Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bundan 5 ay önce siyah doğal saçımın üstüne palette altın ışıltılı tofee ile boyamıştım gayet güzel parıl parıl pralayan renk olmuştu hep olumlu yanıt aldım etrafımdakilerden.fakat diplerim çıkmaya başlayınca kendi saç rengime boyamaya karar verdim.palette çikolata kahve ve koyu kahve yi karıştırdım kendi saçımdan biraz daha koyu siyah oldu ,aralarında kızıl yansımlar oluyor güneşte .ama doğal saçımdan çok daha parlak ve canlı bir renk oldu

kızlar benim saçım şimdi açık kumral gibi akmış bi renk balköpüğüne boyamıştım 2 ay falan oldu ama palettenin altın kaamelini boyıcam aldım ama boyamaktan korkuyorum diplerimden bkaç cm geldi bu boyanın açıcı özelliği fazla acaba diplerim apaçık uçlarım koyu olurmu dibimin turuncu apaçık olmaması için nası boyamalıyım dipten mi başlamalıyım yoksa enseden mi noluur biri yardım etsin boya nerdeyse 2 hfta oldu bana bakıyo boyayamıyorum.

merhaba arkadaşlar bende saçımı boyamak istiyorum ama bana ne renk gider yardımcı olur musunuz? saçım ince telli kumral gibi tenim beyaz kaşlarım sırıtır diye korkuyorum kaşlarım beren saatinki gibi seyrek kaşımı da boyatmam gerekir mi?

canım hoşgeldin aramıza önceliklea.s. palette sonbahar kızılını öneririm eğer çarpıcı bi kızıl düşünüyosan

canım hoşgeldin aramıza önceliklea.s. palette sonbahar kızılını öneririm eğer çarpıcı bi kızıl düşünüyosan

tatlım hoşbulduk ben wiwaxianın iş arkadaşıyım.seni profilinde arkadaşlarında görmüştüm..
önerin için tşkler ama ben çoktan boyattım : )

ya kızlar ben karamele boyamak istiyorum saçlarımı şuan kumral boyalı 6 ay oldu boyatalı ama nasıl bi karamel kullanıcam hangi markayı kullanıcam bilmiyorum çok koyu olsun istemiyorum turuncu kızıl olmadan nasıl hallederim banada yardım edin karamel kullananlar resimde koyabilir mi acaba

Selam kızlar saçlarım koyu kahverengi. Kızıl istiyorum aslında ama etkisi çook uzun sürüyor. 2 kere düşünmek lazım. Ne yapıcam bilmiyorum

Merhabalar şu anda saçlarım voila akaju kızıl kestane ile boyalı, fakat siyah gibi...Ben ise kumral bakır tonları ya da daha açık bir kızıl elde etmek istiyorum.Öneriniz var mı?

merhaba arkadaşlar forum içinde çok dolaştım ve aranıza geldim benim hamilelikte saçlarım çok döküldü doğumdan sonrada eyep döküldü ve açılmalar oldu iki senedir saçıma boya sürmedim bebişime zarar vermesin diye ama çok sıkıldım biraz değişmek istiyorum koyu kestane saç rengim çok beyaz tenliyim kaşlarımda siyah röfle düşündüm ama bilmiyorum saçlarıma daha çok zarar verirmi şöyle saçlarımı daha gür gösterecek yani diplerini daha kapalı gösterek bir renk biliyor musunuz saçlarımı siyaha boyasam mı daha iyi olur yoksa küllü sarı gibi bir renk mi yada bir kuaföre mi gitsem ne dersiniz

kızlar elimde bu iki renk var sizce ne yapmalıyım nasıl sonuç vericeğinide bilmiyorum karıştırarakmı boyuyum yoksa birini boyuyum bakıyım beğenmessem diğerinide bi iki gün sonramı boyuyum bunların ikiside çok koyu dimi

bu arada benim saçlarımda içinde kızıllık olan kahve tonunda (koyu)

kahve istiyorum canım ya içinde kızıllık falanda olabilir ama biraz açsın saçımı kahve tonu olsun saçım çok koyulaştı şuan en son boyadığım boya çok koyu yaptı

merhaba kızlarkaydirigubbakcemile2loreal excellence küllü kumral loreal excellence kahve katamel ya da bronz kahve.bu renklerden herhangi birine boyayıp beğenen var mı benim gibi soluk beyaz tenli yeşil gözlü olan.lütfen yardımcı olun karasızlık öldürecek beni.kafamçokkarıştı

ya dabana tavsiye ettiğiniz bi renk var mı turunculuk ve bakırlık istemiyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın boyamalıyım saçlarımı
:gitme:

ben dün saçlarımı boyadım ama hiç bişey değişmedi en erken ne zaman boyasam kızlar ya yarın boyasam çokmu yıpranır zaten şu sıralar çok boyamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…