- 15 Eylül 2008
- 519
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.421
palettenın acıcısı daha az acma gucune sahıp ama daha az yıpratıyor. kolestonun acıcısı ise daha fazla açıyor ama daha çok yıpratıyor. mavı sıyah saca koleston acıcısıyla açık turuncuya kadar acılıyor ama ıstedıgın sonuc kızıl tonları değilse pek tavsıye etmem acıcıları.
6.1 koyu kullu kumral canım. ama sen zaten çok uzun bı sure kullu kumral rengi elde edemezsin saçında duz kumral belki edersin ama bayagı beklemen gerekli. sşimdi açıcının uzerıne 7.1 surersen pek tutmayabılır kapanmayabılır. o yuzden koyu kulluye boyasanda bı sure sonra zaten akacaktır acele etmemek lazım kumral tonlarında
evet dün saçlarımı boyadım.eski halinden çok çok güzel oldu. yalnız açıcıyı önce uçlara sonra dibe sürdüğüm halde dipler biraz daha açık kaldı.çok fazla farkedilmiyor ama. ikinci boyamamda daha iyi olur.bide kuaförüme föne gittim bugün.gel kızıla boyayalım yada açayım öyle boyayayım dedi.bende kumral istiyorum dedim.kumral olmaz boyayla dedi.ben iddialıyım ama olacak.çünkü bu kadar açılması bile iyi benim için.kızıllık var hala ama geçmesini umuyorum
kuaförüm bana kendi profesyonel boyasından vermek istedi.yine 6.1 koyu küllü kumral.bu daha çok kapatır dedi. bakalım.ben lorealle bi kez daha boyucam olmadı onu denerim.
ama ben memnumun yaaaaşuan aynada bakıyorum kendime karşıdan tek renk görüyorumbu yeter
canım çok ıyı etmişşin sakın kuaforunun aklına uyma sonra o kızıldan vs... mumkun değil kurtulamazsın. hatta sakın ha tekrardan actırma mahvolur. sen kuaforleri dınleme sakın. bu kadar işlerini bilselerdi bu kadar kozmetık kuafor magduru kızcagızlar dolaşmazdı etrafta:) yanmış rezil saçlar sadce evde boyamakla olmuyor.
madem kumral yapamazmışşın e nıye o zaman sana kendi boyasından satmaya calışmış madem değil mi?
sen acele etme hem bıkaç ay surse bıle ıstedıgını yavaş yavaş elde edersin.
selam küllümango
arkadaşlara çokkkkk güzel şekilde yardımcı olduğunu okudum ve senden banada yardımcı olmanı rica edeceğim.Ben bir küaför maduru olduğumdan 6 7 aydır kendi saçımı kendim boyamaya çalışıyorum çok süper bir sonuç elde edemedim ama kuaförlerden daha iyi oluyor.
Kendi saç rangim kestane
Şuanki boyamı 2 afta önce kapiçino rengine boyadım iyimi yaptım onuda bilmiyorum çevremde fikrini soracağım kimsade yok.
Ben aslında saçımdaki boya aktığında bile dipler sırıtmayan bana en uygun olacak koyu olmayan bir renk ve aralarında çok sırıtmayan saç aralarında az seyrek olacak bir balyaş istiyorum lafida uzatıp durdum kusura bakmayın çooooooooook dertliyim bu konuda bana yardımcı olun lütfen
küllümangocum acilen yardımına ihtiyacım war sen benim saç rengimi biliosun sarıı gibi ama ben bu renk istiyorum dip boyamaktan bıktım artık kendi saçıma uygun olsun istiyorum uzadıkçaa ne boya almam lazım yaaaafisfisfis
canım loreal exelence 7.1 al derim eger bu renk ıstıyorsan. suandaki saçın zaten oreal kullanmadan elde ettgınb kullu sarı değil mi? o yuzden 7.1 istedıgın sonucu verır. beki bıraz açık gelebilir once ama 6.1 ile boyarsanda saçında kızıllık oluşabılır
bayanlar yardım sacımın suanki hali böyle;
ve ben bu rengi Naz Elmas'ın fotoğrafındaki gibi bu renge boyamak istiyorum,
kuaförlerden çok cektiğim için evde kendim boyucam,bu rengin adı nedir nasıl bu rengi elde edebilirim lütfen bi yardımcı olun senağlamasenağlamasenağlama
küllümango benim sorunum için ne dersin arkadaşım,fikrin ne,sence kahve köpüğünün üstüne excellence kumral dore 7.3 boyasam nasıl olur rengi açılırmı koyumu olur.bu arada kozmetikçi bayan bana palettenin yeni bitkisel boyası çıkmış bal köpüğü al dedi napsam
yardım eden yokmu ya:a015::a015: