- 6 Mart 2008
- 115
- 3
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.961
sacım su an cagla sıkel in sacının bıraz daha açıgı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar yardıma ihtiyacm varr kumral olan saçlarımı kadife kahveye boyadım ancak uçlar siyah gibi oldu arada kızıllar var renk farklılığı oldu çok ( akmasını beklesem nasıl bir renk çıkar ortaya ya da bi arkadaşım kahve yap kapatır komple dedi ama kararsız kaldım yardım lütfenn
ben hiç duymadım. zarar vermemesini istiyorsan kaliteli boya almalısın. 8-9 liradan aşağı boya markası alma.
özellikle almaman gereken boya markaları sunlar bence: neva color, selective, farmacolor. bunlar saçı o kadar mahvediyor ki oreyalle açmışsın gibi tiftik tiftik ediyor.
igora royal, loreal, koleston falan al ki saçların en az zararı görsün. bitkisellerden de tierra alabilirsin.
:uhm::uhm::uhm:senağlamamafoldumben:1no2:arkadşlar bugün kozmetikçiden nvacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SİYAH MAVİ GÜNEŞTE MASMAVİ DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞİNİ SÖLEDİLER ( BU MARKA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI NASIL BİR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERİRMİ BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN ) satın aldıqım yerdeki kız bunn genelde kuaförlerin kullandıqını söledi ?
peki bişey sorcam.. badem yağını nerden buldun ve diğer eczaneden aldıkların ne kadaar tuttu ??