Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar bn saçlarımı boyatcam ama ilk defa boyatıcağım için çok açık bi renk istemiorum beyaz tenliyim şu resimdeki rojda demirerin saç rengi bana gidermi sizce tam olarka ne renk onuda bilmorum ama ben beyaz tenliyim saçlarım çok koyu kahverengi ve saçlarımıda baya uzattım yıpranmasını istemiorumkaydirigubbakcemile3

atiye denizin saçına bayıldım rengine kesimine sekline bayıldım çok güzel rengi tam olarak ne bilen varmıopuyorumnanaktan

kendi sac renginden cok hosmus
eger atiyenin sac renginden yaptırabilirsen banada haber ver
bende böyle istiordum ama koyu sarı koyu karamel gibi bi renkle cıktım yahu :icecream:

meraba arkadaşlar ben saçımı daha önce hiç boyatmadın saç rengimide çok seviyorum ama saçlarım çok fazla yıprandı ve kırıldı çok cansız ve mat duruyo kuaförde boyanırsa kırıkları kapanır gözükmez dedi neyapıcağımı bilemiyorum lütfen yardım edermsiiniz
:gitme:

ben saçımı kumral tonlarına boyatmak istiyorum.. ama şöyle bse var ki; 1 buçuk seNe öNce saçıma kıNa yakmıstım. noRmal kıNa. hiNt kıNası fLn deqiL.. ve bu qeceN b buçuk seNede saçımı kaç kez kestRdm .. uçlRda az b bölümde kına reNgi kalms. kestiRmk de isTemiorum.(zaTen çok uzun deil) bu sekiLde istediim reNk olR mu acaba:? o kına kaLan az bölüm baska renk kına olmayan yerler baska reNkler mi oLr smdi :S:S kuaföre daNscam aRkadasLar ama bir de size soRayım dedimm.. fkRi oLn yaRdmcı oLabLr mi::???

Kızlar ya, yardım edin...

Saçımı 2 ay önce filan LOREAL KIZIL-SıYAH ile boyadım ama sadece güneşte koyu kızıl parlıyor onun dışında koyu kumral gibi bir renk saçım.

Ben kızıl istiyorum ama bu saçın üstüne doğru düzgün bir kızıl tutar mı? Hangi renk boya ile olur??

arkadaslar bende karamel tonları yada bal köpüğü tonları ıstıorm ama kaslarım koyu renk kasımı boyatmakta ıstemıorm yakısırmı sızce?

meraba arkadaslar benim saclarım siyah. ve ılk defa boyatmak ıstıyorum. cıkolata kahvesi istiyorum ama sacımın rengını actırmakta ıstemıyorum. kendım yapsam cok mu kotu olur? ılk olarak kuaforemı gtmelıyım? yakısırmı ondanda emın degılm kaşlarım da sıyah kalın deıl ama sıyah oncta :/ yardım lutfen

ben kolestonun patlıcan moruna boyadım 2 yıl muhteşem bi renk ama çok sıkıldım 2 ay boyamadan bekleyip çikolata kahveye boyadım bikaç gün önce. ben koyu olsun kızıllığı kapatsın diye çikolata kahveye boyadım ama çok çok açık bi kahve oldu çok şaşırdım ki kendi saçım siyaha yakın bi renk nasıl bu kadar açıldı anlamadım bide kolestona koyu derler

liby_10 evde boyayınca neden kötü olsun benim saçımı evde hep annem boyar. saçım siyah sarıya boyatmak istiyorum desen kuaföre git derim ama çikolata kahve istiyosan bence gerek yok

KIZLAR BENDE SACIMA RÖFLE yAPTIRMAK ISTIORUM NE TONLARDA RÖFLELER GIDER TAVSIELERINIZI BEKLIORUM LÜTFEN..TEN RENGIM PEMBEyE CALIO ACIK SAyILIR;GÖZ RENGIM KOyu KAHVE::SACIMI iSE SiyAHA BOyAMISTIM::UZADI VE ÜSTÜNE KIZILA BOyamistim SUAN DiPLER ACIK KIZIL:: AKTI BAyagi Bi..SUAN yari acikKIZIL yARI SiyAH VE DIPLERDEN CIKAN KENDI SACIMDA SiyAH..RESmimi Ekliorum.. lütfen Fikirlerinizi bekliorum tam akinca boyalar röfle yAPMAK iSTiorum..

Eki Görüntüle 29873 buraa tiklaarak bakabilirsiniz..

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım foruma benim sıkıntımda saçlarım platin sarısıydı bianda karar verdim ve bundan üç hafta önce saçımı siyaha boyattım sonra gittim bayramdan önce tekrar siyaha boyattım aktığı için ama şuanda saçımı tekrardan boyatmak istiorm bukezde üstler açık kahve oluor uçlarda sar gibi oluyor ya öle istiorm ama nasıl döncem bu siyahtan tekrar kuaföre gitsem saçlarım koparmı ne olur yardım edin ne yapmalıyım buara eyaz tenliyim bu renk yapsam yakışırmı sarı çok soluk gösteriodu o yüzden siyah yaptım ama bu da çok koyu olduu

bende beyaz tenliyim saç rengim benimde koyu kahveydi boyadım bu rengin aynısının tıpkısı
herkez güzel oldugunu düşünüyor ama ben o kadar begenmedim
ama güzel durmasına herkez güzel diyo hatta mükemmel diyo
ama sıkıldım ben galiba birazda
beyaz tenliysen terettüt etme çok hoş duruyo canım

selam arkadaslar
ben birsey sormak istiyorum.suan sac rengim turuncu daha dogrusu sogan kabuguna dondu.orielle actirmistim bu arada diplerim henuz 2 cm kadar kendi rengimde.hazir bu haldeyken sacimi bir mor gormek istiyorum acik morlardan.sizce tutar mi birde tutarsa eger yeniden turuncuya donebilirmiyim? yani 1 ay sonra morun ustune turuncu boyattigimda nolur?
bilgi icin simdiden tesekkur ederim.

kızlar saçlarımın röflesi yarıya geldi biraz daha uzasın röfle olan kısmı yani uçlara doğru diplerimin rengi olan kumral boyamak istiyorum ama röflenin üzarine ne renk almalıyım üstüyle altı tutsun saçlarımın rengine örnek verirsem aşk ı memnu daki bihterin saç rengi ne renk boyamalıyım aslında çok sorun değil ama rengi çok yıpranık duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…