- 18 Aralık 2009
- 978
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.921
kızlar saçlarımı ekim sonunda koyu kahveye boyadım, 2 hafta sonra garnier 1 numaraya boyadım siyah oldu, ama 2-3 yıkamada aktı gitti siyah, şimdi koyu kahve ama iyice soldu rengi; şimdi diyorum bunun üstüne bakır kahve, karamel gibi renkler tutar mı, ya da tavsiye edebileceğiniz başka renk var mı, bu arada evde boyicam saçlarımı kuaföre gitmeden, ona göre yorum yaparsanız sevinirim
canımm enn iiyisii bi kuaföre gitt ama çok tanıdık işini iy yaopan birisi ondan fikir al sonra gene evde boyaa istersen....ama mutlaka evde boyanınca ton farkları olacaktor zamnala yıkıyanca o renkler arlarından çıkcak..onun için tek bi renk boyatçok da fazla sıkılmadım canım. ama 10 cm kadar dipten kahverengim çıktı. güneşte renkler çok ayrılıyor ona canım sıkılıyor.
aynı olay benimd ebaşıma arlaıka yında geldi röflelei şaçımı kuaförm cila çekti oldu koyu kahve şaç bogcaktım o adamııı yıkadım çokk benmde açıldı baya amamaa eskisi gibi röfellei durmuyor..benim fikrimm ben şöyle yapcam nisan sonu gibii tekrar röfle atırmayı düşünyrumm...istersen ya röfle atır yada bal köpüğüne boyabilirsinnselam kızlar saçım röfleliydi... en son röflemde kuaförüm harikalar yarattığı için hemen çikolata kahvemsi bir renge boyattım. o da acaip koyu oldu 2 ay falan her yıkamamda beyaz sabunda kullandım ve rengi akıttım. şimdi saçım aralarda ışıltı var gibi duruyor resimden anlaşılacak mı bilmiyorum. Ben artık saçımı boyatmak istiyorum çok sıkıldım diplerimde bayaaa çıktı. daha açık renklere boyatmak istiyorum ya da boyamak istiyorum. ne renk yapabilirim bana yardım edin ne olur..
Eki Görüntüle 138105
Merhaba kızlar dün saçıma röfle yaptırdım boyattıktan sonra çok hoşuma gitti ama eve geldim arkasıyla önümdeki saçın ton farkı olduğunu farkettim
öndeki saçım daha sarı ve şerit şerit duruyo. bu zamanla geçer mi yada cilayla renkler birbirine karışır şeritlik yok olur mu gerçi kuaför bida cila yapamicanı söyledi bugün sağolsun ama
böyle psikolojim çok bozuk
biri fikir verse
Ay gülermisin halime ağlarmısın bilemem ama senin ekim sonu saçlarımı kahveye boyadım dediğini ben saç ekimi yaptıktn sonra kahveye boyadın anladım ve saç ekimimi yaptırdın acaba nasıl yaptırdın diye kendi kendime düşüncelere dalmışken mesajını tekrar okuyunca jeton düştü:89::89::89::89:
canım sarı konusunda bir şey diyemeyeceğim o güzel durabilir fakat kızılı kesinlikle önermem. çabuk akıyor. saçma sapan bir renge dönüşüyor. 7 aydır kurtulmaya çalışıyorum yok yapıştı bu renk bana.
mrh arkadaslar benim sacım koyu kestane acık altın sarısı ile boyasam nasıl olur okulda arkadasım yapmıs güzel görünüyordu (koyu karamele dönük) onunda kendi sac rengide benimle aynı gibi nasıl olur bilgilerinizi paylasırmısınız
kizlar ben sacimin rengini palette ile actim evde.sorun olmadi .cok acmadi yani sari yapmadi ama neyse saclarim cok sert oldu-kuruykn deilde islakken banyodaykn tasiyamyrim-tarayamiyorum bile.acaba.normal renge yakin boya yapsam kendine gelirmi saclarim???