Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

showimg.php

kızlar bu ne renkk??
hangi numarayla bu rengi elde ederimm ??

ben dün saçlarımı boyadım ama hiç bişey değişmedi en erken ne zaman boyasam kızlar ya yarın boyasam çokmu yıpranır zaten şu sıralar çok boyamaya başladım

burcu bende dün palette nin kahve köpüğüne boyadım saçlarım siyah ve gür saçlarım.dipler kahverengi oldu ama gerisi siyah yaşlı kadınlara benzedim nolur yardım et bu gün boyasam olurmu aynı kahve köpüğüne???

burcu bende dün palette nin kahve köpüğüne boyadım saçlarım siyah ve gür saçlarım.dipler kahverengi oldu ama gerisi siyah yaşlı kadınlara benzedim nolur yardım et bu gün boyasam olurmu aynı kahve köpüğüne???

enigma bence sabredebildiğin kadar bekle biraz bende çok gerildim aynı tonu görünce kafamda dün yıkadım en son akıyo bayağı ama sen 2. boyamada bence diplerinden çok uçlarına sür boyayı. Arada bayağı fark varsa diplerine hiç bulaştırma direk uçlarına sür beklet.
Yanlız yinede saçların yıpranmış bi saçsa hemen boyama derim ben mafoldumben

Son düzenleme:
arkadaslarrr saclarım kumraldı normalı arada acık renk sarılar vardı dogal halı.. voıla 10.3 altın sarıya boyadım bu oldu.ustune bıda boyadım az daha acıldı ama ben daha sarı olsun ıstıyorummm :KK43:( beyaza calan sarı ıle boyasam olur mu ???? yanı platın sarısı olsun ıstıyorum,tamamen olmasada bır ton koyusu da olabılr

Eklentiler

• $resıım.jpg
    $resıım.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
arkadaslarrr saclarım kumraldı normalı arada acık renk sarılar vardı dogal halı.. voıla 10.3 altın sarıya boyadım bu oldu.ustune bıda boyadım az daha acıldı ama ben daha sarı olsun ıstıyorummm :KK43:( beyaza calan sarı ıle boyasam olur mu ???? yanı platın sarısı olsun ıstıyorum,tamamen olmasada bır ton koyusu da olabılr

12.1 ile boya canım.

kızlar saçlarımı koyulaştırdım yani siyah gibi oldu ama diplerimden kumral çıkıyor her ay dip boyası yapmam mı gerekiyor =(((((((

boyamm.jpg

ya haftaya pazar düğünüm var pazartesi günü bu renge boyatıcam kuaförde... ilk kez kuaförde saç boyatıcasm ve tutturamamalrından korkuyırum... bu renk tam olarak nedir.. ve kızıl kahve ile arasında çok ton farkı var mııdr.. yardımcı olursanız çok tşk ederim...

merhaba :)
ben yeni üyelerden ve dertlii olanlarındanım :KK70:
benm kendı sacım koyu kumral bırcok ıslemden sonra sarıı gbıı olayım dıe neva color un ball sarısınıı boyadım . sonuc turuncu b sac :KK70:
smdıı neye boyasam dıe dusunuorum ama sanırım ıstedıgım renk koyu we turunculugun kaybolması , yardımlarınızı beklıorum :)

kızlar saçlarımı koyulaştırdım yani siyah gibi oldu ama diplerimden kumral çıkıyor her ay dip boyası yapmam mı gerekiyor =(((((((

cnm gerçektende kendi açık renk saçının dipten görünmesi kötü bir görüntü oluşturur,göze batar.
boyamaya vakit ayıramayacak bir durumda isen boyanın renginde saç rimeli kullanabilirsin.Geçici bir çözüm tabiki.
Bu ürünü geçenlerde nette görmüştüm.ilgimi çekmişti.bir bak istersen

kızlar bi sorum olacak saçımı hiç boyatmadan kendi saçımın üstüne platin röfle yaptırdım. sonra kuaför saçının rengini bi ton açalım o zaman röfle daha güzel durur diye kahve kızıl arası boya yaptı ve şimdi saçlarım iğrenç görünüyor:KK43:((
bu boyadan kurtulmanın bi yolu yok mu???? yani saçtan boya akıtan bi ürün falan var mı bilmiyorumkismile

benim gıttıgım b kuafor sacLarııı arap sabunu ıLe yıkarsan akar demıstı . ben bı ıkı kere denedım we akmaya basLamstı snra bııraktım ama ıse yaramıstı bende ..

boya tutmaz derler regl döneminde ama ben böyle bi sorun yaşamadım hiç.sanırım bu dönemde bünye dış etkilere daha açık olduğundan hassaslaştığından boyamamayı önerirler.

:bbo::bbo:
benim gıttıgım b kuafor sacLarııı arap sabunu ıLe yıkarsan akar demıstı . ben bı ıkı kere denedım we akmaya basLamstı snra bııraktım ama ıse yaramıstı bende ..

teşekkür ederim deneyeceğim ama arap sabunu saçı mahvetmez mi

kızlar bu saç rengi hangisi kahve tarcın diye biliyorum ama dogrumu bide şuan saçlarım koyu kumral biraz aktıktan sonra bu saç rengi tutarmı sizce..... evde kendim boyamayı düşünüyorum hangi renkleri alabilirim...

Eklentiler

• $003m.jpg
    $003m.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 54
X