Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

merhaba kıslar bşy sorcam..ben yaklaşık 10 gün önce siyah boyalı saçlarımı kuaförde açtırdımmm kuaför malesef acemi çıktı aynı gün içinde bi kez saçım açıldı iki kez boyandı..neredeyse 6 saat kuaförde bekledim..neyse beklememe degmedi tabi turuncu bi kafayla çıktım dışarı...sinirle 1 hafta sonra gittim voilanın yeni serisi küllü kumral aldım..ama çok koyu tuttu.yani kutu üzerindekki resimle hiç alakası yoktu..sonuc olarak güzel bi renk ama ben bu rengin iki ton daha açıgını istiyorum..esmerimmm sarı saç renkleri yakışmas bana ama kumral tonnlar iyi olur gibi...yalnız hiç turunculuk istemiyorummm..bidahaki boyamamda hangi renk alayım açık küllü kumral yapsam diye düşünüyorummm bu şimdiki boyamda akar ozaman kdr biras daha açılır..sizce nsl olur..tabi saç diplerin koyu kahve siyah gibi çıkıyooo ozman boyadıgımda heryer eşit olurmu yine:)
resim ekliyorum
[/QUOTE]

1. resim turuncu halim kuaför çıkışı........2.resim akşam flash ile çektimm(flashlı ve sabah ışıgında güzel duruyorr).......3.resimde flash olmadan akşam çekildii bu resimden iki ton daha açık duruyor foto kalitesinden dolayı koyu çıkmışş:)
biraz uzun anlattım ama saçtan madur biriyim:)istedigim renk için örnek koyuyorum..bunun bir- iki ton koyusu olsun istiyorum:)

Son düzenleme:
mrh arkadaşlar,benim saç boyası konusundaki bilgim yok denecek kadar az,saçlarım siyah ve küçüklüğümden beri beyazlarım var ve bi zamana kadar bundan hiç rahatsız değildim ama yaş ilerledikçe sanırım gözüme batmaya başladılar.Boyatmaya karar verdim(daha öncede hiç boyatmadım) internetten araştırdım ve karamel kahve yapmak istedim,kuaföre gittim katalog verdi ama istediğim renk yoktu ayrıca numarasınıda bilmiyordum:KK75:kuaför ignora marka boya kullanıyormuş,gittiğim kuaför çok kalabalık olduğu için konuşma şansım olmadı,kataloğa baktım çıktım:KK1:şimdi sizden istediğim ilk boyamada istediğim renk tutarmı?bide kuaföre numarasını bilmediğim için karamel kahve demem yeterlimi?:KK34:

mrh arkadaşlar,benim saç boyası konusundaki bilgim yok denecek kadar az,saçlarım siyah ve küçüklüğümden beri beyazlarım var ve bi zamana kadar bundan hiç rahatsız değildim ama yaş ilerledikçe sanırım gözüme batmaya başladılar.Boyatmaya karar verdim(daha öncede hiç boyatmadım) internetten araştırdım ve karamel kahve yapmak istedim,kuaföre gittim katalog verdi ama istediğim renk yoktu ayrıca numarasınıda bilmiyordum:KK75:kuaför ignora marka boya kullanıyormuş,gittiğim kuaför çok kalabalık olduğu için konuşma şansım olmadı,kataloğa baktım çıktım:KK1:şimdi sizden istediğim ilk boyamada istediğim renk tutarmı?bide kuaföre numarasını bilmediğim için karamel kahve demem yeterlimi?:KK34:

evde boyayabilirsin cnm..istedigin renk kesinlikle tutar sonucta saçın hiç işlem görmemiş ve çok açık bi renkte istemiyorsun çok kolay tutar:)kuaförre sölersen anlar ama için rahat etmiyorsa bi reism göster:)

