Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

loreal casting creme gloss,amonyaksiz,o kokmuyordu

$HCo1_22.jpg

Son düzenleme:
mrhaba.. acil yardım edermisinz bana çok karasızım..

saçlarım karamel renkte.. ve ben artık iyice koyulaştrmak istiyorum. bunun için terrakota rngini aldım gayet güzel görünüyor. ancak saçlarım karamel olduğu için acaba nasıl olur. çok kızıl olurmu. böyel acayip bi renk falan çıkarmı acaba :s yardım bekliyorum. yada nasıl b renk tercih edeblirim bu renk olmazsa.?
bu arada beyaz tenliyim.. kahve gözlü..=)

arkadaşlar benimde saçımda siyah boya vardı sadece altların bi kısmını sarıya boyattım.açıcıyla açtılar ama ortaya acayip bi renk çıktı.tekrar açılmışken üstüne sarı boyasam rengi tutar mı acaba ne olur yardımcı olunnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar benimde saçımda siyah boya vardı sadece altların bi kısmını sarıya boyattım.açıcıyla açtılar ama ortaya pok rengi gibi bi renk çıktı.tekrar açılmışken üstüne sarı boyasam rengi tutar mı acaba ne olur yardımcı olunnnnnnn

selam:) benimde saçlarım siyah boyaydı 1 ay önce açtırdım aynen dediğin gibi oldu ama açma işleminden hemen sonra kahverengine boyadı müthiş oldu
şimdi yine boyamam lazım çünkü ilkinde oturmuyor bronz kahve yap bence ben onu yapıcam yaza da balyaj :kahve:

mrhaba.. acil yardım edermisinz bana çok karasızım..

saçlarım karamel renkte.. ve ben artık iyice koyulaştrmak istiyorum. bunun için terrakota rngini aldım gayet güzel görünüyor. ancak saçlarım karamel olduğu için acaba nasıl olur. çok kızıl olurmu. böyel acayip bi renk falan çıkarmı acaba :s yardım bekliyorum. yada nasıl b renk tercih edeblirim bu renk olmazsa.?
bu arada beyaz tenliyim.. kahve gözlü..=)

bir arada karameli denemiştim orengi oturtmak zor değiştirmek uzmanlık bence :) bence kendin boyama kuaföre danış ben kendim yapmıştım astarı yüzünden pahalı olmuştu ve saçlarımı çok yıpratmıştım. kolay gelsinnn..
alkisalkisalkis

slm kızlar benım sacım kahverengı orta renk ne koyu ne acık
neyse ben bugun boyadım vıyoleye fakat cok bellı olmadı
haftaya tekrar boyamam ıstıyorum aynı renke sızce daha acık olurmu yoksa aynımı olur

slm kızlar benım sacım kahverengı orta renk ne koyu ne acık
neyse ben bugun boyadım vıyoleye fakat cok bellı olmadı
haftaya tekrar boyamam ıstıyorum aynı renke sızce daha acık olurmu yoksa aynımı olur
canım senin boyadığın koleston kızıl viyole ise onu ben kullandım bir ara..yüzü çok canlı gösteriyor çok güzel bir renk fakat viyolesi çabuk akıyor malesef birkaç boyamada da siyah gibi oluyor..yani bu renk siyahımsı bir kızıl..ama çok güzel..

selam crnn cim
saçını kendin boyadığını yazmışsın,bu sarı tonu boya ile nasıl elde ettin canım çok güzel bir renk

selam kızlar
ay nolacak bizim bu saçımızla olan derdirmiz,beni dış görüntümde tek mutlu eden şey saçımın istediğim gibi olması ama hep hayalkırıklıklarıyla çıkıyorum kuaförden
en son dip röflemi yaptırdığımda saçlarıımın uçları bebek sarısı olmasına karşın dip boyası dore bir renk röflelerim ise altın sarısı gibi oldu ,düzelttirmeye gittim daha da rezil ettiler
şimdi sizlerden ricam dibini yani turunculuğu boya ile kapatmak istiyorum,kendi saçımda koyu kestane ve herşekilde dip boyalar turuncu oluyor,ne renk ile boyasam küllü kumral bir dip elde edebilirim,kutudaki renkle boyanınca aynı çıkmıor çünkü

küllüü mangoo; yine benn. :))
sana negrolu hesaptan maill attım cnmm.. bi ara bakkıp cewvap verirsen sevinirim :))
bu arada gri ve mavi cilaa kızıllıkları alıp, küllüleştirmede on numara olduu:))
ilgililiere duyrulurr..
saoll küllü mango

benimde dip boyam turuncu oldu nasıl hazırlıorsun bu cilayı ,hangi marka??
bilmiyorumkismile

küllü mangocum mesajına cevap yazdım aldın mı ?
yardımına çok çok teşekkür ederim
dibimi dediğin gibi boyayacağım,dipteki röfle olan yerlerin arasındada turunculuk var,birkereye mahsus röfle olan yere de süreyim mi ?yoksa sadece 9.11 mi süreyim ayrıca
uçlarınında rengini tazlemek için fildişi,inci rengi hangi boyayı tavsiye edersin,röflelerin üzerine dibine uygulayacağım renk yeşillik yapabilir sanırım,aşağılara kadar indireceğim boya rengi ile mi röfle üzerini boyayayım,biraz karışık oldu ama sen anlarsın benim derdimi :)))

benımda sacım sarı boyuyolar ama dıpler kızıl kaldı ve bıktımmmmmmmmm
bu renk tutar sanırım

merhaba m.joyy
bana küllü mango boya tavsiye etti deneyeceğim ve sonucu söyleyeceğim ,aman sonra pişman olursun ,sarıya alışan başka renkle yapamıyor çünkü,ben ısrarla durumu düzeltmeye çalışacağım,sarıdan pes etmeyelim kolay olmuyor çünkü ::)))

arkadaşlar palette nin sıcak çikolata rengini gördüm bugün.. bilen veya deneyen varsa yorum yazablir mi saçta nasıl duruyor? şu an saçımda boya yok koyu kahve saçlarım var nasıl olur acaba ?

X