Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var hihoyyyt şimdi benim saclarım koyu kumral ama aralarında bakırlıklar var güneşte felan hafif kızılımsı bir renk oluyo ama normalde cok berbat duruyor saclarımdan tiksindim resmen su aralar sacımı boyatmaya karar verdim 3 ay önce koleston koyu kahveye boyamıştım neyseki beyaz sabun vs derken renk aktı 3 aydır işlem felan uygulamadım,istediğim renk iste küllü kumral veya acık kumral tarzında bi renk istiyorum,biliyorum bunu elde etmek içinn actırmam lazım benim merak ettiğim saclarım yanar mı actırsam CADIARZU yoksa biraz daha beklemeyilimiyim boyatmak için yaz geliyor değişiklik istiyorum,beyaz tenli ela gözlüyüm koyu renk hiç mi hiç yakışmıyor bana off napsamki bi akıl verin :bbo::bbo:

Hemen hemen aynı durumdaymışız canım..
Ben açtırdım saçlarımı ki ben de hint kınasından siyah boyaya kadar her şey vardı:roflol:
Açtırdım saçlarımı ve kızıla boyattım yanmadı saçlarım..
Ama tabi bu kişiden kişiye değişebilir..

arkadaşlar saçlarım açık kumral.garnier bakır kızıla boyamak istiyorum.deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilirmi acaba? a.s.

ah ne güzel konuştun öyle :1hug: umarım benimkilerde yanmaz zaten zarzor yeni uzattım gözüm gibi baktım onlara yanarsa mahfolurum delikafadulden peki canım sac tipin nasıl ince telli mi yoksa kalın mı yoksa bu kadar seyden sonra yanmaması mucize olmuşkaydirigubbakcemile3

Kızlar ben saçımı palette altın kahve ile boyuyorum,fakat yıkarken havlu hep boyanıyor, bana akmayan bir kahve boya tavsiye edin lütfen!senağlama

Normal ya saçlarım ne ince ne kalın.
Ama sanırım aşırı dayanıklı saçlarım var.
Bu ikinci açılması hatta:1hug:
Maşallah onlara yaa:)yerimseniben

Normal ya saçlarım ne ince ne kalın.
Ama sanırım aşırı dayanıklı saçlarım var.
Bu ikinci açılması hatta:1hug:
Maşallah onlara yaa:)yerimseniben

anladım canım masallah onlara :icecream: benim saclarımda dayanıklıdır aslında ama korkuyorum işte, umarım yanmadan actırmayı basarırımsırnaşık şey

merabalar ben yeni uye oldum delikafadulden sacımı loreal prefernces 6.3 boyamak istyorum sac rengım dogal olaraqk koyu kumral dıyebılırım ama arada sarılar var nasıl olur sizce yardımcı olursanız sevınırım

Eklentiler

• $jj.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
yaşın küçük ,bence rengide çok güzel neden doğal olmayı istemiyorsun canım,istediğin renk sarı yanılmıyorsam.yaşlı görünmek için neden heveslenir gençler böyle,zamanı gelince zaten boyayacaksınız.

boyamak istedıgım renk okadarda yaslı gostrıcek bı renk degıl dıye dusunmustum ayrıca 20 yas sac boytamak ıcın cok mu erken

teşekkürler iyi bir jest oldu. bi sürü model ve renk denedim. renkler çok doğal değil ama koyu renkler iyi olmuş.

kızlar bende saçımı bi seneden fazla oluyo siyaha boyamıştım e beyazlarda çıktı alttan bayadırda boyamadımki dipler aksın diye şimdi bende tam karamel yada fındık kabuğu yağmak istiyorum ama biraz rengini açmam gerekecek sanırım ve daha önce hiç saç rengi açma işlemi yapmadımda yaptırmadımda....

yani kısaca saç rengi nasıl açılır*?

aslında bu çok kolay bir işlem palette blond 1L yi al aynı boyar gibi komple sür saçına 45 dakika falan beklet açılır saçının rengi 10 numaraya kadar gelir yani üzerine sakın ama sakın fındıkkabuğu yapma hem koyu hem kızıllıklarla dolu bir saçın olur ben yaptım ve pişmanım karamel istiyorsan balköpüğü güzel bir seçim normal karamel boya kullanma çünkü onlar da koyu çıkıyor (evet o hatayı da yapmıştım)kolay gelsin arkadaşım

benim ten rengim esmer birde yaz geliyor iyice kararıcam :) saçlarda kıvırcık ve siyah.saçlarıma biraz farklılık katmak istiyorum sizce ne renk yaptırsam daha uygun ve güzel olur ???

Kızlar bende saçımı koyu kestaneye boyadım bu renk nasıl sizce?

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…