Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

merhabalar:)))))))))))) ben yeni üye oldum çünkü inanılmaz büyük bisorunum var arkadaşlar bana bi fikir verirseniz gerçekden çok mutlu olurum:)))....yaklaşık 1,5 ay önce siyah boya olan saçlarımı sarıya boyatmaya karar verdim ve çok açılcak diye baya bi yıprandı saçlarım hatta yandı bile denebilir galiba...daha öncehiç açtırmamıştım ve doğduğumdan beri siyah kullanmakdanda sıkıldığım içn kesin bi kararla sarıya dönmek istedim...dediğim gibi yıprandı saçlarım ..hede çok fazla yıprandı(((((
sonra dahada kötüsü....aslında saçımın rengibi beğenmiştim baya ama insnaalr siyahdan döndüğüm için biras yadırgadılar ve çok üstüme geldiler bende daha üstünden 10 gün bile geçmeden yine kouulaştırdım saçımı((((((((((((((şimdi çok pişmaın yine açık renk saçlarım olsun istiyorum.....sizlere danışmak istediğim noktada şu aradaşlar...ŞUN SAÇIM BAYA TOPARLANDI BAYA Bİ DÜZELDİ...SİZCE BEN Bİ 7-8 AY SONRA YİNE SAÇLARIMIN RENGİNİ SARI OLMASA BİLE AÇTIRABİLİRMİYİM.....YAZIN YANİ AÇTIRSAM Bİ SAKINCASI OLURMU..SAPSARI OLMASA BİLE BİR İKİ TON....ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM İYİ FOMLAR:)))))))

küllümangoya teşekür etmek ıstıorum haklısın en ıyısı bi süre böyle kalsın beyazlanana kadar saol yardımın için

cnm, ben 2 sene bakır kumral saç kullandım, bakırın kullanımı zordur, öncelikle söyliyim hemen koyu renk bir hawlu edin; cunku ınanılmaz akar, ıstedıgın rengın tam olarak tutması we oturması bıkac ayını alabılır... ama bence dene derim, cunku senın sac rengının üzerine bakır bence cok guzel durur..yanlız ben bu kutu boyaları hıc bılmem, yanı bazı bakırlar turuncu bıle cıkabılıyor, onun için bence bakır kumral boya bulabılıyosan onunla boya derım....

bu arada bende bir soru sormak istiyorum, cewaplanırsa gercekten sewınırım...bakır olan sacımı bıkac ay önce röfleye cewırdım, cok memnun kaldım yanlız sacımda kaynaklarım war ve ölü sac oldugu için aralarda bırkac tane, istediğim gibi tam olarak acılmayan sarılar war... kutu boya alsam oraları tekrar boyasam olur mu? tekrar kuaföre gitmek istemiyorum waktım de olmuyor cunku! boya boyayı acmaz derler ya hep hani, akıl verir misinizzzzzzzzz....=))

Ya ben koyu kahveye boyamıştım saçlarımı 2 ay falan oldu sanırım..Şimdi palette çikolata kahveye boyamak istiyorum tutar mı acaba :uhm:

kızlar saçımı aylarca siyaha boyadım sonra palettenin renk açıcılı kızılı var onu boyadım ve 2 kesde voila kızıla boyadım yani 3 kat kızıl boya var.geçen gün uzun saçlarımı kestirdim. omuzlarımda şuan. ve kahverengi istiyorum. küllü kumral boyucam. palettenin 7.1 i. öncesinde palette açıcı boyasammı yoksa direkt 7.1 e mi boyasam yardım please???

ben siyah boyalı saçımın üstüne boyadım renk açıcı kızılı.aynısı olmadı ama güneşte bayaa belli oluyordu.arkadaşlarım güneşte çok güzel dediler. ama güneş batınca bende batıyordum normal bi kızıla boyasam o kadar belli olmazdı ama

siyahımsı bi kızıl :S nasıl anlatsam ki.mavi siyahın kızıl siyahını düşün
kızıl pek belli olmuyor.
birde ben biraz önce beyaz sabunla saçlarımı yıkadım.yarın boyucam.2 ay oldu boyayalı beyazlar berbat görünüyo.eşime boyatcam bakalım açıcı ile yapabilecekmi açıcıdan sonra küllü kumral yapsam kızıllık gidermi ki

inşallah. güzel olmazsa p.tesi iş yerine gidemem valla.dedikodu yapacak malzeme arıyo zaten herkes.elin diline sakız olurum valla

nihayet küllümango yardım et ne olur
online sın nihayet.
saçlarımı boyayacağım.siyah üstüne 3 kat kızıl boyadım.2 ay oldu en son boyayalı.dipler çıktı beyazlarımda var biraz.kendi saç rengim koyu kahve siyah gibi.şuan saçlarım siyah kızıl gibi garip bi renk ama koyu.
palette yoğun saç açıcısını kullanayım diyorum ne dersin. kumral olmak istiyorum ne renk saç boyası önerirsin.

canım kızılın uzerıne palette yogun açıcı kullandıgında saçın bayagı kızılımsı açılacaktır turuncumsu bır renk çıkar ortaya.
eşine boyatacaktın galiba brde değil mi? saçını bölümlere ayırsın ve bölüm bölüm boyasın. çok turuncumsuya kadar acmayın saçını rengi kırılsın koyulugu gıtsın yeter. yoksa ne boyarsan boya hep akar gider.
sonrada loreal koyu kullu kumral ile boyayın. küllü kumral tam kapatmayabılır çünkü. her halukarda eşine yaptırcagın için çok dıkkatlı olmalısınız rengarenk çıkarsın yoksa

saç açma işlemi tamam anladım saol canım
eşim benden daha iyi aslında boya konusunda.becerikli.şöyle yap böyle yap dersem aynısını yapıyo.güveniyorum ona ama ilk defa açıcı yapcam..inşallah iyi yapar.koyu küllü kumralın rakamı ne bide marka önerirsen sevinirim.7.1 in rengi çok hoşuma gidiyor. o renge ne kadar zaman sonra boyayayım o zaman. geç olsunda güç olmasın.
yaa nasıl sevindim anlatamam cevap yazınca. öğlen online dın sonra gittin yetişemedim valla saatlerdir seni bekliyorum.yazdıklarını okudum.birazda moralim bozuk bikaçgün önce saçlarımı kestirdim şimdide boyucam inşallah.tüm kadınlar aynıyız işte doğamızda var galiba.çok teşekkür ederim canım

6.1 koyu kullu kumral canım. ama sen zaten çok uzun bı sure kullu kumral rengi elde edemezsin saçında duz kumral belki edersin ama bayagı beklemen gerekli. sşimdi açıcının uzerıne 7.1 surersen pek tutmayabılır kapanmayabılır. o yuzden koyu kulluye boyasanda bı sure sonra zaten akacaktır acele etmemek lazım kumral tonlarında

peki koyu kestaneyi açar mı bu evde kullanılan açıcılar..
çok yıpratmadan

palettenın acıcısı daha az acma gucune sahıp ama daha az yıpratıyor. kolestonun acıcısı ise daha fazla açıyor ama daha çok yıpratıyor. mavı sıyah saca koleston acıcısıyla açık turuncuya kadar acılıyor ama ıstedıgın sonuc kızıl tonları değilse pek tavsıye etmem acıcıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…