- 17 Aralık 2009
- 1.512
- 6
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.421
kızlar acil yardım lazım benim saçlarımda kahverengi boya vardı kuaföre gittim daha açık bi renk boyamasını istedim oda bi ton açık boyayıp aralara balyaj attı ama balyajlar çok açık oldu. beğenmedim ve koyu kahve boyadım. şimdi saçlarım siyaha dönük bir renk oldu. ben açık tatlı bi kahve istiyordumm1 hafta sonra yıllık çekimim var. acilen saçlarımın kahverengi olması lazım. bildiğiniz bir yöntemle boyayı akıtabilirmiyim. yada çok açık bir renk boyasam saçımı olur mu? forumda okumuştum kimileri tüy sarartıcı kullandıklarını söylemişlerdi acaba boyalı saça işe yararmı. ya acil yardım kızlar lütfennn çok az zamanım var
kızlar benim saçlarım kızıl renkte onu kahve köpüğü yada bal köpüğü yapmak istiyorum rengi nasıl olur acaba kızıllarla buluşunca turuncu falan olur mu? yardımmeyvahedigeldismile
kızlar evde saçımı boyamak istiyorum ama rengine karar veremedim buğday tenliyim hafif esmere kaymskoyu kahve saçlarım yine kahve düşnüyorum siz ne önerirsinizzZ? hangi saç boyası daha kaliteli ? bu saçlarımı 2. boyayışm olucakk
kızlar bu rengi nasıl elde edebilirim yardımcı olabiliir misiniz
şu anki saç rengim küllü platin sarısı gibi bir renk...kapatabilir miyim yoksa alttan sarılar çıkar mı acaba ?
resmi göremiyorum ben bilmiyorumkismile
bence kötü olur cnm kızılın iyice gitmesi ya da kapanması lazım. çünkü benim de saçım kızıldı, üstüne çikolata kahve boyadım o bile kapatamadı. bi kaç ay geçtikten sonra daha yeni bugün boyatacağım çikolata rengine.
Sağdaki kızın saç rengi nedir?Bilen var mı?
bu saç rengi tam olarak ne arkadaşlar balköpüğü mü yoksa bakır kumral gibi birşeymi nasıl elde ederim bu rengi benim saçım bundan birzcık koyu ve daha mat .. kumral tonlarında diyebilirm en son balköpüğüyle boyamıştım
kızıl rengin bakımı için pratik önerileri olan varmı acaba?:smiley-cool: