-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.441
Kızlar size farklı bir soru soracağım umarım bilen birileri çıkar
2 aylık bebeğim var.Saçlarıma sarı röfle yaptırmak istiyorum.Süt verdiğim için bir sakıncası varmıdır.Saç köklerine geçen boya sütede geçebilirmi
küllümangocum ben senin cwbını beklemedn gittim 6.1 aldım küllü koyu kumral kızıllık olmadıda tam aksine böle bi yeşillendi gibi ya çok soğuk bişi oldu caımm napsamkiiiiiii:1no2:
umarım lorealın 6.1 ine boyamışşındır. eğer oyleyse bır sure sonra yeşillik geçer sakın acele etme kızılımsı olmasındansa yeşilimsi olması daha ıyı en azından geçer yeşilimsilik.
ewt loreal 6.1 boyadımbugün yıkadımda saçlarımı açılıo gibi sanki yaa sarılar parlamaya başladı sık sık yıkayım bari şu yeşillik gitsin böle kalcak die ödüm kopuodu hayatım ama başladı düzelmeye sankiii he buarada ben küllü die onu aldım kötümü o boya umarım 6.1 boyamamışındır dedin ya korktummm şincikk:1shok:
canım benım bılgım dahılındeki renkler küllüler ve mango rengi:) yanı ugraşmak istemiyorsan yada dıpteki saçlarınla uyumlu olsun ıstıyorsun koyu renklere yonelmen gerekli. çünkü açık renklere boyadıgında dıplerin geldigi zaman yanı 1 2 ay geçtiginde o açık renk dahada akarak turuncumsu haller alabılıyor ve bude dıpteki saçlarınla pek uyumlu olmayabılıyor.
ben bı ara boyadan bıktıgım için loreal exelence 4 numara ıle boyuyordum. koyu olsada yınede çogu ınsan begenıyordu ve dıp sorunumda pek olmuyordu
canım çok ama çok teşekür ederim cevabın şuan saçımda kapiçina rengi var bunu bir süre kullanayım diyorum dediğin rengi 1 kaç ay sonra denim diyorum şimdi ise kapiçino ( exitenn okay ) adında saç bayası var.bunun üzerine az balyaj attirim diyorum sence hangi rengi yaptirim. kuaförlere zerre kadar güvenim yok onun için kendim rengi söylim diyorum bana yardımcı olursan sevinirim.a.s.
yanlış okumuşşun . ben umarım loralın 6.1 yle boyamışşındır dedim. loreal exelence ile boyadın değil mi bırde loreal recitalın 6.1 ultra açıcı serisi var . karıştırmamışşındır heralde
sen yınede sık sık yıkama canım akması için. sonra saman gıbı kuru ve mat bır saçın olur boşuna akıtmak ugraşma. zaten akacaktır.
doğrudur yanlış okumuşumdur saç konusunda takıntılıyımdaa canımloreal excelens serisinden canım hep bunu kullanıyorum yumuşak yapıo saçlarımı gözümde alıştı hoşuma gitmeye başladı walla fazla koyu olmadığı içn
küllümango sen sarı saç konusunda uzmansın birşey sorucam benim saçım röfleydi.ama düz sarıya döneyim dedim yavaş yavaş komlple boyadı ancak dipler kızılımsı bir sarı kaldı.diğer yerler güzel oldu.ama dipler bozuyor herşeyi sence ne yapmalıyım