Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

arkadaşımın saçını açtık açıcıyla :S ne yazıkki dipleri turuncu olduu altları koyu kahve aynı kaldı:S acaba diplerinin turunculupğuı ne ile kapanır.kahve boyadık ama kapanmadı yardım edermisiniz lütfennnnnn :1no2:a.s.

arkadaşlar aylardır sitenizi takip ediyorum ancak üye olabildim.Bana da yardımcı olursanız sevinirim.Saçımın orjinali küllü orta sarı tonlarında.Kızıl hastasıyım ama 2 aydır saçımı bakır turuncu yapmaya çalışıyorum.Önce natural colors 7 RN rengine boyadım saçımı acayip koyulttu irlanda kızılı ile yakından uzaktan alakası yokmuş tabi 1 ay bekledim sonra eczaneden phyto color 8DC yani sarı dore bakır ile boyadım güzel oldu doğal durdu ancak çok canlı bir turuncu elde edemedim.Amonyak ve resorsinollü boyaları kullanamadığım için ve daha önce kuaförde tierranın kızıl deneyimlerine sahip olduğum için tierra 8.44 mango rengini sipariş etmeye karar verdim.Tabi küllümango arkadaşımızın tavsiye ve yazılarınıda takip ettim.Hale caneroğlunun turuncusundan istiyorum.Doğal durmasın ,marjinal olsun, içindede kızıllık barındırsın istiyorum.Sizce tierra 8.44 uygunmudur ve oksidanını %6 lık alsam yetermi çünkü saçlarım az ve ince telli.Ne dersiniz?

mrb aynı sey bir kaçkez benimde başıma geldi saçlarımı sokmadığım hal kalmadı sonunda bir kozmetik markete gittim palette açıcı alacaktım ordaki çalısan toz renk açıcı önerdi (orial) tehlikeli diye kortum önce sonra denemeye karar verdim siyah boyalı saçlarıma uyguladım tutam tutam alimünyüm folyoyla sardım 30 dk bekledim ve sonuç olarak bakır kızıl oldu sonrada istediğim kızıla boyadım hiçbir yan etkisi olmadı sadece koluma döküldü biraz ve kaşıntı oldu bunun dısında bişey olmadızemuszemus

selam kızlar kafayı yememe az kaldı saçlarım 4 yıldır kızıldı sıkıldım birden çikolata kahvesine boyadım tabi altta kızıllar olunca kapanmadı hadi koyu kahve boyayım dedim sonuç iğrençççç :çok üzgünüm: kahve deil siyah hiç deil berbat bi renk oldu aynaya bakamıyorum ya sanki peruk gibi oldu 2 haftada 2 kere saçlarımı boyadım yeterince yıprandı saçlarım zaten dökülüyordu :çok üzgünüm: bu saçlarla dışarı çıkmam imkansız napıcam ben ya tekrar kızıl istiyorum sizce koyu kahvenin üstüne kızıl tutar mı açık koyu önemli deil yeterki kızıl olsun offff -tatlicadiarzu-

merhba ben yeni üye oldum bir sorum olacak saçımı karamel veya bal köpüğü yaptırmak istiyorum ama şuan uçlarda hafif sarı röfle var birde asıl saç rengim koyu kahve ve hafif beyaza dönük buğday tenliyim olur muki sizce olsa bile nasıl çevirebilirim

Palette "bal köpüğü" ve "açık karamel" renkleri buna çok yakın...onlarla boyuyorum da benim saçlarım neredeyse bu renk şu anda, çok az daha koyu o da kendi doğal rengim daha koyu olduğu için sanırım...
yalnız küçük (dar) bir kutusu var palettenin- onlardan, hepsi aynı mı bilmem ama...

