Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım ben yerınde olsaydım arap sabunuyla yıkardım bıkaç kez. ve bakım yagı kullanırdım. çünkü bayagı yormuşşun saçını açık renklerle ve ıstedıgın saç rengide yıne açık. ya daha acık renge boyayacaksın yada akıtacaksın.

koleston markasının küllüleri hatta kumralları bıle yeşil çıkıyo oldukça fındık kabuguda saçındakı kızıllıgı almaz. kulluye merakın varsa loreal exelencei tavsıe ederim saçında daha onceden rofle falan yoksa yeşerme yapmaz

saol canım ya en geç pazara boyucam lorealin onerdgn kullu yada kumralı var mı benm istdgm ton tam bu tonlar resm ekledm insaallah olur :sm_cool:

Eklentiler

• $52807_JanisJoplin60s.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $Atiye_Deniz_1.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
arkadaşlar ben amonyaksız lorealcasting in çıkolata kahvesini almıştım...renk olarak orta koyulukta bi kahve olmasını istiyorum saçlarımın daha önce kolestonun yapmıştım orta koyu bi kahve olmuştu çok beğenmiştim ama bi arkadaşım loreal castingin çıkolata kahvesi için karamelimsi bi renk olur dedi bikaç yıkamadan sonra dahada açılır dedi ...özellkle küllümango sen bu boyayı çok ii biliyosun bana yardımcı olursanız sevinirim....

küllümango loreal castinigi en çok sen biliosun banada bi el atsanyerimseniben

saol canım ya en geç pazara boyucam lorealin onerdgn kullu yada kumralı var mı benm istdgm ton tam bu tonlar resm ekledm insaallah olur :sm_cool:

canım bunlar çok küllü bu kadar kullu yapman zor olur. ama loreal exelence 7.1 dene derim başka markaların küllüsü yeşilimsi çıkıyor oldukça

herkese selam, saç boyası ararken tesadüfen buldum burayı
küllümango adlı arkadaşa bi kaç sorum var. eklediğim resimdeki saçlarım boyalı hali ve dibi çıkmış halini koydum..o renkten çok memnunum
dibim de zaten çok açık kumral gibi mat bi rengi var gerçek saçımın hiç dorelik yok...

saçımın alt kısımlarında röfleler var ama üst kısımları kuaförde yağla açılıp o renge geldi.
şimdi bana hangi boyayı önerirsinizz??? 9.1 mi 9.13 recital preference mi yada hiçbiri mi:))
bana nolur saçımı turuncu veya çiğ açık bi sarı yapmayan bir dip boya numarası ve markası önerir misin?
çok teşekkür ederim yardımın için

Eklentiler

• $DSC_0482a.JPG
    44,3 KB · Görüntüleme: 115

canım benım ablamın dogal saçları açık kullu kumral ve koleston 12. 1 ile boyadıgımda bayagı açık ve yumuşak küllü bır sarı olmuştu. ama işte sende açık kumral dıyorsun saçına ama ne derece açık yanlış anlama saçı kumral olupta sarısınım dıyen bılen var malesef:) o yuzden yanı sana örnek sunuyrum saçının dıplerindeki rengi boya kutularının ustundeki saçlara bak 7.1 veya 8.1 gibiyse sana koleston 12.1 onerırım

küllümango çok teşekkürler yardımın için.. 12.1 e baktım cok açık geldi gözüme belki de kuaförden bi kere dip yaparken 9.1 getir gibi bi laf duymuştum ondan takıldım galiba
kutulara baktım gerçek rengim sanki Loreal Preference #7.1B Medium Ash Blonde daki renk gibi gri bir renk ama emin olamadım eski saçımın da resmini koyayım.
Demin koyduğum resim açıldı dimi yoksa beceremedim mi=(((

bu da memnun olduğum ve devam etmek istediğim rengimEki Görüntüle 8405
belki böyle daha kolay olur küllümango gerçekten kumral sarışın bazen karışıyor hiç yanlış anlamam çok iyiniyetlisin teşekkür ederim yardımın için:)

kullu mangocum ya cok soru sordum ama eminsn degl mi cunku kahve bakır gibi sacm kumral yada kullu kumrala boyasam yesil olmam degl mi cok korkuyrm fakat icimdede kumral ve kullu kumrala karsı asırı bi dogdu yarn boyucam bide recitalin kullusu ve kumralı nasıl excellence gore saol simdiden arkadasım yardımların icn kaydirigubbakcemile3

bana yardım edebilecek kimse yokmu???senağlama karamelden çok sıkıldığım için öle olmasını istemiyorum hiç bu rengi deneyen varmı amonyaksız loreal castingin çıkolata kahve rengini???

kızlar mrb ya bı sorum olcak sıze ben daa once hıc sacımı boyatmadım ama boyatmayı dsunuorm saclarm dalgalı eger boyatrsam dalgalı kullanamaz mıyım??ole duydum byerlerden ltf bıse deyın bna yaa cok merak edıorm senağlama

canım oyle bsy yok o senin saçının dayanıklılığına bağlı anladıgım kadaryla saçın yapısının bozuldugunu soylerek bunu varsaymıslar evet saç boyatılınca yıpranır ama dalgası bozulur dye bsy yok benm sacm hala dalgalı arkadasımın harika dalgalı saçları var o saçın yapısyla alakalı loreal casting creme boyarsn saçına zarar vermez madem dalgalı saçı çok sevysn ya da secenek az dysn baska boya cestlerne bakarsn boyatmadan once uclarından brz kestrrsn ben 2 boyamda bir oyle yaptryrm hem temzlnyo hem daha canlı duruyo

cok tsk ederm cnm yaa bu konularda fazla blgım yok korkuorm boyatrsam kotu bıseler olr sacıma dıe cnku sacım ınce tellı ve en guzel d dalgalı kullanabılıorm bde onu kaybedersem cok uzlrdum ıns cesaret edebılırsem boyıcam ama bakalım n zmn :)

kizlar ya cok onemli bir sorum var size
benim sacimda ozellike sac uclarimda kac seferdir sut uste boyamaktan dolayi birikmis bir boyanmislik var yani
hep kahveye boyuyordum uclarinda da kahvelk var zaten ama bu sefer palettenin koyu kumralini aldim rengini cok begendm
benim bu rengi diplerimde tutturacagima inaniyorum ama asil onemlisi uclari
sicak fon tutmanin faydasi oldugnu duymustum
sizce sicak fon tutmamin cidden faydasi olur mu?
ya da biraz daha uzun beklememin?
onerisi olan varsa bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…