- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.361
küllümango çok teşekkürler yardımın için.. 12.1 e baktım cok açık geldi gözüme belki de kuaförden bi kere dip yaparken 9.1 getir gibi bi laf duymuştum ondan takıldım galiba
kutulara baktım gerçek rengim sanki Loreal Preference #7.1B Medium Ash Blonde daki renk gibi gri bir renk ama emin olamadım eski saçımın da resmini koyayım.
Demin koyduğum resim açıldı dimi yoksa beceremedim mi=((( Eki Görüntüle 8403
Eki Görüntüle 8404
bu da memnun olduğum ve devam etmek istediğim rengimEki Görüntüle 8405
belki böyle daha kolay olur küllümango gerçekten kumral sarışın bazen karışıyor hiç yanlış anlamam çok iyiniyetlisin teşekkür ederim yardımın için:)
kullu mangocum ya cok soru sordumama eminsn degl mi cunku kahve bakır gibi sacm kumral yada kullu kumrala boyasam yesil olmam degl mi cok korkuyrm fakat icimdede kumral ve kullu kumrala karsı asırı bi dogdu yarn boyucam bide recitalin kullusu ve kumralı nasıl excellence gore saol simdiden arkadasım yardımların icn kaydirigubbakcemile3
küllümangocumm yardııımmm
benim saclarım suan 4 renk kızıl (kına yapmıştım)
dipler kendi rengi kahverengi üzerine kızıl
ortası alttan akmış boya oldugu için daha turuncu
en ucuda akmış siyahın üzerine oldugu için koyu kızıl
kuaföre gitmeden bu sacı nasıl acık kahve tonlarına cevirebilirim
pallette yogun renk renk acıcıyla acık turuncu sarıya kadar acsam üzerine ne renk boyamam gerekir ?
kendi dogal sac rengim bundan biras daha acık bi kahve
canım suandakı kızıl saçlarını bu sekle cevıremezsin sanırım. istedıgın rek 6.1 koyu kullu kumral çünkü.
eğer palette yogun açıcıyla açarsanda çok dıkkat etmen gerekli. sarıya kadar açılmasın saçın açık turuncumsu bır hal alana kadar beklet. çünkü açılmış sarı saçın uzerıne kullu boyandıgında renk yeşilimsi oluyor kesinlikle.
saçını turuncumsu bır tona kadar aç ama sarıya bakan bır turuncumsu. sonrada loreal exelence 7.1 e boya. sonuc ıstedıgın açık çıkabılır. ama hemen koyulaştırman pek ıyı olmaz. 2 3 hafta sonrada 6.1 e ıkı fındık kadar mavı koy boya saçını. ıstedıgın renge en yakın sonucu elde edersin.ama tabı saçın yıpranacak açıcıyla açtıgın için
küllümangocumm yardııımmm
benim saclarım suan 4 renk kızıl (kına yapmıştım)
dipler kendi rengi kahverengi üzerine kızıl
ortası alttan akmış boya oldugu için daha turuncu
en ucuda akmış siyahın üzerine oldugu için koyu kızıl
kuaföre gitmeden bu sacı nasıl acık kahve tonlarına cevirebilirim
pallette yogun renk renk acıcıyla acık turuncu sarıya kadar acsam üzerine ne renk boyamam gerekir ?
kendi dogal sac rengim bundan biras daha acık bi kahve
canım suandakı kızıl saçlarını bu sekle cevıremezsin sanırım. istedıgın rek 6.1 koyu kullu kumral çünkü.
eğer palette yogun açıcıyla açarsanda çok dıkkat etmen gerekli. sarıya kadar açılmasın saçın açık turuncumsu bır hal alana kadar beklet. çünkü açılmış sarı saçın uzerıne kullu boyandıgında renk yeşilimsi oluyor kesinlikle.
saçını turuncumsu bır tona kadar aç ama sarıya bakan bır turuncumsu. sonrada loreal exelence 7.1 e boya. sonuc ıstedıgın açık çıkabılır. ama hemen koyulaştırman pek ıyı olmaz. 2 3 hafta sonrada 6.1 e ıkı fındık kadar mavı koy boya saçını. ıstedıgın renge en yakın sonucu elde edersin.ama tabı saçın yıpranacak açıcıyla açtıgın için
cok saol cnm
peki bişey daha sorsam ablam voila acık kestane boya almış bana acıyla acsam üstüne onu boyasam ne renk cıkar sonuc ?
cok saol cnm
peki bişey daha sorsam ablam voila acık kestane boya almış bana acıyla acsam üstüne onu boyasam ne renk cıkar sonuc ?
canım voila hiç iyi bır boya değil mat ve saça zararı daha çok. ve senin kullu renkler kullanman gerek eger saçındakı kızıllıktan rahatsızsan
saçımda boya yokbu resmdekii gibbii aslındaa istiorumm
cnm sakın çıkolata kahvesine boyama ben boyadım açana kadar canım çıktı çünkü resmen siyah oluyo...ama sen bilirsin :))