kızlar saçlarımı koyu kızıla boyamıstım ıgrenc olmustu yıkadıkca 1 ayda kotu oldu koleston koyu kahve aldım bayaca kapadı super oldu bılgııze cok hos oldu

merhabalar.erkek arkadaşımın saçı için yardım istiyorum kısslar.
yaşı genç ama beyazları biraz falza . bende kafaya koydum saçlarını boyamaya. bildiğimiz türk erkek saç rengi vardır ya öle bi renk işte. kestane sanırsam.
neyse ben kendi kuaförüme sorup rengi tarif ederek majirel 5.11 ile boyadım. fena olmadı ama zamanla turuncu gibi bi renk oldu.hele tatil sonrası baya kötü oldu.
şimdi diyorum ki acaba majirel 6.11 yada 7.11 ile boyasam nasıl olur acaba.
özellikle chris pine saç rengi erkekte çok hoşuma gidiyor..
yardımlarınızı bekliyorum özellikle bu işin gurusu olan küllümango senin tavsiyene ihtiyacım varr :))

slm arkadaslar ya benim saclarim cok siyah daha once mavi siyaha boyamistim ama uzerinden 7 ay gecti... gecen ay kuafore gittim zemini kahve rengi istiyorum izerine altin sarisi balyaj istiyorum dedim.. kadin senin sacin sari hatta kahve bile olmaz cok siyah dedi sinirimi bozdu bu saci nasil acabilirim bilen biri varsa yardimci olsun lutfen ... bide saclarim uzun kestir siyah kismindan kurtul diyolar ama ben hayatta kiyamam saclarima... ya zaten bu abd de kuafor yok yemin ederim tr de olanlar kuaforlerimizin kiymetini b ilin ... burasi hem cok pahali hemde bes para etmez... mafoldumben

merhaba yeni bir soru daha sorucam kolestonun altın sarısı 9.3 için hangi oksidasyon kremi uygun olur.
bilen varsa cevap verirse şimdiden teşekkürler.saçlarım koyu kahveydi bal köpüğü rengine boyattım pek bir değişiklik olmadı sadece ışıkta belli oluyor.altın sarısına çevircem ama hangi oksidasyon uygun onu bilmiyorum.

Bayanlar saçlarımı açık bakır rengine boyamak istiyorum.9.44 saç boyası hangi markalarda var,tavsiye edebileceğiniz bir boya var mı ? Biraz bakındım ama bulamadım.Acilen boyamam gerek.Yardımcı olursanız sevinirim .

herkeze slm ben saçımı yıllardır siyaha boyuyodum ve çok sıkılmıştım saç rengimi açtırdım zaman geçtikçe istedigim renge ulaşıyorum fakat saçımn bazı yerlerinde kızıllıklar kaldı bunları nası yokedebilirim.önerilerinizi bekliyorum

slm arkadaşlar ben saçımı ilk kez boyayacağım. saçım açık kahve tonunda güneşe çıktığımda turuncu gibi parlamalar oluyor. ben saç rengim için koleston terracotayla çikolata kahveyi karıştırmayı düşünüyorum acaba nasıl bi renk olur önerileriniz için şimdiden teşekkürlerrr :) bu arada buğday ten yeşil gözlüyüm arkadaşlar

acil yardım ıstıyorum saclarım koyu kahve uçlarında kızıllık var bal yada karamel rengı ıstıyorum nasıl boya almalıyım boyatırsam ya da boyarsam kızıllık çıkarmı lutfen yardım edın

ilk önce saçını açtırman lazım çünkü koyu kahvenin üstüne boya tutmuyo kolay kolay kendi saçınla boya olna yerlerin rengi farklı olur iyi bi kuaföre gidersen sorun hallolur

kızlar merhaba ben yani katıldım aranıza
ya içinizde saçına kına yakan var mı benım saclarım koyu renk esmerim acaba sonuc nasıl olur ?
bana cevap yazarsanız sevinirim:)

eğer üstüste bi kaç defa boarsan tamamen kızıl rengini alır bnm arkadaşm yapmştı öle olmuştu

Kızlar benimde saçımda şuan gölge var ama röfle gibi duruyor 1 ay önce boyadım ama bir türlü alışamadım çikolata kahve yapmaya karar verdim garnier 5.52 aldım ama resimde kızılımsı duruyo paletteye baktm smdı ıntdn o daha koyu sizce npım boyayım mı gölgeyi kaptrmı kötü bi renk olmaz dimii yardım edin kzlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…