Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar saçlarımı siyah boyatmak istiyorum fakat hiç doğal durmuyor boya olduğu çaksın istemiyorum doğal dursun istiyorum acaba koyu kahve falan boyatsam siyaha yakın doğal bir renk yakalayabilir miyim ?

saçlarımda röfle vardı 6 7 aydır loreal kahve köpüğüne boyuyorum ama artık çok sıkıldım ve güneşte turuncumsu renkler var aralarda o renklerden tamamen kurtulmak istiyorum aslında küllü kahve istiyorum naısl başarıcam bilen var mıııı:KK5: işte böle bi renk istiyorummm fikri olan var mıı

Eklentiler

• $imagesCADYK3W8.jpg
    $imagesCADYK3W8.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 110
kızlar saçlarımı siyah boyatmak istiyorum fakat hiç doğal durmuyor boya olduğu çaksın istemiyorum doğal dursun istiyorum acaba koyu kahve falan boyatsam siyaha yakın doğal bir renk yakalayabilir miyim ?

kesinlikle siyaha boyama onun yerine koyu kahve çikolata kahve ye falan boya ama çikolata kahvede kızıllık var biraz yani siyaha kaçan bi renk değil kestane yada koyu kahve boyarsan siyaha yakın olur ve doğal durur:KK1:

kimse cvp yazmıyomu yaaaa:KK59:

cevab gelmez canim bu sekildeki sorulara kendimden bilyiorum verilmedi cevab :KK20: bence bir kuaföre sor en iyisi koyu renke boyasan dipleri okadarda kötü olmaz ki dipleri koyu gerisi acik herkesin .bend erenk acici yaptim herkes turuncu oluyo dedi bende olmadi .tavsiyelere bakipta hareket etme bence kuaför daha iyi bilir:KK51:

kötü durmuyor ama çok sıkıldım bu renkten nasıl kurtulacağım ki :26:
hayatımda yaptığım büyük hatalardan biri :KK43:

güneşte bu şekilde. normal ortamda biraz daha kahvemsi görünüyor.

[bakır kızılı gibiii bu renk üzeirne tutumaz gibibme geliyor evde boyarsan bi kuaföre sor derimm....AMA sıkılmadıysan bu renkten kulaaan bence renkk çok tatlı bi renk:KK71:

Bu renk ne kadar güzel bende böyleistiyormu :KK43:

Küllümango canım benim derdime sen derman olursun ancak a.s.
Benim saçımda röfle vardı ama saçımı çok yıprattığı için artık yaptırmıyorum.3-4 ay önce gittim küllü kumral aldım 2 kutu loreal boyadım saçlarımı.Ama dipler koyu uçlar açık renk olunca tabi renk farkı oldu.Üstler biraz kızılımsı oldu.Şimdi yıkana yıkana eh işte oturdu sayılır.Ama dipler yine çıktı şimdi kendim tekrar boyamak istiyorum. Ama resimdekilere yakın bir ton istiyorum.Buğday tenli ve mavi gözlüyüm bu renkler yakışır ama kendim evde tutturabilirmiyim bu tonları.Yardımını bekliyorum canım.
r0qq8bc329hn9dytbdt0shc0.jpg

coversv8dx6vb5.jpg

wizard, benim sıkıntım da sana yakın aslında :) doğal saç rengim koyu kumral ve çikolata kahveye boyamıstım 2 ay önce.tuttu mu tutmadı mı anlamadım derken,zamanla aralarda koyu kızıl yansımalar farkettim,ki güneşte daha belirginler.Genel olarak saçlarım su an açık bir renk değil,fakat kızıllığın olmadıgı bir kumral renk istiyorum(örnek: koleston 7.0 gibi) sesimi duyan varsa yazsın!!!

Unutmadan bir şey daha sormak istiyorum :

Kumral tonlarının tutması için,saç renginin koyu :26:mu olması gerekir,açık mı?

wizard, benim sıkıntım da sana yakın aslında :) doğal saç rengim koyu kumral ve çikolata kahveye boyamıstım 2 ay önce.tuttu mu tutmadı mı anlamadım derken,zamanla aralarda koyu kızıl yansımalar farkettim,ki güneşte daha belirginler.Genel olarak saçlarım su an açık bir renk değil,fakat kızıllığın olmadıgı bir kumral renk istiyorum(örnek: koleston 7.0 gibi) sesimi duyan varsa yazsın!!!

