Q
quaarrto
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.001
ikinci eklediğin resim çok güzel
arkadaşlar resimdeki saçlar benim saçlarım kendim boyuyorum sizce nasıl koyu renge boyamak konusunda kararsızım beyaz tenliyim yardımcı olurmusunuz?
slm kızlar
lüften yardım edin, lütfennn:)
ben açık kumral bir renk istiyorum..saçlarım açık fındık kabuğu..loreal alıcam ama açık kumral renk yok..bende kumral aldım (excellence 7), sanırım bi de küllü sarı(turunculaşmasın die küllü) alıcam(9.1) ikisini karıştırırsam nasıl bi renk olur, tahmin edebiliyomusunuz, ya da denediniz mi hiç bu renk karışımlarını..
cnm açık küllü kumral alsaydın keşke..ben kullanıyorum cok da memnunum..tek kumral kızıllık yapabilir..karıştırman için bişey diyemiycem çünkü hiç denemedim..
kendi rengin ne cnm tam olarak dipler nasıl geliyor merak ettim?bir de hangi boyayla boyuyorsun yazar mısın?bu arada çok güzel saçların hiç koyultma
Merhaba arkdşlar..
Saçım 2 ay önce açıldı ve sarı yaptırdım, ama istediğim renk olmayınca karamele boyattım ve sarı kapandı..
Ama sarı tutkum gitmedi.. Tekrar sarı istiyorum.. Platin kadar açık istemiyorum ama koyu sarı da istemiyorum.. Mesela avril in saçları.. Neyse..
Açıcı üstüne açıcı olmayacağına göre ve saçım çook uzuk olduğuna göre, ben sarı için 3 sene mi bekliycemm ??? 3 x 12 = 36 , 36 cm uzuycak da öyle mi açtırıcamm : (( min ne kdr beklemeliyim sizce..