Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

meraba arkadaslar
sacım koyu kestane ama uclarında acıcı var sacımı mavisiyah yada siyaha boyamak istiyorum renk farklılıgı olur mu ??

slm ceys.....çok net bir şekilde renk farklılığı olur.....ayrıca mavisiyah yıkandıkça akan bir renktir, ne kadar süper kalite boya kullanırsan kullan.....saç ucundaki oryalle işlem görmüş kısımlardan kestirerek kurtul veya öncesinde en az iki kez kahve tonlarına boya saçlarını......böylelikle uçlar bakır yada akajuya döner ve mavi siyah bunları kapatır.....sevgiler....

cevapladıgın için cok tesekkur ederim =)
uclar cok cirkin gorunuyor siyah kapatır diye ummustum

saçımı bitter çikolataya boyamak istiyorum şuan akmış bakır saçlarım deneyen var mı nasıl olur çok siyah olmasından korkuyorum

slmcanım sen loreal casting 323 bitter çikolatadan mı bahsediyosun acaba??.....öyleyse eğer,benimde elimde bir kutu var ve ben de endişeliyim çok siyaha yakın bir tonlama olmasından...youtuba baktım,orda 323le boyanmış bir modelin saçına...kız ışıkta bile dururken bayağı koyu görünüyordu....zaten ışıltılı siyah tonlamalar diye geçiyor fakat irize dore olması,böyle çok koyu tam bir siyah gibi değil de daha açık yansımalı bir kopkoyu kahve olduğunu işaret ediyor....napsam ki ben de boyasammı acaba..kuzenimin düğünü için.....3-4 günüm var sadece önümde:97:

cevapladıgın için cok tesekkur ederim =)
uclar cok cirkin gorunuyor siyah kapatır diye ummustum

rica ederim......mavisiyahı umarım çok istiyosundur....çünki boyandımı saç kurtulması son derece güçtür,,,üzerine doğal olarak hiç bi boya tutmaz sonradan..sıkılırsan mecbur açtırman gerekecek saçlarını,,, bir ufak tavsiye de,cilt tonun sıcaksa yani sarı ve sarının alt tonlarını barındırıyorsa,mavisiyah asla tavsiye etmem.... mavi soğuk bir renktir ve saçtaki mavi yansıma sadece pembe ve açık fildişi cilt alt tonu olanlar da güzel durur....cilt tipini hesaba katmayı unutma sakın canım..sevgiler...

soluk beyaz cildim
birsey daha soracam mavinin aktığı yerler ne renk kalıyor?

soluk beyaz cildim
birsey daha soracam mavinin aktığı yerler ne renk kalıyor?

bazen klorlu havuzlara giren röfleli bayanlar görürsün..bone takmayı akıl etmezler.....işde o renk kalır 5-10 yıkama sonrasında...yani mat yeşilimtrak soluk bir renk....zaten sarı sıcak bir renktir ve soğuk bir renkle birleştiğinde,renk tercihini yine soğuktan yana kullanır....canım zaten açıcı görmüş saç,tedricen yani aşamalı olarak mavisiyaha döndürülür....önce koyu kahve tonları(3-4ana renkleri yani) sonrasında da mavi-siyah....sevgiler:92: bilemiyorum çok aciliyetimi var ille mavisiyah olmanın bir an evvel ama,radikal değişimleri aşamalı olarak yapmak çok daha iyidir saçın renginin oturması açısından...dediğin gibi,cilt alt tonun da soluksa,mesele yok o zaman.....sarı cilt alttonlarında çok emanet duruyor mavi-siyah.....

evet ondan bahsediyorum saçları kahve olan bi tanıdığım boyadı saç simsiyah oldu nerdeyse ama açık tonlardaki başka birinindede çok koyu güzel bi kahve gibi olduuu bende karar veremedim

cok tesekkur ederim yardımın icin =) ya aciliyet degil de sarıları kapatmak istiyorum cok cirkin en iyiside siyahtır diye dusundum

cok tesekkur ederim yardımın icin =) ya aciliyet degil de sarıları kapatmak istiyorum cok cirkin en iyiside siyahtır diye dusundum mavi siyahıda hep istemişimdir

evet ondan bahsediyorum saçları kahve olan bi tanıdığım boyadı saç simsiyah oldu nerdeyse ama açık tonlardaki başka birinindede çok koyu güzel bi kahve gibi olduuu bende karar veremedim

