- 8 Aralık 2009
- 296
- 3
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.241
arkadaşlar benimde saçımda siyah boya vardı sadece altların bi kısmını sarıya boyattım.açıcıyla açtılar ama ortaya pok rengi gibi bi renk çıktı.tekrar açılmışken üstüne sarı boyasam rengi tutar mı acaba ne olur yardımcı olunnnnnnn
mrhaba.. acil yardım edermisinz bana çok karasızım..
saçlarım karamel renkte.. ve ben artık iyice koyulaştrmak istiyorum. bunun için terrakota rngini aldım gayet güzel görünüyor. ancak saçlarım karamel olduğu için acaba nasıl olur. çok kızıl olurmu. böyel acayip bi renk falan çıkarmı acaba :s yardım bekliyorum. yada nasıl b renk tercih edeblirim bu renk olmazsa.?
bu arada beyaz tenliyim.. kahve gözlü..=)
canım senin boyadığın koleston kızıl viyole ise onu ben kullandım bir ara..yüzü çok canlı gösteriyor çok güzel bir renk fakat viyolesi çabuk akıyor malesef birkaç boyamada da siyah gibi oluyor..yani bu renk siyahımsı bir kızıl..ama çok güzel..slm kızlar benım sacım kahverengı orta renk ne koyu ne acık
neyse ben bugun boyadım vıyoleye fakat cok bellı olmadı
haftaya tekrar boyamam ıstıyorum aynı renke sızce daha acık olurmu yoksa aynımı olur
küllüü mangoo; yine benn. :))
sana negrolu hesaptan maill attım cnmm.. bi ara bakkıp cewvap verirsen sevinirim :))
bu arada gri ve mavi cilaa kızıllıkları alıp, küllüleştirmede on numara olduu:))
ilgililiere duyrulurr..
saoll küllü mango