırıp kıvırarak clips tokayla tuttur çok daha rahat oluyor boyarken saç birbirine girmiyor bide röflenin altındaki saçı sormamışım ne renk kendi renginmi?

çok abartmışsınız.....silici olayını çok abartmayın.....normal saç boyalarında amonyak maddesinin yaptığı işin tersini yapar..yani saçın medulla(ana gövde)sindeki boyayı kusturur keratin tabakasına düzgün uygulanırsa abartı bir zararı yoktur...fakat kim söyledi ki size,sonrasında hemen boya yapıldığını......böyle bişiy yok,,,,iyi araştırmamışsınız.....ve dediğim gibi,sandığınız gibi zor bişiy de değil,,,,atla deve değil yanioryali düzgün kullanmayı bilen herkes yapar....ayrıca denek de olmazsınız çünki oryal kullanan herkes bu basit abarttığınız işlemi yapabilir(!) kuaför kültürü olan herkes az çok bunları bilir......ön pigmentasyon her türlü peroksit,oryal,amonyak yada silici uygulamalarından sonra(hemen sonra değil) kullanılan rutin bir işlemdir......yapılan boyanın kalıcı olmasını sağlar,daha doğrusu saç bünyesine daha iyi nufüz etmesini olanaklı kılar......ama sizin dediğiniz üzere,silici sonrası direkt saça uygulanmaz...2 yıl önce saç rengi sildiren biri olarak(kromatik kızıl ) bu anlamsız korkunuza bir anlam veremedim..kusura bakmayın....hem yardım istiyorsunuz hem de bilen insanları tuhaf uslubunuzca küçümsüyorsunuz..bu çok ayıp bişiy....

Ya sabır! Ne diyim ki şimdi ben size ne desem boş yazdıklarımı ya yarım yamalak okuyorsunuz yada anlaşamıyoruz tekrar söliyim bakın size buraya yazmadan önce burda silici kullanan bir kuaför bulamadığımı haberleri bile olmadığını söledim bana söledikleri silici falan hikaye bildiğin oryal o dediler kaç defa hiç böyle bi üründen haberi bile olmayan kuaföre güvensizlik nedeni ile uygulatmak istemediğimide söledim BİLMEDİĞİM BİR KUAFÖREDE GİDEMEM! hayır neresi yanlış bunun orasınıda anlamadım saçımı yaktıkları için güvensizim!! Ayrıca ben herşeyi bilirimde demedim öle demiş olsam ne diye buraya yazıp çiziyim istedimki nacizhane bana bir fikir verilsin kendim nasıl bir yol izlemeliyim diye sordum ama sanırım YANLIŞ YAPTIM...hala siz ısrarla silici silici deyip duruyosunuz ki şu durumda zaten silici uygulanmaz saça buraya yazmadan önce saçın rengini açtığımıda söledim neyin hangi önerinin/çözümün tartışmasını yapıyorsunuz? nedenini anlayamadım bu ısrarın çok özür dileyerekten ama merak ettiğim için soruyorum kuaförmüsünüz siz? Ayrıca asla ters bi uslubum olduğunu düşünmüyorum aksine sizin özellikle şu son gönderinizde haddinizi aştığınızı görüyorum lütfen geriye dönüp yazdıklarımı tekrar gözden geçirin en ufak şahsınıza ait saldırıda bulunmadım eğer böle olduğunu düşünen biri varsa kendim silicem üyeliğimi kuaför kültüründen bahsetmişsiniz yıllarca kuaförde röfle/balyaj yaptırmış ve son işlemde saçı yanmış biri olaraktan diyorumki kuaföre gitmekle kültürlü olunuyorsa ben şuandan itibaren kültürsüzlük abidesiyim ay allam ya kime ne anlatıyorumki ben... Lütfen kapatalım konuyu benim amacım sadece bir fikir almaktı ben cvbımı aldım tşk saol

Son düzenleme:
Mrb arkadaslar ben 2 hafta önce saçimi palette altin kahveye boyadim ama cok koyu oldu rengini degismek istiyorum loreal 7.30 bal köpügü loreal badem kahve , palette 8.65 kahve köpugu tonlarinda boyamak istiyorum ama renk açilirmi acaba bilemiyorumbilen varsa yardimci olun lütfen yada bu tonlara yakin öneriniz varmi ?

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/328231-kizlar-loreal-badem-kahveeee.html buna bak istersen ama ence badem kahve koyu tutar ki senin zeminde koyuymuş bal köpüğü tonu tutabilir belki

kızlar şuan ki saç rengim bu. sizce bana hangi renk yakışır.dipler kendi saçım. boyatmak istiyorum ama karar veremiyorum.lütfen yardımcı olun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…