Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Bişi olmaz canım.. Çikolatanın üstüne boyatırsan da gayet güzel durur..

Ama mesela geçenlerde kaşım için başka kuaföre gitmiştim, bu saç rengime karamel diil diyorrr.. Herkesin karamel anlayışı farklı demekki :ecrin_bebek:

ben de avrilinki gibi sarı istiyorum yaaaaaaaa : (((((( :gitme:

Arkadaşlar , Küllümango... Soruma cevap verir misiniz bilginiz varsa... Lüüüüüüütfen kafamçokkarıştı

cnm sana avrilinki gibi sarı saçlar çoook güzel yakışır fıstık olursun gerçi zaten öylesinde :asigim:

yaaa bana neden kimse yardımcı olmuyor lütfen bişeyler söyleyin çok kararsızım saçlarımın rengini koyu boyamak konusunda saçlarım bu sizce ne yapayım saçlarımı evde kendim boyuyorum koyu bi renge boyayımmı beyaz tenliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben işte bu rengi istiyorum...ama bu ne renk yada evde nasıl yaparım bilmiyorum...ben marketlerden almıyorum saç boyamı yani kuaför malzemeleri satan yerden ve kuaförlerin kullandıkları saç boyalarından alıyorum...

Eklentiler

• $beyonce-straight-brown-hair.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 355
Sağolll cerencimmm.. Senin saçın sanki benim tam istediğime benziyorrr : )) Bence koyu renge boyatma , yazık olurr.. sonra benim gibi senelerce beklersin sarıya dönmek için.. Eğer çok sıkıldıysan ve bunları göze alıyosan, karameli tercih et derim :) ama bu renk yakışıyosa sana, bırakma bence :)

:lepi: yılmakk yokkk, sorumun cevabını alana kadar yılmak yookk :lepi:

herkes çok yakıştığını söylüyo ama bi süredir kendi rengine yani kumrala dönsemmi diye düşünüyorum :) gerçekten geri dönmek zor olur eminim çünkü bende bundan önce kuaför maduru oldum röfle yaptırmıştım o da istediğim gibi olmadı gittim hemen senini rengine benzer bi renge boyattım bi süre kullandım ama sarı saç içimde ukte kalmıştı uzun uğraşlar sonucu saçımı bu hale getirdim şimdi evde kendim boyuyorum saçlarımı bi kaç yıldır bu rengi kullanıyorum. korktum şimdi pişman olmaktan :sinifsinif:

Yok canım, saç zeminin çok açık şuanda.. Açıktan koyuya yani sarıdan kumrala çok rahat dönersin, ama koyu renkten sarıya zor dönersin.. Bence şans senden yana :)

Yok canım, saç zeminin çok açık şuanda.. Açıktan koyuya yani sarıdan kumrala çok rahat dönersin, ama koyu renkten sarıya zor dönersin.. Bence şans senden yana :)

cnm zaten bende onu demek istedim sarıya dönmek zor olur zaten vazgeçtim galiba böyle kalsın şimdilik :1hug:

mrb kızlar benim acil yardıma ihtiyacım var . Durumumu açıklıyorum şimdi. benim kendi saç rengim kestane, geçen sene ilk defa fındık kabuğuna boyadım meraktan eh güzelde oldu ama akmaya başlayınca saçlarımın dipleri görününce baya kötü oldu. boyalı kısım iice açıldı sarıya döndü desem yeridir. artık boyatmak istemiyorum ama bu şekilde de okula dönemem. evde boyamaya karar verdim ama yarısı fındık kabuğu yarısı kestane. kısaca sorum şu evde kendim tekrar kestaneye boyasam biyarısı farklı diğer yarısı farklı görünüm alır mı çok konuştum farkındayımm neolur cvb.

kestane koyu bir renk canım muhtemelen kapatır. ama yine de biraz akacaktır. 2. kez kestaneye boyadığında oturur renk ayrımı kalmaz

küllü renk de kızıllık olmaz ama saçında var olan kızıllığı tam alır mı orası biraz şüpheli... belki ilk boyada olmasa da zamanla alır diye düşünüyorum 2. 3. boyamalarda. ben saçımdaki kızıllığı var olan renginden daha koyu bir renkle kapatabilmiştim zamanında. küllü sarı altın sarısını kapatmayabilir kısacası. ama denersen ve paylaşırsan çok dua alırsın canımcım :)

ya kızlar ben bişey sormak istiyorum dogal yollardan sac rengini koyulastırma yöntemi varmı suan sacımda boya var diplerim geldi baya koyu kestane sacım boyama yerine dogal yollardan mümkünse öyle yapıym istiyorumda cünkü boya mafetti saclarımı

canım açma yöntemi duydum ama koyulaştırma için hiçbir şey duymadım. yok sanırım. en doğal bildiğim koyulaştırma yolu hint kınası. saçın o arada epey toparlanır ama kınanın üzerine boyayamazsın yani sabredeceksen yap derim. yoksa bırak uzasın.

Arkadaşlar banada yardımcı olabilirmisiniz? Esmerim saç rengim koyu kahve. Saçlarımı daha önce birkaç defa kızıla boyamıştım. Bu aralar bir değişiklik yapmak istiyorum. Karamel rengine boyamayı düşündüm. Ama fındık kabuğunu da beğeniyorum. Acaba bana yakışır mı?

bende esmerm cnm fındık kabuguna boyadm güzel renk yakıstırdılarda ama dipler gelmeye basşadıkca hos olmuyo dipler kahve uclar fındık kabugu ama renk olur esmere yakısıyr onu söyleyebilirim

cok saol cnm yardımın için en iyisi sacın uzamasını beklemek sanırım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…