P
pohpohperisi
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.381
küllümango yardımına ihtiyacım var benim saçım çok koyu kumral anlıycan koleston vakası siyah gibi duruyor, ve saçımı çağla şikelin alişanlı olan resmindeki saç renginden istiyorum. senin yazdığın bir çok yazıyı okudum, aceba bende 10.1 ile mavi boya karıştırsam olurmu ne olur acil cvp bekliyorum çok teşekkürlere
arkadaslar dun, seda sayana ,azeri kizi gunel konuktu,seyreden vardir,ben bi bolumunu gordum,gunelle yapilan roportaji,ordaki sac rengi karamelmi oluyo,cok hosuma gittide....
teşekkürler cevabın içine küllümango
sadece 12.1 kolestonlamı boyayım içine bu mavi boaydan da katıyımmı bende kızıl olmasını istemiyorum. tekrar teşekküler
slm küllümango yardımına ıhtycm var yenıyım forumda..şu ana kadar saçımı hıç boyamadım ana rengı koyu kestane..ben aralara açık kumral tonları attırmak ıstıorum balyaj şeklınde ama rengı böyle hafıf küllü doğal dursun ıstıorum kuaföre gıdcem ne önerrsın ten rengım baya bı esmer sence yakışırmı..yoksa saçımın tamamını açık kahve yapsam yakışırmı nasıl bır renk çıakr ortaya?
canım saçın çok koyuymuş gerçekten. kuafore gitsen ve aralara kullu kumral balyaj ıstesen kuafor saçının aralarını orealle açıcak ve kulluye boyayacak ve yeşilimsi bır hal alacak. yıkandıkçada bozarık yeşilimsi turuncumsu bır kumral olucak. orealle açıldıgı içinde yoluk yoluk olması cabası.sonra o akan yerlerı tekrar boyamakta çok zor olacaktır . etrafta bır suru kız goruyoruz koyu saçına balyaj attırmış ve sonrasında turuncumsu bozarık balyajla dolaşan. karşı değilim tabıkı balyaja ama açma işlemi uygulanmadan kendi saçından bır ıkı ton açıgına boyatırsan aralara saçına ışıltı canlılık gelir. vede yıpranmaz çok fazla.
saçının her yerını boyama bence. dıp boya sorunu vs... bunlar çok sorun çıkarıyor. bence aralarına kendi saçından bırkaç ton açıgını oreal kullandırtmadan renk verdir. hem uzadıkça sorunda olmaz. aktıgında da işini bılen bır kuafor sadece o balyajları boyayabılır kolayca.