Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar bnm saclarımın son hali bu tenmde yaklasık böyle

bakır kızıl
bakır
ya da kırmızı yapsam nası olur?

bide daa öncede yazdım röfle setiyle acıcam saclarımı onn üstüne boyucam ne renk almam gerekir
bu sac rengi cok hoşuma gtti mesela bna olur mu eger olursa nası elde ederim o rengi ? :uhm:delikafadulden:Saruboceq:

Son düzenleme:

paletteden natural dore bakır yakısır canm bi bak rengıne begenrmısın yada bal rengi palettedenhihoyyyt

daha cok bakır-kızıl tonlarında bişey yapmayı düşünüyorum canım
nasıl olur sence koydugum fotoda ki gbi ??

bi de fotoda ki rengi nasıl elde edeblrim
nasıl bi yol izlemem gerekr??

daha cok bakır-kızıl tonlarında bişey yapmayı düşünüyorum canım
nasıl olur sence koydugum fotoda ki gbi ??

bi de fotoda ki rengi nasıl elde edeblrim
nasıl bi yol izlemem gerekr??

once sacını 2 3 ton açman grekıo bldgm kadaryla. snra LorEal Recital Preference 7.60 - Açık Kor Kızıl la boya. ben boyamsdm içnde kırmızı bi madde var o tutuo hala çkmadı saçmdan akıtmaya calısıom

kesinikle siyah we kızıl süper olur çünkü bende aynen senin gibiyim beyazım we kaşlarım siyek2side çok yaşıyooo
önerin için teşekkürler canım kızıl vazgeçemediğim bi renk ama beyazlarda olunca beyazlar farklı renk olarak arayada çıkıyo buda pek hoş durmuyor kızılın hangi rengini tavsiye edersin

cok saol cnm
bklm her gün fakrlı bi renk ypmaya karar veriyorum
sanırım bu gidişle ben boyayamıcam sacımı 3 aydır renk düşünüyorum xD

Herkese selam. Benim saçlarımda siyah boya vardı kuaförde açtırdım bu renk şuan üstler kahverengi tonu ama uçlara doğru koyulaşıyor en uçlar siyahımsı gibi çünkü siyah boya yaparken hiç dip boya yapmadım ucuna kadar boyadım her seferinde saçı işlemiş iyice. Şimdi doğal saç rengim kumral olduğu için kendi saç rengime dönmek istiyorum, küllü açık kumralla boyasam nasıl olur? Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olun lütfen fisfisfis

Eklentiler

• $S6305815.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 84
merhaba arkadaşlar ben ebru şallının saç rengini öğrenmek istiyorum bilen varmı acaba, şu an kanal türkte ebru akele konuk ve çok hoş duruyor.

arkadaslar benım saclarım kestane kahverengı daha once yazmıstım karamel ıstıyorum bır suru yere sordum cogu once sarı rengı veıyo sacın rengını kırmak ıcın sonrasunde karamelı daha karar veremedım sacımın kızıl olmasından korkuyorum bırgunde ıkısını de boyamamı onerıyorlar saclarım yıpranmazmı sarı sac boyasında açıcı -oryal- olmadıgını soyluyorlar alıex avıen ve voila kullanan varmı

benim saçımda açık kumral tonlarında ama kızıllıklar kaldı daha önce yaptığım boyadan dolayı bunların gitmesini istiyorum bana hangi rengi önerirsiniz acabaşutarafagitti

canım hep dıyorum lorealın kullulerı en ıyısı. sende bence loreal 7.1 kullanabılırsın.içine de destekyelici ındolonanın mavısınden çok az ekleyebılırsın. daha once seletive önerıyordum mavı dstekleyıcı için ancak ındola çok daha başarılı bu konuda.[/QUOTE]

bana da yardım edermısın belkı okumuşsundur çok yazdım çünkü saclarımın rengı dıblerı kahve uclara yakın kestena ben karamel bal rengı o tonlarda ıstıyorum bırkac yere sordum once doğal sarıyla -sac açıcısı yok- onerıyorlar hemen ardından karamelle boyamamı onerıyorlar kızıl olmasından ve yıpranmsaından korkuyorum saclarım 5-6 aydır boyamıyorum yardım edersen çok sevınırım ne yapacagımı bılmıyorum

:uhm:
merhabalar karamel demişsin kendın boyadın sacını markayı ve numarasını yazarmısın tesekkurler bırde rahat kullandınmı bu rengı

arkadaslar daha önce röfle yaptırmıstım saçlarım artık uzadı röfle saç dibinin 4parmak altında kaldı. dogal saç rengim koyu kahve. soluk beyaz tenliyim saçlarımı açık kahveye boyatmak istiyorum boyattıgımda röfle olan yerlerin turuncumsu gibi daha kötü olmasını istemiyorum. röflenin üzerine açık kahve gider mi yoksa beni daha soluk mu gösterir. fazla saçımı boyatmadıgım için boyalar hakında pek bilgim yok burdan arastırarak bilgi edinmeye çalışıyorum. sizce saçımı hangi boya ile boyatsam daha iyi olur. kuaföre sordugumda loreal in 6.3 ünü tavsiye etti ama emin degilim 6.3 e boyattıgımda üstlerin açılıp röfle olan yerlerin turuncu olma ihtimali var mı yardımcı olursanız sevnirim

saçımdaki röflenin tamamen gitmesini istiyorum. saçımın tamamen açık kahve olmasını istiyorum açık kahve hangi ton boya ile olur. saçımı boyattıgımda renk farklılıkları olur mu bilgisi olan arkadaşlara lütfen yardımcı olun

bence uzamasını bekle yoksa sürekli boyamak saçı yıpratıyor ara ara kahve ton boyarsanda kızıllık kaybolur

ben kıvırcık saçlıyım ve loreal şampuan dove saç kremi ve pantene şekillendirici ile harika saçlarım oluyor

kzılar suan saçlarım açık kahve ( akmış boya halinde) , bal rengi yada kumral tonlarına açmak istiyorum turunculuk yada kızıllık vermeden saç rengimi bu şekilde açabacilecek hangi boya olabilir?

bana yardım edin saçım boyalı ama ne renk desem açık kahve yada kumral şimdi palette ıl 1 açıcı ile boyayıp bal köpüğü ile boyayacam nasıl olur sizce cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…