- 16 Nisan 2009
- 196
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.221
selam arkadaşlar
sizden yardım istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.saçımı kendim kapiçino rengime boyadım içine hareketlilik oldun diye az balyaş attırmayı düşünüyorum sizden bana hangi renkten yaptırırsam güzel olur hadi kızlar cevap lütfen
Arkadaslar sacım kızıl resimdeki gibi beyaz tenliyim boyatmak istiyorum şimdi ama hangi renk gider bana bilemedim yardımcı olurmusunuz ..a.s.
mrb arkadaşlar benimde bi sorum var umarım bilgisi olan biri yardım eder.saçlarım son 2 yıldır röfleliydi baya sarıydı yani sıkıldım ve dün çikolata kahveye boyadım evde.öğrenmek istediğim şu saclarımı en sık kac günde bir boyayabilirim çünkü akacak biliyorum.bu yüzden sık sık boyamam gerekecek cvp bekliyorum. tşk ederim.
kizlarr kuafore gittim boyattim,beceriksiz,yapamadi..bakir/kina rengi gibi birsey oldu..oysaki ben visne/sarap kizili istiyordum...
nasil belirgin kizil yapabilirim saclarimi.koyu kirmizi olsun ama kirmizi oldugu belli olsun..
palette almayi dusunuyorum ama Hollandada istedigim renkler yok(zaten burda birsey bulunmaz)
koleston veya igora'dan hangi renkleri onerirsiniz???
Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek kimse yok mu? Saçlarımı küllü açık kumrala boyarsam eski gölgelerim yeşerme yapar mı? bu kızıllıktan kurtulmak istiyorum ben..
arkadaslar biri bana yardımcı olabilir mi? benim kendi sac rengim magnlinanın koydugu resimdeki ile aynı renkti ve ben biraz acmak istedim. ön taraf hariç diger kısımlar oldu fakat sacımın on tarafı tuhaf bir sarı altın sarısına dönuk gibi. yani çok hafif bir turunculuk oldu. nasıl duzeltebilirim???benneyaptımki. palette nin rofle setini uyguladım. önce arka taraflara surdum en son on tarafa surdum yani arka kısımm biraz daha fazla kaldı ondan mı acaba. lutfen biri yardım etsin
koleston 6/4 Kızıl Bakır tavsiyemdir.yıkanıp aksa bile kötü durmaz diyorlar.ben de düşünüyorum sanırım bunu kullancam.zemuszemus
cok hos renkler buldum ama 100 msjim olmadigi icin ekleyemiyorum
ufffff
kızlar petek dinçözün yeni saç rengini biliyor musunuz çok beğendim