Merhaba arkadaşlar, ben forumda yeniyim ve netteki aramalar sonucu saç konusunda en iyi fikir alabileceğim yerin burası olduğunu gördüm ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben saçımı boyamaya yeni başladım denilebilir. kendi saçlarım kumral gibi ama içerisinde kızıllık da var.Mayıs ayında saçlarıma sarı gölge attırmıştım, tabii yazdan sonra o saçlar çok aşırı derecede açılmış bir sarı haline geldi. kuaförün de gölge atarken oreal kullandığını zannediyorum. Daha donra 1 ayy önce saçımı koleston 8 numara (açık kumral) ile boyadım ama çok kızıllık oldu saçımda ve ben bu kızıllığı istemiyorum. Benim asıl istediğim renk küllü açık kumralmış sanırım ya da daha ilerde küllü sarı.Sonuçta küllü renkler kızıl olmaması için. Ama okuduklarımdan sonra o konuda da tereddüt ediyorum çünkü gölgeli olan kısınlarda yeşerme olabilir diye korkuyorum.
bu konuda küllümango nickli arkadaşımız en bilgili kişi gibi gözüküyor. bana da yardımcı olursa çok sevinirim.bu arada benim dediğim renk magnlina'nın koyduğu fotoğraflardakine benziyor ve ben o rengin küllü koyu sarı ya da küllü açık kumral olduğunu düşünüyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum. :)