- 9 Ekim 2009
- 102
- 25
- 40
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.501
kızlar bu saç rengi hangisi kahve tarcın diye biliyorum ama dogrumu bide şuan saçlarım koyu kumral biraz aktıktan sonra bu saç rengi tutarmı sizce..... evde kendim boyamayı düşünüyorum hangi renkleri alabilirim...
kızlar bu saç rengi hangisi kahve tarcın diye biliyorum ama dogrumu bide şuan saçlarım koyu kumral biraz aktıktan sonra bu saç rengi tutarmı sizce..... evde kendim boyamayı düşünüyorum hangi renkleri alabilirim...
kızlar bal köpüğü rengi de turuncuya yada hafif bakıra bakan bir renk mi bilen var mı?
kzılar ben saçlarımı Récital Préférence 5.35 AÇIK KESTANE DORE AKAJU ya boyadım iki 3 gün oluyor dore yazdığı için hafif kızıllık olacağını tahmin ediyordum ama boyadıktan sonra fazlasıyla kızıl olduğunu farkettim özellikle güneşte acaba bu kızıldan kurtulmanın yolu warmıdır nası akıtabilirim doğal kahverengi tonalrında birşey istiyorum :S napsam bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
loreal 5.15 buzul kahve boya istersen.kızıllık fazla değil bunda.