......Türkiye'nin %95'inin cildi sarı ve sarı alt tonları zaten:nazar: canım...o yüzden dore ve tüm bakır, kızıl vs..kırmızı pigmentli tonlar,karamel ve bal köpükleri sıcak oldukları için sıcak ciltlilere yakışır...sıcak ciltlilerin saç ve cilt arası kontrast yapma çabaları facia ile sonuçlanabilir..o yüzden soğuk tonlardan kaçınmalılar...ayrıca cilt,saç sıcaksa kullanılan fondöten de sıcak yani alt tonu sarı olanlardan olmalıdır..:KK42:

merhabalar saçlar konusunda tecrübeli olduğunuzu yazdığınız bilgilerden anladım saçım konusunda bir sorum olacaktı bilgilendirirseniz bu konuda sevinirim
saçlarımda röfle var saç diplerim 3-4 cm kadar uzadı
saçlarıma çok açık renkte saç cilası ( buna saç boyası yada kamufle boya da diyorlarmış) sürsem acaba hem saç diplerim boyanmış olur hem de saçlarımdaki röfle ve zemin rengi daha açılmış(ki ben açılmasını istiyorum benim röflem biraz koyu sarı daha doğrusu ama platin olmasını istiyorum) olur mu acaba bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

yasemin 87_87_ nickli arkadaşım,,

slm:nazar: cila dediğin olay bir çeşit pigmentasyon işlemi. ama anladığım kadarı ile senin röfleler zaten istediğin tondan daha koyu olmuş,bu nedenle cila işlemi onları platin rengine döndürmez. platin rengi için kuaförünle tekrar görüşmelisin. ayrıca sana tavsiyem bu pigmentasyonu saç diplerine kendi saçına yaptırmaman,kastettiğin üzere... zemin renginde de zaten kullanılması senin durumunda gereksiz...kuaförün cila ile durumu kotarmaya çalışırsa, kabul etme, platin rengini cila sağlamaz. aslında çok basit bir iki işlem yapacak,extra para talep etmemesini söyle,,, sevgiler...

Son düzenleme:
Kızlar benim doğal saç rengim koyu kestane gibi şu anda. hangi boyayla boyarsam şunlar gibi olur? evde boyayacağım yardımcı olursanız sevinirimmm :)

itsbeauty.com/f/wwitchh/sicakcikolata.JPG

i42.tinypic.com/ehdrue.jpg

Kızlar benim doğal saç rengim koyu kestane gibi şu anda. hangi boyayla boyarsam şunlar gibi olur? evde boyayacağım yardımcı olursanız sevinirimmm :)

itsbeauty.com/f/wwitchh/sicakcikolata.JPG

i42.tinypic.com/ehdrue.jpg
canım bu benim 3 ay önceki saçım,,,,orjinal saçımın üzerine boyamıştım...orjinal saçım koyu kestane kızıl yansımalı kendinden.....lroreal casting creme 530 sıcak çikolata rengi işini görür....kolay gelsin...:KK3:

canım bu benim 3 ay önceki saçım,,,,orjinal saçımın üzerine boyamıştım...orjinal saçım koyu kestane kızıl yansımalı kendinden.....lroreal casting creme 530 sıcak çikolata rengi işini görür....kolay gelsin...:KK3:

sıcak çikolataya baktım şimdi internetten. gönderdiğim fotoğraflara göre çok koyu değil mi ya? benim saçım da koyu çünkü. ama kullandım diyosan doğrudur :44:

sıcak çikolataya baktım şimdi internetten. gönderdiğim fotoğraflara göre çok koyu değil mi ya? benim saçım da koyu çünkü. ama kullandım diyosan doğrudur :44:

sadece 20 dakika bekletirsen,bu rengi elde edebilirsn ama daha çok bekletirsen biraz daha koyu çıkıyor. 2.resim tam benim saçımın 3 ay önceki rengiydi...o yüzden yazdım canım:KK23:...

sadece 20 dakika bekletirsen,bu rengi elde edebilirsn ama daha çok bekletirsen biraz daha koyu çıkıyor. 2.resim tam benim saçımın 3 ay önceki rengiydi...o yüzden yazdım canım:KK23:...

tamam canım çok saol 1 hafta içinde deneyeceğim inşallah :) ilk fotoğraf da sıcak çikolatanın akmış haliymiş diye bi yazı gördüm az önce. o zaman o boyadan alacağım demek ki.

Son düzenleme:
yasemin 87_87_ nickli arkadaşım,,

slm:nazar: cila dediğin olay bir çeşit pigmentasyon işlemi. ama anladığım kadarı ile senin röfleler zaten istediğin tondan daha koyu olmuş,bu nedenle cila işlemi onları platin rengine döndürmez. platin rengi için kuaförünle tekrar görüşmelisin. ayrıca sana tavsiyem bu pigmentasyonu saç diplerine kendi saçına yaptırmaman,kastettiğin üzere... zemin renginde de zaten kullanılması senin durumunda gereksiz...kuaförün cila ile durumu kotarmaya çalışırsa, kabul etme, platin rengini cila sağlamaz. aslında çok basit bir iki işlem yapacak,extra para talep etmemesini söyle,,, sevgiler...

