- 15 Temmuz 2006
- 737
- 5
- 40
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.021
canım saç rengin çok koyu saçını açarlar senın ,2 farklı renk yapabılırsın sacını altı bıraz acık uclarıda dha acık bır renk olabılır örnek vereyım bal köpügü acık kül rengi.veya karamel bal köpügü veya acık kahve uclara karamel ...ama bence sacını düzbır renge boya dha sonra bekle sonra boyat derım ben ama karar senın... suan sıcak çikolata karamel bakır acık kahve en cok boyatılan renkler...
saç rengin çok güzel ki canım..niye değiştirmek istiyorsun :26::26::26::26:
bynottoman in resmini koyduğu renk gerçekten çok güzel. bu renk nasıl tutar tam olarak adı nedir acaba bilen varmı?
fotoğrafını koydugum kişi arkadaşım aslında ama ona ulaşamıyorum ulaşsam sorucam ya
kızlar ne olur yardım edin saçlarımı hiç sevmedim
rengini nasıl açıcam ben ya
anladım canım ulaşır ulaşmaz buraya yaz olur mu bekliyor olacağım.
cnm arkadaşa bugün ulaştım ve kolestonun kışkırtıcı kahve ışıltılı kahve ve elagan kahvesini karıştırıp boyuyormuş ama dediki 1 2 senedir hep aynı renge boyadıgım için renk çok iyi oturdu dedi ve dipleri gelince elegan kahve ile boyuyormuş..
ben sanırım palette kahve köpüğü ile dore sarıyı karıştırıcam bakalım ne olucak..
saçık bronz kahve koyuda oldu açılır inşAllah rengi ya
beyaz tenliysen çoğu saç rengi gider sana zaten ben esmerim biara karamel diye tutturdum ama esmer oldugum içn yakıştıramadım..sen beyaz teliysen karamel gider bencee