- 16 Mayıs 2008
- 1.490
- 3
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.401
Kızlarrr lütfen bana yardımcı olun, saçımı bakır tonlarında boyatmak istiyorum sizce aşağıdaki boya ile boyasam nasıl olur?
kolestonun renkleri saçını beklediginden koyu yapabılır. ıstedıgın tonun içinde kahvelikte var çünkü ve seninde saçın açık. kahvemsi kızıl bı renk çıkacaktır buyuk ıhtımal ortaya ve sende saçım bu kadar acıkken neden bu renge boyadım deyıp hayıflanacaksın:) ıstedıgın tonun bıraz daha acıklarını dene bence. aaçıgı koyulaştırmak kolay ama koyuyu açmak çok zor ve yıpratır saçını
Kızlarrr lütfen bana yardımcı olun, saçımı bakır tonlarında boyatmak istiyorum sizce aşağıdaki boya ile boyasam nasıl olur?
Koleston Naturals Saç Boyası 6/34 Maxi Çarpıcı Bakır
Şu anki saç rengim...
nihayet küllümango yardım et ne olur
online sın nihayet.
saçlarımı boyayacağım.siyah üstüne 3 kat kızıl boyadım.2 ay oldu en son boyayalı.dipler çıktı beyazlarımda var biraz.kendi saç rengim koyu kahve siyah gibi.şuan saçlarım siyah kızıl gibi garip bi renk ama koyu.
palette yoğun saç açıcısını kullanayım diyorum ne dersin. kumral olmak istiyorum ne renk saç boyası önerirsin.
saç açma işlemi tamam anladım saol canım
eşim benden daha iyi aslında boya konusunda.becerikli.şöyle yap böyle yap dersem aynısını yapıyo.güveniyorum ona ama ilk defa açıcı yapcam..inşallah iyi yapar.koyu küllü kumralın rakamı ne bide marka önerirsen sevinirim.7.1 in rengi çok hoşuma gidiyor. o renge ne kadar zaman sonra boyayayım o zaman. geç olsunda güç olmasın.
yaa nasıl sevindim anlatamam cevap yazınca. öğlen online dın sonra gittin yetişemedim valla saatlerdir seni bekliyorum.yazdıklarını okudum.birazda moralim bozuk bikaçgün önce saçlarımı kestirdim şimdide boyucam inşallah.tüm kadınlar aynıyız iştedoğamızda var galiba.çok teşekkür ederim canım
peki koyu kestaneyi açar mı bu evde kullanılan açıcılar..
çok yıpratmadan