Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

çok tesekkür ederim küllümangocugumm:içelim:

saol canım.herkesin derdine yetişiyorsun bravo sana.
yarın boyayı alıp boyucam. yazarım yine boyayınca...
bu arada saçlarımı beyaz sabunla yıkadım sonra avon şampuan (kuru saçlar için mavi) ve saç kremini kullandım.normalden daha yumuşak oldu saçlarım.sabun kurutmadı yani.daha çok temizledi hatta.bundan 15 gün öncede yıkamıştım sabunla o zaman siyah renk akmıştı şimdi pek akmadı.galiba renk tamamen gitti saçımda.isabet oldu.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
sizden yardım istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.saçımı kendim kapiçino rengime boyadım içine hareketlilik oldun diye az balyaş attırmayı düşünüyorum sizden bana hangi renkten yaptırırsam güzel olur hadi kızlar cevap lütfen

evet dün saçlarımı boyadım.eski halinden çok çok güzel oldu. yalnız açıcıyı önce uçlara sonra dibe sürdüğüm halde dipler biraz daha açık kaldı.çok fazla farkedilmiyor ama. ikinci boyamamda daha iyi olur.bide kuaförüme föne gittim bugün.gel kızıla boyayalım yada açayım öyle boyayayım dedi.bende kumral istiyorum dedim.kumral olmaz boyayla dedi.ben iddialıyım ama olacak.çünkü bu kadar açılması bile iyi benim için.kızıllık var hala ama geçmesini umuyorum
kuaförüm bana kendi profesyonel boyasından vermek istedi.yine 6.1 koyu küllü kumral.bu daha çok kapatır dedi. bakalım.ben lorealle bi kez daha boyucam olmadı onu denerim.
ama ben memnumun yaaaaşuan aynada bakıyorum kendime karşıdan tek renk görüyorum bu yeter

kızlar ya,cevap veren yok mu?
evde saçlarımı boyamak istiyorum açık kahve karamel bakır tonlarında olabilir ama kızıllık ve turunculuk olmasını istemiyorum o yüzden cesaret edemiyorum,saçlarım siyah,boya falan yok,sadece uç kısımlarında röfle var saçım uzadı kestim sadece uçlarında kaldı bu haliyle kötü durmuyor,boyayınca nasıl durur bilmem.bikaç rengi karıştırınca güzel renkler çıkıyormuş sanırım bilgisi olan var mı,saçımda boya olmadığından ilk seferde olsun istiyorum,saçım siyah,bana ne önerirsiniz???

canım çok ıyı etmişşin sakın kuaforunun aklına uyma sonra o kızıldan vs... mumkun değil kurtulamazsın. hatta sakın ha tekrardan actırma mahvolur. sen kuaforleri dınleme sakın. bu kadar işlerini bilselerdi bu kadar kozmetık kuafor magduru kızcagızlar dolaşmazdı etrafta:) yanmış rezil saçlar sadce evde boyamakla olmuyor.
madem kumral yapamazmışşın e nıye o zaman sana kendi boyasından satmaya calışmış madem değil mi?
sen acele etme hem bıkaç ay surse bıle ıstedıgını yavaş yavaş elde edersin.

selam küllümango
arkadaşlara çokkkkk güzel şekilde yardımcı olduğunu okudum ve senden banada yardımcı olmanı rica edeceğim.Ben bir küaför maduru olduğumdan 6 7 aydır kendi saçımı kendim boyamaya çalışıyorum çok süper bir sonuç elde edemedim ama kuaförlerden daha iyi oluyor.
Kendi saç rangim kestane
Şuanki boyamı 2 afta önce kapiçino rengine boyadım iyimi yaptım onuda bilmiyorum çevremde fikrini soracağım kimsade yok.
Ben aslında saçımdaki boya aktığında bile dipler sırıtmayan bana en uygun olacak koyu olmayan bir renk ve aralarında çok sırıtmayan saç aralarında az seyrek olacak bir balyaş istiyorum lafida uzatıp durdum kusura bakmayın çooooooooook dertliyim bu konuda bana yardımcı olun lütfen

bayanlar yardım sacımın suanki hali böyle;

