Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

selam kızlar saçım röfleliydi... en son röflemde kuaförüm harikalar yarattığı için hemen çikolata kahvemsi bir renge boyattım. o da acaip koyu oldu 2 ay falan her yıkamamda beyaz sabunda kullandım ve rengi akıttım. şimdi saçım aralarda ışıltı var gibi duruyor resimden anlaşılacak mı bilmiyorum. Ben artık saçımı boyatmak istiyorum çok sıkıldım diplerimde bayaaa çıktı. daha açık renklere boyatmak istiyorum ya da boyamak istiyorum. ne renk yapabilirim bana yardım edin ne olur..

arkadaslar meraba şimdiye kadar hep röfle ilk defa röfle üzerine bal köpüğü yaptım sarıys yakın bı renk boyamak istiyorum röfle değil sarıya yakın rengi nasıl yakalarım lorealin 73 olurmu

Ay gülermisin halime ağlarmısın bilemem ama senin ekim sonu saçlarımı kahveye boyadım dediğini ben saç ekimi yaptıktn sonra kahveye boyadın anladım ve saç ekimimi yaptırdın acaba nasıl yaptırdın diye kendi kendime düşüncelere dalmışken mesajını tekrar okuyunca jeton düştü:89::89::89::89:

Merhaba kızlar dün saçıma röfle yaptırdım boyattıktan sonra çok hoşuma gitti ama eve geldim arkasıyla önümdeki saçın ton farkı olduğunu farkettim
öndeki saçım daha sarı ve şerit şerit duruyo. bu zamanla geçer mi yada cilayla renkler birbirine karışır şeritlik yok olur mu gerçi kuaför bida cila yapamicanı söyledi bugün sağolsun ama
böyle psikolojim çok bozuk
biri fikir verse

merhaba arkadaşlar saçımı ilk defa boyayacagım ( evde) saçım kumral açık değil. koleston ışıltılı kahve sizce nasıl olur? ben koyu olmasını istiyorum .cevaplarsanız memnun kalırım ilk defa olacak çünkü bu boya işi

arkadaslar saclarım röfleydi.üzerine bal köpüüne boyattım 1aydan fazla oldu istediğim renk acık renk sarıya yaakın hangi boyayala yakalayabılırım

Arkadaşlar saçım açık kumral ama ben birkaç ton daha açık görünmesini istiyorum..saçımı 2-3 ton yıpratmadan evde kendim uygulayabileceğim bir açıcı var mı ??

[

çok da fazla sıkılmadım canım. ama 10 cm kadar dipten kahverengim çıktı. güneşte renkler çok ayrılıyor ona canım sıkılıyor.
canımm enn iiyisii bi kuaföre gitt ama çok tanıdık işini iy yaopan birisi ondan fikir al sonra gene evde boyaa istersen....ama mutlaka evde boyanınca ton farkları olacaktor zamnala yıkıyanca o renkler arlarından çıkcak..onun için tek bi renk boyat
aynı olay benimd ebaşıma arlaıka yında geldi röflelei şaçımı kuaförm cila çekti oldu koyu kahve şaç bogcaktım o adamııı yıkadım çokk benmde açıldı baya amamaa eskisi gibi röfellei durmuyor..benim fikrimm ben şöyle yapcam nisan sonu gibii tekrar röfle atırmayı düşünyrumm...istersen ya röfle atır yada bal köpüğüne boyabilirsinn

[cilaa çok dikka ettin sonraa koyu oldu diyip çok üzüzlürüsnüzz...ton afrkı varsa sadece o dpileri doglaştırıp ıçalrı eleltmeyin bence sonraa o cilaa röfleyi mahvediyor

ahahaaaa:)) ay yok Allaha şükür saçlarım baya da gürdür, ama bu gidişle elimde kalcaklar:))

yorumun için saol cnm etrafımdaki herkes kızılın zor bir renk olduğunu söylüyor. sarı balyaj yapıcam gaiba:93:

arkdslar ıstedıgım renk tonu bu en son bronz kahveye boyadım ama tam oturmadı yerıne..bu tonu nasl elde edebılırm yardmcı olur musunuz ???

kizlar ben sacimin rengini palette ile actim evde.sorun olmadi .cok acmadi yani sari yapmadi ama neyse saclarim cok sert oldu-kuruykn deilde islakken banyodaykn tasiyamyrim-tarayamiyorum bile.acaba.normal renge yakin boya yapsam kendine gelirmi saclarim???

mrh arkadaslar benim sacım koyu kestane acık altın sarısı ile boyasam nasıl olur okulda arkadasım yapmıs güzel görünüyordu (koyu karamele dönük) onunda kendi sac rengide benimle aynı gibi nasıl olur bilgilerinizi paylasırmısınız

saçında hiç boya yoksa, evet karamelimsi şekilde açılır bence saç rengin

madem bu kadar uğraşıp açtın saçını, bari tekrar aynı renge geri dönme.
evde saç açmak, eğer çok usta değilsen mutlaka saça büyük zararlar veriyor. en iyisi her hafta bakım uygulaman, badem yağı-bepanten kapsül-yumurta vs.. her hafta bakım yap. o zaman biraz toparlanır

meraba arkadaslar.sacımın gercek rengi kahverengiydi milyonlarca boyadan sora sarı yaptrmaya karar verdım ve kuaförde açtırdım üstüne astar boya boyıcam dedi ve içinde hafif bakırlık olan bi kahveye boyadı üstüne de sık balyaj yaptı baya açık renk oldu.güzel oldu ama sıkıldım bal rengi veya fındıkkabugu gibi bi renk yapmak istyrm eger evde kendim boyarsam alacalı bulacalı mı olur?diplerden 3 cm fln kendi rengi geldi koyu.evde boyamalı mıyım?

merhaba arkadaşlar saçlarım doğal siyah şimdiye kadar hiç boyatmadım.ama artık boyatmak istiyorum we tercihim sarı.ne yapabilirim sizce kuaförüme gittim bana saçının üstüne röfle yapıp üzerine cila atacağını söyledi.doğru mudur nasıl bir yol islemeliyim yardımcı olursanız sewinirim

kızlar canan dizisi izledinizmi gamze özçeliğin saç rengi ne renk acaba çok güzel olmuş öyle boyatmayı düşünüyorum

kizlar ya ben 3. ayda sacima balyaj yaptrmayi düsünüyrm türkiyede. ama önce boyatsammi yoksa kestirsemmi karar veremedim.

ben önce boyatip sonra kestirmeliyim diye düsünüyorum ama kestirmeyi istedigim kuaför burada kisaltmicani biliyorm. türkiyedede boyatmak istiyom simdi orada boyatirsam kesiminde kesin cok kisalticaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…