- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.781
kızlar bnm saclarımın son hali bu tenmde yaklasık böyle
bakır kızıl
bakır
ya da kırmızı yapsam nası olur?
bide daa öncede yazdım röfle setiyle acıcam saclarımı onn üstüne boyucam ne renk almam gerekir
cansu88 arkadasımızn sac rengi cok hoşuma gtti mesela bna olur mu eger olursa nası elde ederim o rengi ? :uhm:delikafadulden:Saruboceq:
daha cok bakır-kızıl tonlarında bişey yapmayı düşünüyorum canım
nasıl olur sence koydugum fotoda ki gbi ??
bi de fotoda ki rengi nasıl elde edeblrim
nasıl bi yol izlemem gerekr??
önerin için teşekkürler canım kızıl vazgeçemediğim bi renk ama beyazlarda olunca beyazlar farklı renk olarak arayada çıkıyo buda pek hoş durmuyor kızılın hangi rengini tavsiye edersinkesinikle siyah we kızıl süper olur çünkü bende aynen senin gibiyim beyazım we kaşlarım siyek2side çok yaşıyooo
once sacını 2 3 ton açman grekıo bldgm kadaryla. snra LorEal Recital Preference 7.60 - Açık Kor Kızıl la boya. ben boyamsdm içnde kırmızı bi madde var o tutuo hala çkmadı saçmdan akıtmaya calısıom
sacına karamel tutabılr açmadan
benim saçımda açık kumral tonlarında ama kızıllıklar kaldı daha önce yaptığım boyadan dolayı bunların gitmesini istiyorum bana hangi rengi önerirsiniz acabaşutarafagitti
merhaba herkese
loreal hakkında bir başlık aradım ama bulamadım. acaba aranızda hiç loreal akaju kahve saç boyasından kullanan var mı? saçım karamel onun üstüne uygulamayı düşünüyorum. üstündeki rengi de çok beğendim. ama internetten baktım yorumlara araştırdım biraz, birsürü şikayet var üstündeki renkle alakası olmadığını yazmışlar. loreal ürünleri böyle mi acaba?