ve ben bu rengi Naz Elmas'ın fotoğrafındaki gibi bu renge boyamak istiyorum,

kuaförlerden çok cektiğim için evde kendim boyucam,bu rengin adı nedir nasıl bu rengi elde edebilirim lütfen bi yardımcı olun senağlamasenağlamasenağlama

arkadaşlarrr sakın ama sakın saçınızı açtırtmayınn..bitkisel boya ffalan diyiptee kandırıyolar resmen..belime kadar olan saçlarımı maffeetti kuaförrr...normal boya ile boyayın ama açtırtmayınn.....şimdii saçımı kestirmeye kalksam kulak izasında oolcakki düzgün olsun

evet canım bende öyle yapcam evde boyarım yine.beni gören herkes beğendi ayrıca. 7.1 istiyordum ama 6.1 de bana yeter.iyiki sözünü dinlemişim.6.1 e devammmm. yaza kadar olur inşallah

canım benım bılgım dahılındeki renkler küllüler ve mango rengi:) yanı ugraşmak istemiyorsan yada dıpteki saçlarınla uyumlu olsun ıstıyorsun koyu renklere yonelmen gerekli. çünkü açık renklere boyadıgında dıplerin geldigi zaman yanı 1 2 ay geçtiginde o açık renk dahada akarak turuncumsu haller alabılıyor ve bude dıpteki saçlarınla pek uyumlu olmayabılıyor.
ben bı ara boyadan bıktıgım için loreal exelence 4 numara ıle boyuyordum. koyu olsada yınede çogu ınsan begenıyordu ve dıp sorunumda pek olmuyordu

küllümangocum acilen yardımına ihtiyacım war sen benim saç rengimi biliosun sarıı gibi ama ben bu renk istiyorum dip boyamaktan bıktım artık kendi saçıma uygun olsun istiyorum uzadıkçaa ne boya almam lazım yaaaafisfisfis

merhaba kızlar benim de bir sorum var saçlarım çikolata kahveydi bir ton daha koyultmak istedim kozmetik marketteki kız bana palettenin 4.0 kahvesini verdi çikolata kahveden bi ton koyu olur dedi bende pek bu konuda bilgim olmadığı için aldım boyadım ve resmen siyah oldu.1.5 sene akmasını bekledim saçımda yavaş uzuyor,uzatayım aksın derken canım çıktı.şimdi yavaş yavaş açmaya çalışıyorum.en son palettenin kahve köpüğüne boyadım hoş oldu.açıldı.şimdi tekrar boyuycam,dün boya aldım bu sefer loreal excellence'ın 7.3 kumral dore sini tavsiye ettiler.kahve köpüğünün üstüne nasıl bir renk olur acaba.yorumlarınızı bekliyorum.

kızlar bana da yardım edin
ben şuana kadar saçımı kendim evde hiç boyamadım
2 kez kuaföre boyattırdım o kadar
şimdi evde kendim boyamak istiyorum ama pekte bilgili değilim bu konuda
çikolata kahve rengi yapmayı düşünüyorum
saçlarım omuz hizamın biraz aşağısında
bir kutu boya yetrli olurmu ?
ve boyama tekniği nasıl kızlar ?

küllümango benim sorunum için ne dersin arkadaşım,fikrin ne,sence kahve köpüğünün üstüne excellence kumral dore 7.3 boyasam nasıl olur rengi açılırmı koyumu olur.bu arada kozmetikçi bayan bana palettenin yeni bitkisel boyası çıkmış bal köpüğü al dedi napsam

yardım eden yokmu ya:a015::a015:

canım k,ozmetıkçi bayanın soyledigine ınanma sakın. belki dogru demiş olabılır ama kesinlikle onlaın lafına ınanıpta boya almaya kalkma. ayrıca palettenın bıtkısel boyası falanda çıkmadı. natural colors dıye bı serısı çıktı ve kesinlikle bıtkıselde değil.
suandakı saçını bılmıyorum ama dore kumral rengine boyadıgında saçında bıraz daha turuncumsu bır hal alır buyuk ıhtımal. pek koyulaşmaz. koyulaşşa bıle bırkaç yıkamada duzelir.

yardım eden yokmu ya:a015::a015:

Canım saçını o renge gelmesi için yardım alman şart saçının açılması lazım kendin evde alıp yapamazsın dışarıda yaptırdığında da saçların çok yanacak bence hafif rengini kırdırarak başla birden bire açtırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…