Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bende alttaki alişanla olan resimdeki gibi istiyorum rengi.. araştırıyorum ama hangi marka ve kaç numara onun gibi olur veya ne renkleri karıştırmam lasım bunları bilmiyorum..birde ben biraz açık tenliyim acaba o renk bana gider mi?fikrinizi söylerseniz çok sevinirim arkadaşlar..LÜTFENNNNN:KK43:

evet birileri fikirlerini söylesin lütfen :sm_confused: ben bu rengi evde tutturuyorum veya bu rengin nasıl ortaya çıkacağını biliyorum diyen biri yok mu? kuaföre gitmem diyordum ama bu renk evde olmaz benim kuaförüm bu rengi bana tam yaptı çok memnunum diyen varsa niyeti bozup onun kuaförünede giderim ne yapayım mutlaka istiyorum hastalık oldu bende yolda bir sürü kızda görüyorum ama kimseyi de durdurup soramadım nerde boyattınız diye...

küllümango yardımına ihtiyacım var benim saçım çok koyu kumral anlıycan koleston vakası siyah gibi duruyor, ve saçımı çağla şikelin alişanlı olan resmindeki saç renginden istiyorum. senin yazdığın bir çok yazıyı okudum, aceba bende 10.1 ile mavi boya karıştırsam olurmu ne olur acil cvp bekliyorum çok teşekkürlere

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar..benim sacımda koyu kestaneydi,15 gün önce kestane küllü kızıla boyadım..ama pek memnun kalmadım..bbakır kızıl tonu istiyorum ,hangi boyayla tutar acaba,sacı acmadan tutar mı yani?pek bi bilgim yok bu konularda bilgili arkadaslr aydınlatırsa sevinirim .:eek:.yada tekrar aynı rengi boyasam daha ii oturur güzelleşirmi renk?

küllümango yardımına ihtiyacım var benim saçım çok koyu kumral anlıycan koleston vakası siyah gibi duruyor, ve saçımı çağla şikelin alişanlı olan resmindeki saç renginden istiyorum. senin yazdığın bir çok yazıyı okudum, aceba bende 10.1 ile mavi boya karıştırsam olurmu ne olur acil cvp bekliyorum çok teşekkürlere

koleston 12.1 demiştim ben:) en çok açan boya o çunku. boyarsın. eğer pek açılmazsa brı ay sonra tekrar boyarsın . bu sekilde anca açabılırsın saç rengini.

arkadaslar dun, seda sayana ,azeri kizi gunel konuktu,seyreden vardir,ben bi bolumunu gordum,gunelle yapilan roportaji,ordaki sac rengi karamelmi oluyo,cok hosuma gittide....

slm arkadaşlar bu ne renk karar veremedım..acaba açık kahve üzerıne gölgelermı atılmış karamelmı atılmış ..yoksa kumralın üzerıne karamelmı bılen varmı acaba

f_tyrabanksthm_7988538.jpg

f_adsz77m_e998d3c.png

f_adsz777m_2ce7c2f.png

f_tyrabanksom_ea8aeb7.jpg

Tyra Banks'in saçları lace wig denilen tamamen kafa derisine yapıştırılan peruk.Beyonce'nin saçları gibi..youtube'da bolca videosu var çoğunlukla afrikan-amerikan kadınlar kullanıyor..ne kadar şanslılar istediği gibi her gün saç rengini ve modelini değişik değişik takıyorlar.Gerçi genelde saçları berbat durumda olan kadınlar yada dökülmüş olanlar takıyor.Allah'ımıza bin şükür saçlarımız var..Ama bizde bir renk istiyoruz kimse yardım etmiyor(sitem edeyim biraz)) lülülülülülü

evet ya bende peruğa benzetmıştım demek doğruymuş..

kızlar bişey sorcam ankarada koleton perfecti bulabileceim bi parfumeri felan warmı ????
kuaförümn hangi renkleri karıstırdığını biliyorum kendim boyamak istiyorum ama hiçbi yerde bulamadım :KK43: çok güzel bi boya ama her ay kuaföre bayılmak istemiyorum
bilen bulan gören warmııııı???

teşekkürler cevabın içine küllümango
sadece 12.1 kolestonlamı boyayım içine bu mavi boaydan da katıyımmı bende kızıl olmasını istemiyorum. tekrar teşekküler

teşekkürler cevabın içine küllümango
sadece 12.1 kolestonlamı boyayım içine bu mavi boaydan da katıyımmı bende kızıl olmasını istemiyorum. tekrar teşekküler

ama cagla sıkelin sacından ıstemıyor muydun? onda kızıllıkta var oldukça. sen yınede ıstemezsen mavı boya bulursan koy. yanı ıstedıgın kadar acılana kadar 1 ay arayla boya 12.1 ile sonrada cagla sıkelin saç rengi neyse onun bır ton açıgına boyarsın tutar kolayca

kızlar saçım siyah ve boya yok,açık kahve,karamel gibi birşey istiyorum evde boyamak istiyorum ama korkuyorum turuncu olur diye,bikaç rengi karıştırınca güzel sonuç alınıyor diye duydum tavsiyeniz var mı kızıl ve turuncu istemiyorum açık kahve karamel tonlarını istiyorum,yardım edreseniz sevinirim..

kızlar ben saçımı açık karamel boyamıştım daha sonrada pallette bal köpüğüne boyadım ama aynı gibi hiç fark olmadı ben saçımdaki bakırımsılığın gitmesini istiyorum.ne yapmam gerekiyor?????

Kızlarrr lütfen bana yardımcı olun, saçımı bakır tonlarında boyatmak istiyorum sizce aşağıdaki boya ile boyasam nasıl olur?

Koleston Naturals Saç Boyası 6/34 Maxi Çarpıcı Bakır

30670buyukpi5.jpg

w225.png

Şu anki saç rengim...

n6219422697316414852copsa0.jpg

slm küllümango yardımına ıhtycm var yenıyım forumda..şu ana kadar saçımı hıç boyamadım ana rengı koyu kestane..ben aralara açık kumral tonları attırmak ıstıorum balyaj şeklınde ama rengı böyle hafıf küllü doğal dursun ıstıorum kuaföre gıdcem ne önerrsın ten rengım baya bı esmer sence yakışırmı..yoksa saçımın tamamını açık kahve yapsam yakışırmı nasıl bır renk çıakr ortaya?

saç rengım bu
f_adszm_d5c103a.jpg[

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile2selam arkadaşlar ben şampuan olarak dermokil cunku sacı kolayca taramasını saglıyor yumuşak parlak bi görünüm saglıyor artı defalarca şampuan kulanan biri olarak emin konuşuyorum hertür sac yapisina görede bulunmakta 1 2 haftada belli olmaz 4 aydan sonra yenı saç cıkmasını bile sagladı sadece öneri.

slm küllümango yardımına ıhtycm var yenıyım forumda..şu ana kadar saçımı hıç boyamadım ana rengı koyu kestane..ben aralara açık kumral tonları attırmak ıstıorum balyaj şeklınde ama rengı böyle hafıf küllü doğal dursun ıstıorum kuaföre gıdcem ne önerrsın ten rengım baya bı esmer sence yakışırmı..yoksa saçımın tamamını açık kahve yapsam yakışırmı nasıl bır renk çıakr ortaya?

canım saçın çok koyuymuş gerçekten. kuafore gitsen ve aralara kullu kumral balyaj ıstesen kuafor saçının aralarını orealle açıcak ve kulluye boyayacak ve yeşilimsi bır hal alacak. yıkandıkçada bozarık yeşilimsi turuncumsu bır kumral olucak. orealle açıldıgı içinde yoluk yoluk olması cabası.sonra o akan yerlerı tekrar boyamakta çok zor olacaktır . etrafta bır suru kız goruyoruz koyu saçına balyaj attırmış ve sonrasında turuncumsu bozarık balyajla dolaşan. karşı değilim tabıkı balyaja ama açma işlemi uygulanmadan kendi saçından bır ıkı ton açıgına boyatırsan aralara saçına ışıltı canlılık gelir. vede yıpranmaz çok fazla.
saçının her yerını boyama bence. dıp boya sorunu vs... bunlar çok sorun çıkarıyor. bence aralarına kendi saçından bırkaç ton açıgını oreal kullandırtmadan renk verdir. hem uzadıkça sorunda olmaz. aktıgında da işini bılen bır kuafor sadece o balyajları boyayabılır kolayca.

X