- 29 Kasım 2010
- 207
- 0
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.841
merhaba kıslar bşy sorcam..ben yaklaşık 10 gün önce siyah boyalı saçlarımı kuaförde açtırdımmm kuaför malesef acemi çıktı aynı gün içinde bi kez saçım açıldı iki kez boyandı..neredeyse 6 saat kuaförde bekledim..neyse beklememe degmedi tabi turuncu bi kafayla çıktım dışarı...sinirle 1 hafta sonra gittim voilanın yeni serisi küllü kumral aldım..ama çok koyu tuttu.yani kutu üzerindekki resimle hiç alakası yoktu..sonuc olarak güzel bi renk ama ben bu rengin iki ton daha açıgını istiyorum..esmerimmm sarı saç renkleri yakışmas bana ama kumral tonnlar iyi olur gibi...yalnız hiç turunculuk istemiyorummm..bidahaki boyamamda hangi renk alayım açık küllü kumral yapsam diye düşünüyorummm bu şimdiki boyamda akar ozaman kdr biras daha açılır..sizce nsl olur..tabi saç diplerin koyu kahve siyah gibi çıkıyooo ozman boyadıgımda heryer eşit olurmu yine:)
resim ekliyorum
[/QUOTE]
1. resim turuncu halim kuaför çıkışı........2.resim akşam flash ile çektimm(flashlı ve sabah ışıgında güzel duruyorr).......3.resimde flash olmadan akşam çekildii bu resimden iki ton daha açık duruyor foto kalitesinden dolayı koyu çıkmışş:)
biraz uzun anlattım ama saçtan madur biriyim:)istedigim renk için örnek koyuyorum..bunun bir- iki ton koyusu olsun istiyorum:)
resim ekliyorum
[/QUOTE]
1. resim turuncu halim kuaför çıkışı........2.resim akşam flash ile çektimm(flashlı ve sabah ışıgında güzel duruyorr).......3.resimde flash olmadan akşam çekildii bu resimden iki ton daha açık duruyor foto kalitesinden dolayı koyu çıkmışş:)
biraz uzun anlattım ama saçtan madur biriyim:)istedigim renk için örnek koyuyorum..bunun bir- iki ton koyusu olsun istiyorum:)
Son düzenleme: