- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.481
ben dün saçlarımı boyadım ama hiç bişey değişmedi en erken ne zaman boyasam kızlar ya yarın boyasam çokmu yıpranır zaten şu sıralar çok boyamaya başladım
ben dün saçlarımı boyadım ama hiç bişey değişmedi en erken ne zaman boyasam kızlar ya yarın boyasam çokmu yıpranır zaten şu sıralar çok boyamaya başladım
burcu bende dün palette nin kahve köpüğüne boyadım saçlarım siyah ve gür saçlarım.dipler kahverengi oldu ama gerisi siyah yaşlı kadınlara benzedim nolur yardım et bu gün boyasam olurmu aynı kahve köpüğüne???
arkadaslarrr saclarım kumraldı normalı arada acık renk sarılar vardı dogal halı.. voıla 10.3 altın sarıya boyadım bu oldu.ustune bıda boyadım az daha acıldı ama ben daha sarı olsun ıstıyorummm( beyaza calan sarı ıle boyasam olur mu ???? yanı platın sarısı olsun ıstıyorum,tamamen olmasada bır ton koyusu da olabılr
kızlar saçlarımı koyulaştırdım yani siyah gibi oldu ama diplerimden kumral çıkıyor her ay dip boyası yapmam mı gerekiyor =(((((((
benim gıttıgım b kuafor sacLarııı arap sabunu ıLe yıkarsan akar demıstı . ben bı ıkı kere denedım we akmaya basLamstı snra bııraktım ama ıse yaramıstı bende ..
12.1 ile boya canım.
:bbo::bbo:
teşekkür ederim deneyeceğim ama arap sabunu saçı mahvetmez mi
canım bu 12.1 hangı marka?? voılada bulamadm