Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

arkadaşlar saçımda hint kınası vardı sonra bi yıl bekledim kuaför lorealin açıcısıyla açtı tabi saçlarım uzun belime kadar üstler ii açıldı altlar turuncu gibi sonra tek renge boyadı karamel şimdi iki ay geçti aradan üstler baya açıldı altlar yer yer kızılımsı kahve yani saçım karmakarışık bi renk bi daha açtırırsam koparmı bu renkten açık renge dönebilirmiyim yani alt kısımları diorum tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler

"prenses"cim igoranın sarı-viyole isimli rengi hem hafif kızıllık katar hemde belli olur bende aynı sorundan vardıda eskiden:)

merhaba,

daha once sacimi hic boyamadim ve acik kumralim, pek bi bilgim yok ama rofleli falan degil de tamamen sariya boyamayi dusunuyorum, ne kadara mal olur tahminen? saclarim duz uzun ve gur.
ya da evde yapabilecegim bi islem var mi?
tavsiyelerinizi bekliyorum : )

ya benim sacLarım koYu kahVe rengi ama cok koyu sayıLmaz.
sacLarımı askımemnudaki hazaL kayanın rengine boyatmak isTiyorum tutarmı?
biR de boyattıktan sonra saçlarım zarar görürmü.
daha ilk kez boyatıcam çünkü.zarar görmesini istemiyorum.
bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

slm kızlar saçım şu anda koyu kahve siyaha yakın saçımı koyu kumral yada fındık kabuğu yapmak istiyorum sizce tutar mı nasıl olur

küllü mango aciillllllll yardıma ihtiyacım var yine ben :) saçlrımda platin röflem var dip boyam gelmiş ama sarı yapmayacaktımya hani kuaförüm koyu çikolata kahve önermişti sende o kadar koyu yapma dedin.bu perşembe saçlrımı boyatacagım ve başka biriyle anlaştım dışardan alacagım saç boyasını.sen saçın yıprandıgı için amonyaksız boya kullan demiştin bende araştırdım ve loreal casting in yeni çıkanı amonyaksız yazısını görünce sorayım dedim sana sence platin in üstüne o serinin hangi kahvesini yapsam daha iyi görünür normalde kumralım ama renk dogal dursun istiyorum.bugday tenliyim ela gözlüyüm sence hangi tonu bana yakışır.akarsada sorun deil 15 gün saonra tekrar aynı renge boyatır rengi oturturum.koyu önermedigin için soruyorum sıcak çikolata ve çikolata karamel var onlar nasıl renktir sence nasıl durur.çok soru soruyorum dimi.ama ne yapayım saç konusunda hassasım. ayrıca boyanırken diplerimin rengi açılmalımı yoksa her yerine aynı anda eşit boyamı vurulmalı o konuda da bilgilendirirsen sevinirm.kendi kuaförüm bana saçının dip rengini açıcam üstüne boyayı vuracagım ki her yeri eşit tonda olsun bu gidecegim kuaförde bana öle olmaz ben ilk başta uçlarını platin bölgesiini boyayıp sonra diplerini boyayacagım dedi kafam karıştı.biri başka biri başka diyor ben kimi dinleyeyim lütfen bu konuda da bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen rica ediyorum.şimdiden teşekkür ediyorum saolun.boya markası olarak loreal mi yoksa koleston mu iyi kızlar ben alacagım için bilemiyorum:))

slm arkadaşlar yardıma ihtiyacm varr kumral olan saçlarımı kadife kahveye boyadım ancak uçlar siyah gibi oldu arada kızıllar var renk farklılığı oldu çok ( akmasını beklesem nasıl bir renk çıkar ortaya ya da bi arkadaşım kahve yap kapatır komple dedi ama kararsız kaldım yardım lütfenn

Son düzenleme:
kızlar evde boya hazırlarken boya malzemelerinin içine kutudan çıkanlardan başka kattığınız neler var?? hani zarar vermesin diye bişeyler ilave ediliyormuş diye duydum

ben hiç duymadım. zarar vermemesini istiyorsan kaliteli boya almalısın. 8-9 liradan aşağı boya markası alma.

özellikle almaman gereken boya markaları sunlar bence: neva color, selective, farmacolor. bunlar saçı o kadar mahvediyor ki oreyalle açmışsın gibi tiftik tiftik ediyor.

igora royal, loreal, koleston falan al ki saçların en az zararı görsün. bitkisellerden de tierra alabilirsin.

canım kahve iyice simsiyah yapar ama evet renk farklılığı ortadan kalkabilir..seçim sana kalmış..istersen biraz bekle, iyice aksın akan..ondan sonra bir karar ver,sen bilirsin

canım cevabın için tşk ederim.. kaliteli boya kullanıyorum ama bakım yapsın diye zarar vermesin diye içine başka şeylerinde katıldığını duymuştum arkadaşlarımdan..
bazı kuaförlerde boya içine besleyici olması için bişeyler katıyomuş..
bilen kimse yokmu acaba?

peki bişey sorcam.. badem yağını nerden buldun ve diğer eczaneden aldıkların ne kadaar tuttu ??

boyanın içine katılanları bilmiyorum ama annem saçlarını boyamadan önce bazen bademyağı falan sürüp masaj yapıyordu. daha iyi tutuyormuş rengi yani daha iyi emiyormuş öyle demişti

:uhm::uhm::uhm:senağlamamafoldumben:1no2:arkadşlar bugün kozmetikçiden nvacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SİYAH MAVİ GÜNEŞTE MASMAVİ DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞİNİ SÖLEDİLER ( BU MARKA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI NASIL BİR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERİRMİ BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN ) satın aldıqım yerdeki kız bunn genelde kuaförlerin kullandıqını söledi ?

Son düzenleme:

canım neva color iyi bir marka değil ne yazıkki.. hem saçtan çabuk akar hemde zarar verir saç yapısına.
loreal, koleston gibi markalardan al cnm
siyah mavi rengi güneşte lacivert gibi duruyo biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…