Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

ben 7 senedir boyuyorum saçımı hiç beyaz yok ve gerekli bakımı yapınca da yıpratmıyor. ama kınanın üzerine çoğu boya geçmiyor cnm tutmuyor. benim tutmamıştı bi keresinde, baya beklemiştim uzamasını saçımın :1ninca:

Boyanın yanındaki açıcı zaten onu sürüp güneşte beklersen daha çok açılır saçların kız arkadaslarım sürekli saçlarını acıyorlardı ordan biliyorum ben kullanmadım ama saçı yıprattıgını fazla kaldığında yaktığını biliyorum ama 1 kez denemekten bişey olmaz bence sen saçlarını koyu bir renge boya ve 2 kutu boya kullan ayrıca sen boyama bir yakın arkadasına boyattır ya da boyayabilen kim varsa :lepi:

üniversite döneminde kınayı sıkça kullandım.yoldan geçenler bile durdurup boyamın marka ve numarasını soruyordu,ışıl ışıldı.bir dönem kendi saçımı kullandım,yumuşacıktı ipek saçlarım.sonraki yıllarda gölgeydi röfleydi boyaydı derken ne ışıltısı kaldı ne yumuşaklığı.en güzeli doğal hali krem bile kullanmıyordum.şimdi mutlaka ekstra bakım gerekiyor.boya kurutuyor,hele oryal varsa saç keçeleşiyor bile...karar yine de sizin

Merhaba benim bir sorum olacaktı
Benim saçlarım avatarda görüldüğü üzere turuncumsu yer yer hafif bakırımsı bir renk kızıl saçımı paletteyle açıp daha sonra üzerine naturals bal köpüğü ile boyamıştım vakti zamanında şimdi elimde Loreal Recital Koyu Sarı Dore var ben bu renkten sonuç alır mıyım danışmak istedim Amacım portakal sarısı elde etmekTuruncumsu bir sarı

madem elinde koyusarı dore var tarçın bakır rengi ile karıştırısan istediğin saç rengini elde edersin

tarçın bakırı zaten kullanmıştım açık bir renk değil
ben bakır rengi istemiyodum sarı ama turuncu parlayan bi sarı istiyodum eski saç rengim gibi ama sadece parlağı boyadım kendi saçımdan koyu bir sonuç aldım hiçte beğenmedim açıkçası
kutudakiyle tamamen alakasız bir renk çıktı üstelik saç rengimde açıktı neden öyle oldu anlamadım

slm kızlar saçlarım platin röfle yaptırdım hiç güzel olmadı cila ile biraz koyulaştırdık yine beyaz sarı gibi bende beyaz tenliyim yakışmıo.hem benim istediğim tatlı sarıydı aslında,kuaförüme sordum nasıl tatlı sarı olur diye karmele boyayalım aktıkça tatlı sarıya döner diyo bende pek emin olamadım deneyen yada fikri olan lütfeeenn yardıma çok ihtiyacııımm varrr lütfen

mafoldumbenarkadaşlar bana yardım edin lütfen saçlarımda paket vardı tek renk olsun dedim açık kumrala boyadım fakat siyah oldu ne yapsam olmuyor hangi boyayı boyamam gerekiyor ki açık kumral yada bal rengi olsun esmerim sizce hangi renk bana yakışır teşekkür ederim

canım yeni mi boyadın, yeni boyadıysan gözüne o yüzden öyle geliyordur 15güne kadar oturur bence rengi .

Arkadaşlar,koleston 7.77 boyam ve 25 volüm oksidasyon kremim(50 ml) var,yurtdışında yaşıyorum.Buraya taşınmadan önce kuaförümden almıştım,tarif etmişti nasıl karıştıracağımı ama aylar geçti üzerinden unuttum bilmiyorumkismile bilen var mı bir tüp boyaya ne kadar oksidasyon kremi karıştırmak gerekiyor?

Kızlar Palatte Altın karamel ve açık altın sarı sını karıstırıp boyamayı düşünüyorum nasıl olur sizce fikirlerini almak istedim..

arkadaşlar selam ben yeni katıldım
benim saç rengim kestane tonunda.palettenin kestane rengine boyadım hep ama şimdi bir değişiklik yapmak istiyorum.kızıl tonlarına boyatmak istiyorum bana ne önerirsiniz? bu arada cilt rengimde beyaz :) yardımcı olursanızz çokkkk sevinirimm şmididn teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…