- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.261
arkadaşlar palette nin sıcak çikolata rengini gördüm bugün.. bilen veya deneyen varsa yorum yazablir mi saçta nasıl duruyor? şu an saçımda boya yok koyu kahve saçlarım var nasıl olur acaba ?[/QUOTE
renk güzel ama palette markası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim zemuszemus ve şu da var ki ismi kadar sıcak bir renk değil bence uygulanan saçta görmeli ve karar vermelisin :)
cevap yazaan yokmu hickafamçokkarıştıkizlar size bisey sorcam benim tenim beyaz sacim kahve ama ne acik ne koyu kaslarim siyah gibi ben sari renk istiyorum ama kardesim siyah yada karamel yap diyo yaza daha var ama bidanisiyim dedim cevaplari özelden atabilirmisiniz
bir arada karameli denemiştim orengi oturtmak zor değiştirmek uzmanlık bence :) bence kendin boyama kuaföre danış ben kendim yapmıştım astarı yüzünden pahalı olmuştu ve saçlarımı çok yıpratmıştım. kolay gelsinnn..
alkisalkisalkis
küllü mango da neymiş ? ne kadar çekici bir ismi var nasıl bir renk ?
bence kendi saç renginin aynısıyla tüm saçını boya,zamanka uçları açılır tekrar aynısına boyarsın ozman tutar
2 yada 3 yıl önce saçıma perma yaptırdım ve saçımın rengi çok açıldı. şuan permam açıldı lakin saçımın uçlarının rengi asıl saçıma göre çok açık. saçıma boya yaptırıcam lakin istediğim saç rengi için saçımın rengini açmaları lazım. saçım kötü olur mu ?