hımm.....şimdi söyle söylüyüm kendi adıma....ben 1 ay öncesi 530'a boyadım ve 530u alırken 323'ü de almıştım yanısıra..yani şuan saçımda hafif kızıl yansımalı açık kahve dore boya var..323,irize dore olduğu için,o kızıl yansımayı ortadan kaldıracak büyük ölçüde,küllü renk olmasa dahi...gelgelelim 3 ana rengi gerçekten çok koyu, kopkoyu bir kahvedir...diyorum ki,çok koyu olursa doğal yöntemlerle biraz boyama sonrası ton ile oynarım açmak için....( çok az%6lık ok.kremi ve kabartma tozu kastım,şampuan içine katıştırıp)sorun ortadan kalkar....ha,,buna ihtiyaç kalmasa bile nasıl olsa 3-5 yıkamadan sonra rengi açılıyor castinglerin..ama renginin açılma kolaylığı seni yanıltmasın..doğal saçtan tamamen gitmesi 3-3,5 ayı bulur...bir de koyuluk çok rahatsızlık verecekse sülfür yada sülfatlı şampuanla yıkarsan saçını,renk daha hızlı akar... kendimce bulduğum çözümler bunlar arkadaşım....bi de benim cilt rengim soğuk olduğu için koyu renklerden pek tırsmıyorum açıkcası....onun verdiği bir rahatlık da var....sevgiler....

tavsiyeler için çok saol sanırım bende en azından bir deneyeceğim
:)

cok tesekkur ederim yardımın icin =) ya aciliyet degil de sarıları kapatmak istiyorum cok cirkin en iyiside siyahtır diye dusundum mavi siyahıda hep istemişimdir

rica ederim,teşekküre gerek yok........yahu beni şimdi forumdan atacaklar..çok fazla yazıp flood yaptım...msne döndü resmengöz yorgunluğu yarattıysam tüm forum üyesi arkadaşlardan peşinen özür dilerim..fakat yazdığım yazılar uzun olmalarına rağmen,tecrübe ve bilgi yansıttığından,umarım ki dikkatli okuyan arkadaşlara fayda sağlar..ben de mutlaka yeni bir ürün deneyeceksem ki bunun saç boyası olması gerekmiyor illa;KK'daki tecrübeli üyelerin yazılarını mutlaka okuyup,feyz alıyorum....en azından o ürünün beklentimi karşılamaycağını anlamış oluyorum....KK'ya bu anlamda çok teşekkürler..bir anlamda tüketiciyi lehte yönlendiriyor site ve sitenin paylaşımları....

slm kızlar bende birşey sormak istiyorum. benim saçlarım röfleliydi. son iki seferdir kou karamel ve bakır karışımnına boyattım bu sefer kendim boyamak istiyorum kolestonun ay ışığı kahvesine boyamak istiyorum çok mu koyu olur sizce? kullanan var mı?

evet gercekten cok yardımcı oluyorsunuz uyelerde cok yardımsever benim gibi boya ya da herhangi birseyden özürlüler cok sanslı =)

boyamadan önce saç diplerine badem yağı sürüp öyle boyayan var mı? cildim tahriş olsun istemiyorum kaç aydır cesaret edip boyayamadım egzama var saç derimde badem yağı sürersem tahriş olmaz diye düşünüyorum ama dipler boya tutar mı bilmiyorum belki aranızda deneyenler vardır bu ve benzeri şeyleri umarım olumlu bi cevap gelir...ayrıca açık buğday tene küllü kumral nasıl olur dersiniz:115:

geçen hfta saçımı koyu kahweye boyadım we resmen kapkara oldu kafam yakıştığını sölüolar ama bn hiç alışamadım we beğenmedim. tekrardan boyatmak istiorum loreal in akaju kahwe rengine. acaba koyu kahwenin üzerine tutar mı. we saçım yanar mı :S

Kızlar bilenler iki kelam bişi yazsnlar ben canlı bi kızıl istiyorum küçük sırlardaki demirin annesini rengi gibi mesela...ne çok açık ne çok koyu morumsu diil kırmızımsı kzıl??? Igora boyamayı düşünüyorum 5.88 6.88 mi yoksa 6.888 mi karar veremedm...benm saçlarm yazn sarıydı...sonra koyu kestane ve iki kere de çikolata kahveye boyadm sonra igordan 4.88 e boyadm hemen aktı çok canlı da olmadı sank?? Yardım edecek arkadaşlar varsa ççok seinirm kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…