Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Merhaba kızlar... tesadüf gördüm bu topiği, ben de hemen sorayım dedm...

Saçlarım omzularımda ve kendi rengi.
Bu güne kadar 17 yaşımdan beri denemediğim renk kalmadı, hep değişiklik istedim ve yaptım...
ama 1 yıldır boyamıyorum saçlarımı ve kendi renkleri geldi..
Yanlardan az bi beyaz çıkmasından da rahatsız olmadım hiç...

Ama sanırım ben yine değişiklik istiyorum ve bunca emeğimin kaybolmasını da bi yandan yediremiyorum..
Sizce boyatayım mı saçımı

hayır ya dııl kendı rengı ama hemen bıyamak ıstıyorum bide su renk ne 2 sınınde adını bana soleyın

Uploaded with ImageShack.us

bu yanlıs acık kumaral falan demeyın buna acık kumrala boyadım hıc alakası olmayan bı renk cıktı 2 resımde kumral degıl

Son düzenleme:
kızlar boyalı saçın acılmasını ıstıyorsanız şampuanla yıkamadan önce yeşil dalan sabunla yıkayın sonra şampuan sürün saçı açıyo.ayrıca zeytinyağının içine bebek pudrası koyun baya bı sonra saçlarınıza güzelce yedirin bır saat kadar bekletip yıkayın güzelce ben yeşil dalan sabunda yarıyo harbıden:)ben esmerim normalde saçımı boyatmak ıstıyodum çok yanı koyu renkten sıkılmıstım sonra bır anda kuaföre gittim bıtkısel boyayla sacımı actı orealle açmadı.sonra acık kahveye boyadı içine acıcı koydu falan ama sacıma tam gırmedı ustlerı acık altı koyu oldu bır kaçgun sonra sarı balyaj attı üzerine boyadı.10 gun sonra tekrar gıttım sacımın her yerı aynı renk olsun dıye küllü kahveyle sarıyımı ne karıstrdı boyadı acılan sacım koyulastı ilk basta cok moralım bozuldu bu ne yaa dıye sonra dedıkı kuaförum yıkadıkça acılıcak doğal bı görunumu olucak bal köpüğüne döncen saçın sonrada balyaj atar boyarız dedı.neyse gıttım eve ama moral sıfır saçım koyulastı dıye bır haftanın ıcınde hergun yıkadım sacımı yesıl dalan sabun kullandımzeytınyağ ve bebek pudrasıyala yapılan maskeyı uyguladım sacıma sımdı acıldı sacıım bayaa.hafta sonu gııdecem sacımı tekrar boyatıp balyaj attrmaya.bu arada esmer bayanlar yakısmaz demeyın acık renkler yakısıyo bıze tabı cok acık renkler değil tonu iyi ayarlamak lazım

ssskkk
paylastigin sac renklerini bende begendim yaa.. yani siyah deil sanirim koyu yada acik kahve bence.. özellikle cok güzel parliyor benimde cok hosuma gitti..benimde saclarim birgün böyle parlicakmi

hepsi ck qüsellll ashlee simpson un sac rengini bilen warmı yaaaa uzun zamndr arastırıorm bu fotolar arasnda da war ck istiormmmmmm

ya saçımı yalnız bi bölümünün rengini açtırmak istiyorum ama öyle sapsarı olmasını istemiyorum saçlarım koyu kahverengi 2 ton açtırsam ne renk olur yada bi ton? yardım edin lütfen

mrh arkadaslar bu resimdeki sac rengini nasıl elde edebilirim kendi saclarım koyu kestane siyaha yakın

Son düzenleme:
saçlarımı uzun süre siyah kullandım sonra kahveye boyattım açtırım sonra küllü açık kumrala açtırdım bi süre sonra platin röfle yaptırdım kullanamadım sonra koyu küllü kumrala boyattım ama çok aktı tekrar aynı renge boyatıcam ama koyu koyu küllükumral istiyorum çok koyu küllü kumral istiyorum bunun için boyaya siyahmı katmak lazım nasıl yapmak lazımki yardımcı olurmusunuz

mrb kızlar bana tecrübesi olan yada bu işlerden iyi anlayan biri yardım etsin.saçlarım kumral.daha önce hiç boya değmedi.aşağaıdaki resimlerdeki kadar doğal olsun istiyorum.evde boyiycam.hangi markanın hangi boyasını almalıyım.ayrıntılı yazabilirmisiniz lütfen...

siyaha boyatmak istiyorum kullanımı çok mu zor ki? siyahtan geçiş zor diyorlar ama, uzun bi süre zaten rengi değiştirmem değiştirsemde kahverengi tonları yaparım. yine de kararsızım saçı siyah olan var mı :)

canım slm....saçını siyaha boyamaktan bahsetmişin,,sonrada sıkılırsam kahveye dönerim demişsin ama açma işlemi yapmazsan şayet,siyahın üzerine kahve tutmaz....haberin olsun.....çünkü boya boyayı açmaz...sana tavsiyem kalıcı olmayan boyalarla örneğin bitkisel yada organik diye tabir edilen boyalarla siyahı denemen.....sıkılsan bile kalıcı olmadıklarından ve genelde 2-3 ayda kurtulunabilindiğinden şampuanlama ile,kendini riske atmamış olursun..:92:..organik olarak geçen pek çok boya var piyasada...araştırabilirsin...fiyatları diğer boyalara nispeten biraz daha yüksek ama...ben loreal casting creme kullanıyorum..amonyaksız..gayet memnunum....bu da bir alternatif olabilir....3 hafta bitti hala saçımda...süresi max.28 şampuanlama olarak belirtiliyor resmi sitesinde,,bi zararımı görmedim.....siyahta kararlıysan amonyaksız yarı kalıcı boyalarla başlaman bence daha mantıklı....sevgiler

merhaba
verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkur ederım organık boyaların daha kolay cıkarıldıgını bılmıyordum kuaförume mutlaka bunu kullanmasını söylıcem cok tesekkur ederım :) sevgiler

saçımı bitter çikolataya boyamak istiyorum şuan akmış bakır saçlarım deneyen var mı nasıl olur çok siyah olmasından korkuyorum

ya saçımı yalnız bi bölümünün rengini açtırmak istiyorum ama öyle sapsarı olmasını istemiyorum saçlarım koyu kahverengi 2 ton açtırsam ne renk olur yada bi ton? yardım edin lütfen

meraba arkadaslar
sacım koyu kestane ama uclarında acıcı var sacımı mavisiyah yada siyaha boyamak istiyorum renk farklılıgı olur mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…