D
DrBune
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.021
Merhaba arkdşlar..
Saçım 2 ay önce açıldı ve sarı yaptırdım, ama istediğim renk olmayınca karamele boyattım ve sarı kapandı..
Ama sarı tutkum gitmedi.. Tekrar sarı istiyorum.. Platin kadar açık istemiyorum ama koyu sarı da istemiyorum.. Mesela avril in saçları.. Neyse..
Açıcı üstüne açıcı olmayacağına göre ve saçım çook uzuk olduğuna göre, ben sarı için 3 sene mi bekliycemm ??? 3 x 12 = 36 , 36 cm uzuycak da öyle mi açtırıcamm : (( min ne kdr beklemeliyim sizce..
Bişi olmaz canım.. Çikolatanın üstüne boyatırsan da gayet güzel durur..
Ama mesela geçenlerde kaşım için başka kuaföre gitmiştim, bu saç rengime karamel diil diyorrr.. Herkesin karamel anlayışı farklı demekki:ecrin_bebek:
ben de avrilinki gibi sarı istiyorum yaaaaaaaa : (((((( :gitme:
Merhaba arkdşlar..
Saçım 2 ay önce açıldı ve sarı yaptırdım, ama istediğim renk olmayınca karamele boyattım ve sarı kapandı..
Ama sarı tutkum gitmedi.. Tekrar sarı istiyorum.. Platin kadar açık istemiyorum ama koyu sarı da istemiyorum.. Mesela avril in saçları.. Neyse..
Açıcı üstüne açıcı olmayacağına göre ve saçım çook uzuk olduğuna göre, ben sarı için 3 sene mi bekliycemm ??? 3 x 12 = 36 , 36 cm uzuycak da öyle mi açtırıcamm : (( min ne kdr beklemeliyim sizce..
Sağolll cerencimmm.. Senin saçın sanki benim tam istediğime benziyorrr : )) Bence koyu renge boyatma , yazık olurr.. sonra benim gibi senelerce beklersin sarıya dönmek için.. Eğer çok sıkıldıysan ve bunları göze alıyosan, karameli tercih et derim :) ama bu renk yakışıyosa sana, bırakma bence :)
Yok canım, saç zeminin çok açık şuanda.. Açıktan koyuya yani sarıdan kumrala çok rahat dönersin, ama koyu renkten sarıya zor dönersin.. Bence şans senden yana :)
Arkadaşlar banada yardımcı olabilirmisiniz? Esmerim saç rengim koyu kahve. Saçlarımı daha önce birkaç defa kızıla boyamıştım. Bu aralar bir değişiklik yapmak istiyorum. Karamel rengine boyamayı düşündüm. Ama fındık kabuğunu da beğeniyorum. Acaba bana yakışır mı?
canım açma yöntemi duydum ama koyulaştırma için hiçbir şey duymadım. yok sanırım. en doğal bildiğim koyulaştırma yolu hint kınası. saçın o arada epey toparlanır ama kınanın üzerine boyayamazsın yani sabredeceksen yap derim. yoksa bırak uzasın.