- 1 Temmuz 2008
- 108
- 4
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.801
Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var hihoyyyt şimdi benim saclarım koyu kumral ama aralarında bakırlıklar var güneşte felan hafif kızılımsı bir renk oluyo ama normalde cok berbat duruyor saclarımdan tiksindim resmen su aralar sacımı boyatmaya karar verdim 3 ay önce koleston koyu kahveye boyamıştım neyseki beyaz sabun vs derken renk aktı 3 aydır işlem felan uygulamadım,istediğim renk iste küllü kumral veya acık kumral tarzında bi renk istiyorum,biliyorum bunu elde etmek içinn actırmam lazım benim merak ettiğim saclarım yanar mı actırsam CADIARZU yoksa biraz daha beklemeyilimiyim boyatmak için yaz geliyor değişiklik istiyorum,beyaz tenli ela gözlüyüm koyu renk hiç mi hiç yakışmıyor bana off napsamki bi akıl verin :bbo::bbo:
Hemen hemen aynı durumdaymışız canım..
Ben açtırdım saçlarımı ki ben de hint kınasından siyah boyaya kadar her şey vardı:roflol:
Açtırdım saçlarımı ve kızıla boyattım yanmadı saçlarım..
Ama tabi bu kişiden kişiye değişebilir..
Kızlar ben saçımı palette altın kahve ile boyuyorum,fakat yıkarken havlu hep boyanıyor, bana akmayan bir kahve boya tavsiye edin lütfen!senağlama
ah ne güzel konuştun öyle :1hug: umarım benimkilerde yanmaz zaten zarzor yeni uzattım gözüm gibi baktım onlara yanarsa mahfolurum delikafadulden peki canım sac tipin nasıl ince telli mi yoksa kalın mı yoksa bu kadar seyden sonra yanmaması mucize olmuşkaydirigubbakcemile3
Normal ya saçlarım ne ince ne kalın.
Ama sanırım aşırı dayanıklı saçlarım var.
Bu ikinci açılması hatta:1hug:
Maşallah onlara yaa:)yerimseniben
arkadaslar merhaba ben yenı katıldım aranıza benım saclarım koyu kahve ama ben beyenmıyorum ck koyu gekıyo rengını bıraz acmak ıstıyorm evde nasıl yapabılırım
kızlar bende saçımı bi seneden fazla oluyo siyaha boyamıştım e beyazlarda çıktı alttan bayadırda boyamadımki dipler aksın diye şimdi bende tam karamel yada fındık kabuğu yağmak istiyorum ama biraz rengini açmam gerekecek sanırım ve daha önce hiç saç rengi açma işlemi yapmadımda yaptırmadımda....
yani kısaca saç rengi nasıl açılır*?