Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

merhabalar kızlar sacımı boyayacagım en son yandıgından bu yana gitmiyorum da kuaföre :)
palette serisini kullanan var mı aranızda özellikle de palette kahve tonlarını ; cunku istedğim renk palette bronz kahve ya da palette karamel..aslında bu renkler bırcok boya markasında var ancak paletteki renkler daha canlı ve daha cok albenili gibi geldi bana.ben hep loreal kullanıordum smdi palette gözümü korkutuyor gibi..:1shok:
yardımcı olursanız sevinirim.şakkıdı

merhabalar kızlar sacımı boyayacagım en son yandıgından bu yana gitmiyorum da kuaföre :)
palette serisini kullanan var mı aranızda özellikle de palette kahve tonlarını ; cunku istedğim renk palette bronz kahve ya da palette karamel..aslında bu renkler bırcok boya markasında var ancak paletteki renkler daha canlı ve daha cok albenili gibi geldi bana.ben hep loreal kullanıordum smdi palette gözümü korkutuyor gibi..:1shok:
yardımcı olursanız sevinirim.şakkıdı

arkadaşlar karamel bakır rengi çok hoşuma gidio koyu renk bi saç rengim var boyadan dolayı tarcın bakıra boyadım diplerim turuncu oldu altları daha koyu kızıllı turuncu oldu acaba ne renk boyamam gerek saç rengim acılsın istiyorum

slm arkadaslar bugun bı ılk yaptım ve palette bronz kahve aldım sacımı ılk defa boyayacam deneyen varmı aranızda acaba sonuc nasıl olur kendı sac rengım acık kahve gıbı yardımcı olursanız sevınırım

arkadaşlar resimdeki saçlar benim saçlarım kendim boyuyorum sizce nasıl koyu renge boyamak konusunda kararsızım beyaz tenliyim yardımcı olurmusunuz?
yenibitelemresmipbo.png

kendi rengin ne cnm tam olarak dipler nasıl geliyor merak ettim?bir de hangi boyayla boyuyorsun yazar mısın?bu arada çok güzel saçların hiç koyultma

slm kızlar
lüften yardım edin, lütfennn:)
ben açık kumral bir renk istiyorum..saçlarım açık fındık kabuğu..loreal alıcam ama açık kumral renk yok..bende kumral aldım (excellence 7), sanırım bi de küllü sarı(turunculaşmasın die küllü) alıcam(9.1) ikisini karıştırırsam nasıl bi renk olur, tahmin edebiliyomusunuz, ya da denediniz mi hiç bu renk karışımlarını..

slm kızlar
lüften yardım edin, lütfennn:)
ben açık kumral bir renk istiyorum..saçlarım açık fındık kabuğu..loreal alıcam ama açık kumral renk yok..bende kumral aldım (excellence 7), sanırım bi de küllü sarı(turunculaşmasın die küllü) alıcam(9.1) ikisini karıştırırsam nasıl bi renk olur, tahmin edebiliyomusunuz, ya da denediniz mi hiç bu renk karışımlarını..

cnm açık küllü kumral alsaydın keşke..ben kullanıyorum cok da memnunum..tek kumral kızıllık yapabilir..karıştırman için bişey diyemiycem çünkü hiç denemedim..

cnm açık küllü kumral alsaydın keşke..ben kullanıyorum cok da memnunum..tek kumral kızıllık yapabilir..karıştırman için bişey diyemiycem çünkü hiç denemedim..

cnm senin hangi marka?çnk ben bulamamıştım lorealde açık küllü kumral..bi de foto koyabilirsen o kadar iyi olur ki..daha kumralı açmadım, acaba değiştirsem mi?offf:KK43: birisi daha kızıllık olabilir demişti bende ondan nasılsa 2 kutu alıcam birini küllü alırım dedim..ama ikisini birden küllü alırsam bu seferde yeşertme olayı olursa die korktum, ölee yanii :kedi:

merhabalar,ben aranıza yeni katıldım...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen bana tavsiyelerde bulunur musunuz:

bugday tenliyim,saçlarımmın doğal rengi açık kumral,şu boyaların küllü tonları gibi.kaş rengim simsiyah :S saclarımı siyaha boyamıştım diplerden kendi rengi gelince herkes cok sasırdı senin kaşların simsiyah sac rengin siyahken daha doğal görünüyorsun kendi rengi ile uyumsuz falan dediler.göz rengim de yeşil.diplerim geldi ama karar veremiyorum acaba yenıden siyaha mı boyamalıyım yoksa tavsiye edebileceğiniz baska bir renk var mı?kafamçokkarıştı

kendi rengin ne cnm tam olarak dipler nasıl geliyor merak ettim?bir de hangi boyayla boyuyorsun yazar mısın?bu arada çok güzel saçların hiç koyultma

tşk ederim cnm :1rolleyes: kendi rengim kumral çok koyu sayılmaz. koleston 11\1 açık küllü sarı ile boyuyorum direk açma işlemi yapmadan...

Merhaba arkdşlar..

Saçım 2 ay önce açıldı ve sarı yaptırdım, ama istediğim renk olmayınca karamele boyattım ve sarı kapandı..

Ama sarı tutkum gitmedi.. Tekrar sarı istiyorum.. Platin kadar açık istemiyorum ama koyu sarı da istemiyorum.. Mesela avril in saçları.. Neyse..

Açıcı üstüne açıcı olmayacağına göre ve saçım çook uzuk olduğuna göre, ben sarı için 3 sene mi bekliycemm ??? 3 x 12 = 36 , 36 cm uzuycak da öyle mi açtırıcamm : (( min ne kdr beklemeliyim sizce..

Merhaba arkdşlar..

Saçım 2 ay önce açıldı ve sarı yaptırdım, ama istediğim renk olmayınca karamele boyattım ve sarı kapandı..

Ama sarı tutkum gitmedi.. Tekrar sarı istiyorum.. Platin kadar açık istemiyorum ama koyu sarı da istemiyorum.. Mesela avril in saçları.. Neyse..

Açıcı üstüne açıcı olmayacağına göre ve saçım çook uzuk olduğuna göre, ben sarı için 3 sene mi bekliycemm ??? 3 x 12 = 36 , 36 cm uzuycak da öyle mi açtırıcamm : (( min ne kdr beklemeliyim sizce..

:)) sana özelden msj atmıştım karamel mi senin saçının rengi..bu profildeki renk :)) ya bu saç renginin biraz daha koyusu olması için ne yapmam lazım..yani bu renk ama biraz daha koyu...

ayyy cnmmm... özel msjı yeni gördümm.. Çok üzgünümm...

evet cnm saçlarım karamel.. Açık karamel.. ıvola marka, kuaförüm boyadı. Ama sen koyu istiyosan koyu karamel denersin.. yalnız böyle tutmayabilir, çünkü bunu boyatmadan önce saçım sarıydı... sarının üstüne yapınca daha canlı durdu.

yok ben zaten açık istemiyorum senin bu resimdeki saç uçların gibi yani gölge olmuş ya koyu duruyor öle istiyorum bende aradığım rengi bir türlü bulamadım :KK43:( yani kahve karamel gibi bişey off bende ne istediğimi bilmiyorum ki...peki ivolanın koyu karameli var mı benim saçlarım şuan çikolata kahve bunun üstüne boyasam istediğim gibi koyu olur mu??

98125067.jpg

normal hali de bu cnm.. Yasemin Ergenenin yani doktorlardaki Elanın saç rengi bu tahminimce.. ben de onda beğenip yaptırmıştım :)

X