Canım sen saçını çikolata kahve yapmışsın onun içinde kızıllık var zaten bütün kahve tonlarında kızlıklık var hemen hemen eğer saçındaki hafif bakırlık yada turunculuğu yok etmek istiyorsan küllü renkler tercih edeceksin mesela açık küllü kumral gibi. İlk boyamadan sonra akacaktır muhtemelen ve kızllıklar arada yine çıkacak bunuda cila yaparak çözeceksin. Saçın istediğin ren olduğunda aynı renkten alıp boyanın çeyregını ve oksıdanın yarısını kullanacaksın bıraz şampuan bıraz saç kremı karıştırıp ıslak saçlarına iyice yedirip 10-15 dk bekleteceksin. Hem saç yıpranmaz hemde yavaş yavaş kızllıktan kurtulursun.

Koyu kahve zaten siyah gibi oluyor hemen hemen. Ama ben sana palettenin şu ışıltı serisindeki siyah veya koyu renkleri öneririm. Ama şu an saçların açık renk falansa eğer kesinlikle natural serilerinden kullan. Kapatıclığı tartışılmaz.

kızlar bişey soracağım. ben pek anlamıyorumda. saç rengini değiştirmekle boyatmak arasında ne fark var? ikisine de ayrı fiyat yazıyolar bir kaç kuaförün sitesine baktımda. cevap verirseniz sevinirim.

kızlar bir sorum olucak ben buğday tenliyim ve saçlarım koyu siyah daha önce kuaförde her renge boyadım daha sonra boyamamaya karar verdim ve şimdi saçlarımda boya falan yok evde artık kendim boyamak istiyorum acaba istediğim renkleri tutturabilirmiyim tavsiye edeceğiniz renk ve marka nedir benim kahve tonları tercihim

[bakır kızılı gibiii bu renk üzeirne tutumaz gibibme geliyor evde boyarsan bi kuaföre sor derimm....AMA sıkılmadıysan bu renkten kulaaan bence renkk çok tatlı bi renk:KK71:

çok da fazla sıkılmadım canım. ama 10 cm kadar dipten kahverengim çıktı. güneşte renkler çok ayrılıyor ona canım sıkılıyor. :KK43:

selam bayanlar ben beyaz tenli açık kahverengi saçlı ve mavi gözlüyüm, saçımı boyatmak istiyorum ama renk konusunda kararsızım arkadaşlarım sarı balyajı öneriyor doğal durur diyorlar, sarı renk çok olgun gösterir mi acaba çünkü yaşım 21? ben kızılı da düşünüyorum ama çok iddialı durmasından çekiniyorum, bir de kızıl çabuk akıyormuş duyduğum kadarıyla, pek bilgim yoktur bu konularda bana ne önerebilirsiniz?

selam bayanlar ben beyaz tenli açık kahverengi saçlı ve mavi gözlüyüm, saçımı boyatmak istiyorum ama renk konusunda kararsızım arkadaşlarım sarı balyajı öneriyor doğal durur diyorlar, sarı renk çok olgun gösterir mi acaba çünkü yaşım 21? ben kızılı da düşünüyorum ama çok iddialı durmasından çekiniyorum, bir de kızıl çabuk akıyormuş duyduğum kadarıyla, pek bilgim yoktur bu konularda bana ne önerebilirsiniz?

canım sarı konusunda bir şey diyemeyeceğim o güzel durabilir fakat kızılı kesinlikle önermem. çabuk akıyor. saçma sapan bir renge dönüşüyor. 7 aydır kurtulmaya çalışıyorum yok yapıştı bu renk bana. :KK50:

kızlar saçlarımı ekim sonunda koyu kahveye boyadım, 2 hafta sonra garnier 1 numaraya boyadım siyah oldu, ama 2-3 yıkamada aktı gitti siyah, şimdi koyu kahve ama iyice soldu rengi; şimdi diyorum bunun üstüne bakır kahve, karamel gibi renkler tutar mı, ya da tavsiye edebileceğiniz başka renk var mı, bu arada evde boyicam saçlarımı kuaföre gitmeden, ona göre yorum yaparsanız sevinirim :KK71:

Arkadaşlar ben kumralım ten rengim ise sarı gibi saçlarımda boyalı ve güneşte turuncu oluyor.turuncu olduğu içinde ten rengim soluk duruyor.Aslında saçlarımı boyatmamayı düşünüyordum kendi rengime dönücektim ama böyle rengi iyice açılıp güneşte de turuncuya dönünce haliyle rahatsız oluyor insan ve boyatmak istiyor.Boyamayı düşündüğüm renkte koyu kahve aslında ama küllü kumral da olabilir bu ikisi arasında kaldım.Ama geçen sene koyu kahveye boyamıştım ve 2-3 hafta içerisinde boya akıp yine eski turuncumsu haline geri dönmüştü.Ben ne yapıyım da o turuncu haline dönmesin tekrar ??

Son düzenleme:
X