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sağolun

Canım merhaba pek anlamadığım için bu konulardan danışmak istedim =)
Saçlarım çok çok açık küllü sarı diplerim gelmişti yaklaşık 2 santim bende gittim koleston 12/0 aldım çok tatlı bir turuncu oldu ama sonradan bildiğimiz kahverengiye döndü kendi saçım koyu patlıcan moru gibi bir şey belirsiz :KK53: şimdi 1 santim falan kahverenginin altından geldi kendi saçım üç renk bi nevi:KK59:
Nasıl bir işlem uygulamalıyım tek bir renk elde etmek için diplerimde açıcı vs. çünkü kuaförde yaptırdım ve sormadım hiç bir şey yanıtlarsan çok sevinirim şimdiden saol :KK71:

Arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz beyazlarım çok fazla ırsi nedenden dolayı erken yaşta beyazladı. saçımı sarı yapmak istiyorum renk açıcılarını kullanmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum beyazlarım dipten iki parmak çıktı geri kalan yerler bronz kahve şimdi ben açıcı kullansam beyazlar varken ne yapabilirim? geri kalan yerler nasıl olur? üstüne küllü bir renk kullanmam gerekiyor galiba o renkler beyazları kapatır mı? ne yapacağımı bilemiyorum bir an önce boyamak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler. :44:

arkadaslar ben saclarımı bal rengıne boyamak ıstıyorum .suan kahverengı sclaırrm 1 ay once boyadım acık bal rengı heryeri tutmadı ustlerı acldı acyıb bse oldu . . smdı boyucam ama tutarmı bılmıyorum cok degısık oldu rengı..s:KK69::KK69:

kızlar ben saçlarımı bebek kumralı yapmak istiyorum..ama tutturmak çok zor diyolar...kuaförler bile tutturamıyomuş...bilen varmı acaba aranızda..

Son düzenleme:
BEN SACLARIMI EVDE BOYUYORUM AMA ACEMILIK MI NEYSE BI TÜRLÜ ISTEDIGIM RENK OLMUYOR HEP AYNI RENK SADECE ISIKTA istedgm rengi GÖRÜYORUM:ILK FOTOGRAFDA ! HAFTA ÖNCE BOYA YAPMADAN ÖNCEKI SACIM YARIDAN SONRASI YINE BOYA AMA YUKARILAR KENDI SACIM ONDAN SONRAKILER YENI YAPTIGIM ALTIN SARI AMA OLMADI OKUDUKLARIMA GÖRE ÖNCE SACIMIN RENGINI ACMAM LAZIM :AMA EVDE YAPTIGIM ICIN BILEMIYORUM BIRDE ALMANYADA OLUNCA NERDEN ALINIR BILEMIYORUM ALMANYADAKILER ÖZELLIKLE YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM.SONRAKI RESIMLER SUANKI HALI HEPSI GURUBUNDA EREN SAC RENGI HOS O TONA NASIL GETIREBILIRIM HANGI BOYA ILE ?? COK FOTOGRFA KOYDUMKI TAM RENGI BELLI OLSUN HER AN FARKLI:SAC RENGIMIDE TAM BILEMIYORUM KOYU KAHVEMI KESTANEMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN

selam kızlarr:)ya ben saçımın rengini değiştirmek istiyorum ama ne renk yapacağıma karar veremedim.kendim ewde açıp boyuyorum önceden turuncu yapmıştım ama sıkıldım kahve yaptım şuan çikolata karamel saçım ama aktı baya altta da turuncu olduğu için..küçük sırlardaki sinem kobalın şuanki saçı ne arkadaşlar diplerdeki rengi ya benim çillerim de war turuncu çok yakışmıştı ama yakışır mı acaba???yardım edinn lütfeenn:KK43::KK43::18:

canım erenin saç rengi çok hoş ikinci resimdeki ya bende çok beğeniyorum bu rengi ama ne renk onu bilmiyorum:KK43:

X