Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

birde kızlar üstteki cevabımı bekliyorum ayrı bişeyi daha merak ediyorum açık renk insanın saçını daha mı az gösteriyor koyu saç daha çok gösteriyor falan diye bir konuşma olmuş bir ara k.k de merak ettim.

mrb arkadaşlar benimde bi sorum var umarım bilgisi olan biri yardım eder.saçlarım son 2 yıldır röfleliydi baya sarıydı yani sıkıldım ve dün çikolata kahveye boyadım evde.öğrenmek istediğim şu saclarımı en sık kac günde bir boyayabilirim çünkü akacak biliyorum.bu yüzden sık sık boyamam gerekecek cvp bekliyorum. tşk ederim.

küllüü mangoo; yine benn. :))
sana negrolu hesaptan maill attım cnmm.. bi ara bakkıp cewvap verirsen sevinirim :))
bu arada gri ve mavi cilaa kızıllıkları alıp, küllüleştirmede on numara olduu:))
ilgililiere duyrulurr..
saoll küllü mango

kızlar bu rengin adı ne? ve saçlarım orta- açık kumral, saçımı böyle yapmak için oryal kullanırlarmı?

attachment.php

Eklentiler

• $kumralsacmodelleri07622gw1.jpg
    $kumralsacmodelleri07622gw1.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 18.353
merhaba arkadaslar
ben dogal sac rengım kullu sarı. dun palettenin rofle setini uyguladım. pek istediğim gibi olmadı. simdi uzerine acık sarı boya uygulasam mı. önlerim hafif koyu sarı oldu onun için. yardımcı olur musunuz :KK43:

kızlar bu rengin adı ne? ve saçlarım orta- açık kumral, saçımı böyle yapmak için oryal kullanırlarmı?

attachment.php

kuaförünüzün marifetine bağlı bence pekala güzel boya ile orta -açık kumral saçınız açılır benimde orta kumral saçlarım ama röfle yaptırdım hayatımın hatasıydı şimdi yarıya geldi neyseki kalan diğer röfleli bölümü boyucam ya da biran evvel uzatıcam.
yukardaki fotoda orayel kullanılmış bu arada.

birde kızlar üstteki cevabımı bekliyorum ayrı bişeyi daha merak ediyorum açık renk insanın saçını daha mı az gösteriyor koyu saç daha çok gösteriyor falan diye bir konuşma olmuş bir ara k.k de merak ettim.

açık renkler daha hacimli ve çok gösterir her zaman cnm...yerimseniben

Merhaba hanımlar...
Ten rengim bembeyaz, gözlerim renkli..
Kendi saç rengim açık kumral ama şu an sarı röfle var...
Saçlarımı platin sarısı yapmak istiyorum, Ajda Pekkan'ın rengi gibi..
Sizce yakışır mı fikir verin lütfen...:1ninca:

Merhaba arkadaşlar, ben forumda yeniyim ve netteki aramalar sonucu saç konusunda en iyi fikir alabileceğim yerin burası olduğunu gördüm ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben saçımı boyamaya yeni başladım denilebilir. kendi saçlarım kumral gibi ama içerisinde kızıllık da var.Mayıs ayında saçlarıma sarı gölge attırmıştım, tabii yazdan sonra o saçlar çok aşırı derecede açılmış bir sarı haline geldi. kuaförün de gölge atarken oreal kullandığını zannediyorum. Daha donra 1 ayy önce saçımı koleston 8 numara (açık kumral) ile boyadım ama çok kızıllık oldu saçımda ve ben bu kızıllığı istemiyorum. Benim asıl istediğim renk küllü açık kumralmış sanırım ya da daha ilerde küllü sarı.Sonuçta küllü renkler kızıl olmaması için. Ama okuduklarımdan sonra o konuda da tereddüt ediyorum çünkü gölgeli olan kısınlarda yeşerme olabilir diye korkuyorum.
bu konuda küllümango nickli arkadaşımız en bilgili kişi gibi gözüküyor. bana da yardımcı olursa çok sevinirim.bu arada benim dediğim renk magnlina'nın koyduğu fotoğraflardakine benziyor ve ben o rengin küllü koyu sarı ya da küllü açık kumral olduğunu düşünüyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum. :)

arkadaslar biri bana yardımcı olabilir mi? benim kendi sac rengim magnlinanın koydugu resimdeki ile aynı renkti ve ben biraz acmak istedim. ön taraf hariç diger kısımlar oldu fakat sacımın on tarafı tuhaf bir sarı altın sarısına dönuk gibi. yani çok hafif bir turunculuk oldu. nasıl duzeltebilirim???benneyaptımki. palette nin rofle setini uyguladım. önce arka taraflara surdum en son on tarafa surdum yani arka kısımm biraz daha fazla kaldı ondan mı acaba. lutfen biri yardım etsin

Merhaba hanımlar...
Ten rengim bembeyaz, gözlerim renkli..
Kendi saç rengim açık kumral ama şu an sarı röfle var...
Saçlarımı platin sarısı yapmak istiyorum, Ajda Pekkan'ın rengi gibi..
Sizce yakışır mı fikir verin lütfen...:1ninca:

bence yakısır arkadasım ama yine de foto.nı gormek lazım. peki platin sarıyı nasıl elde edecksin. direk platin sarı boya mı uygulayacaksın yoksa kuafore mi yaptıracaksın

Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek kimse yok mu? Saçlarımı küllü açık kumrala boyarsam eski gölgelerim yeşerme yapar mı? bu kızıllıktan kurtulmak istiyorum ben..

kızlar 1 hafta önce saçımı boyadım çikolata kahveye.ama istediğim gtibi olmadı.şimdi tekrar boyamak istiyorum.yeni renk tutarmı yoksa beklememmi gerekiyor.?????

açık renkler daha hacimli ve çok gösterir her zaman cnm...yerimseniben

bende tam tersini savunuyorum canım çünkü röfle attırmadan önce koyu kumral parlak dolgulu şahane saçım vardı ama röfle attırdıktan sonra matlaştı ve sarı açık renkler hep fön maşa istiyor koyu saça benzemiyor aksi taktirde tiftik yppranık duruyor yani koyu saç sarı saçtan sa daha dolgun ve canlı oluyor.................

hımmCADIARZU açık renkler diplere daha az dikkat çektiği için seyrek saçlar için ideal ama bunu hiç düşünmemiştm...

saçımın koyu siyah olmasını istiyorum.siyah rengi denedim istedigim gibi olmadı.mavi siyahta koyu oluyomus fakat onu boyamak istemiyorum.ne kullanırsam koyu siyahı elde edebilirim...

X