- 16 Mayıs 2008
- 1.490
- 3
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.341
küllümango acil yardımına ihtiyacım var..:) saçlarım platin di küllüye boyadım sonra koyu sarı ve şimdi oyuncak bebek saçı oldu .. ama ben platinliği hatta sarı olsun isitorum bu girlikten nasıl kurtulurum.. nolur yardım et ..
ya kızlar bsy sorucam ben sacımı boyatcam ama cok kararszm sacımda kzılımsı bi yansıma var kolestonun 4.77 sini boyadım en son.simdi küllü bi kumral yda kumral secsem yesil olur mu bundan 2 boya once lorealin acıcısını kullanmstm 6.3 ü orada bakır dore yansımalardan sonra kullu ve irize yansıma secmeyn diyodu ama baktm bu aralar kullu kumrali cok sevmeye basldm bi yandanda fındık kabugunu merak ediyrm onu mu boyasam memnun kalmazsam kullu kumrala sonra gecebilir mym napym akıl vern ben kahverengi gozlu bugday ve esmere yakın bi ten rengne sahibim sizce ne gider bana
bir şey sormak istiyorum saçımı ya bal köpüğü yada kahve köpüğü boyatıp uçlarına da sarı attırmak istiyorum hangisine sarı daha çok yakışır nasıl bir şey yaptımam lazım yani hangi 2renk birbirne daha uyar
merhaba kızlar kuzenimin 15 gün sonra nişanı var bende saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum kendi saç rengimi koyuyorum istediğim saç rengi lindsay lohan ın saç rengi ama açıcı kullanmadan o rengi tutturamam galiba eğer o renk olmassa enise ütük ün saç rengi olabilir loreal casting ile boyamayı düşünüyorum loreal casting 724 veya 645 numarasıyla o renge ulaşabilir miim ya da hangi numarayla lütfen yardımcı olun a.s.
küllümango loreal castinigi en çok sen biliosun banada bi el atsanyerimseniben
saol canım ya en geç pazara boyucam lorealin onerdgn kullu yada kumralı var mı benm istdgm ton tam bu tonlar resm ekledm insaallah olur :sm_cool:
herkese selam, saç boyası ararken tesadüfen buldum burayı
küllümango adlı arkadaşa bi kaç sorum var. eklediğim resimdeki saçlarım boyalı hali ve dibi çıkmış halini koydum..o renkten çok memnunum
dibim de zaten çok açık kumral gibi mat bi rengi var gerçek saçımın hiç dorelik yok...
saçımın alt kısımlarında röfleler var ama üst kısımları kuaförde yağla açılıp o renge geldi.
şimdi bana hangi boyayı önerirsinizz??? 9.1 mi 9.13 recital preference mi yada hiçbiri mi:))
bana nolur saçımı turuncu veya çiğ açık bi sarı yapmayan bir dip boya numarası ve markası önerir misin?
çok teşekkür ederim yardımın için
arkadaşlar ben amonyaksız lorealcasting in çıkolata kahvesini almıştım...renk olarak orta koyulukta bi kahve olmasını istiyorum saçlarımın daha önce kolestonun yapmıştım orta koyu bi kahve olmuştu çok beğenmiştim ama bi arkadaşım loreal castingin çıkolata kahvesi için karamelimsi bi renk olur dedi bikaç yıkamadan sonra dahada açılır dedi ...özellkle küllümango sen bu boyayı çok ii biliyosun bana yardımcı olursanız sevinirim....