Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

küllümango çok teşekkürler yardımın için.. 12.1 e baktım cok açık geldi gözüme belki de kuaförden bi kere dip yaparken 9.1 getir gibi bi laf duymuştum ondan takıldım galiba
kutulara baktım gerçek rengim sanki Loreal Preference #7.1B Medium Ash Blonde daki renk gibi gri bir renk ama emin olamadım eski saçımın da resmini koyayım.
Demin koyduğum resim açıldı dimi yoksa beceremedim mi=((( Eki Görüntüle 8403

Eki Görüntüle 8404

bu da memnun olduğum ve devam etmek istediğim rengimEki Görüntüle 8405
belki böyle daha kolay olur küllümango gerçekten kumral sarışın bazen karışıyor hiç yanlış anlamam çok iyiniyetlisin teşekkür ederim yardımın için:)

canım ablamın saç rengi seninkinden daha açık ve gırımsı ve 9.1 ile boyadıgımızda turuncumsu kotu bır sarı çıkmıştı ortaya. eğer 12.1 çok açık geldiyse ki o zaman 10.1 dene derim lorealın ama o ne kadar açar hiç bilmiyorum

kullu mangocum ya cok soru sordum:eek: ama eminsn degl mi cunku kahve bakır gibi sacm kumral yada kullu kumrala boyasam yesil olmam degl mi cok korkuyrm fakat icimdede kumral ve kullu kumrala karsı asırı bi dogdu yarn boyucam bide recitalin kullusu ve kumralı nasıl excellence gore saol simdiden arkadasım yardımların icn kaydirigubbakcemile3

canım renk değişikliklerinde sana tavsıyem loreal exelence. çünkü loreal recital pek kapatmaz. yanı sen saçının yeşilimsi olmasından korkuyorsun. sana dedigim gibi eger saçında daha onceden rofle veya orealle açılma ışlemi yoksa küllüye boyayınca yeşilimsi olmaz. tabı lorealle boyamanı onerırım. kolestondan kesinlikle uzak dur.
ama suandakı saçının uzerıne kullu kumral uyguladıgında ıstedıgın gibi olur mu onu bılemem canım.

mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım saclarımla basım dertte bır ay ıcerısınde sacıma dort ıslem uyguladım ve hala memnun degılım degıstrcem ama korkuyorum saclarım mahvolacak dıye dokuz ay sacıma hıc bı ıslem yapmadım fon bıle cektrmedım guzel bı rofle yaptrmak ıcın ıyı de bı kuafore gıttım ama ıgrenc bı rofle yaptı ustelık kendı sacıma da dııl once boyadı hıc begenmedım ertesı gun baska kuafore gıdıp rofle ustune rofle yaptrdım onu da begenmedım ıkı hafta sonra gıttım sacıma ıyı bı kuaforde sılme ıslemı yaptrdım sarıya boyattım ama ıstedıgım sarı olmadıgıo ıcın kuaforden cıkmadan koyulttum bıraz bakırın en acık halı su an ama hıc memnun degılım sarıya cevrmek ıstyorum ama acıcı kullanacakları ıcın korkuyorum ve yıne ıstedıgım renge ulasamayacagım ıcın korkuyorum saclarım sımdılık yıpranmıs gozukmuyo ama cok ınce tellıler korkuyorum acıkcası bu ay yasadıklarımdan sonra kuafor fobısı olustu valla bende yaptıgım masraflar da besyuzu gectı o da cabası saclarımdan bı an once kurtulmak ıstıyorum ama daha boyatalı bı hafta olmadı ayrıca rofle ıstıyorum sacım yanar mı sızce beklemelı mıyım

küllümangocumm yardııımmm

benim saclarım suan 4 renk kızıl (kına yapmıştım)
dipler kendi rengi kahverengi üzerine kızıl
ortası alttan akmış boya oldugu için daha turuncu
en ucuda akmış siyahın üzerine oldugu için koyu kızıl

kuaföre gitmeden bu sacı nasıl acık kahve tonlarına cevirebilirim
pallette yogun renk renk acıcıyla acık turuncu sarıya kadar acsam üzerine ne renk boyamam gerekir ?
kendi dogal sac rengim bundan biras daha acık bi kahve

liveimagesgzelimberraktev4.jpg

istediğim renkte bunun gbi
AdrianaLima.jpg

pallette yogun renk renk acıcıyla acık turuncu sarıya kadar acsam üzerine ne renk boyamam gerekir ?

canım suandakı kızıl saçlarını bu sekle cevıremezsin sanırım. istedıgın rek 6.1 koyu kullu kumral çünkü.
eğer palette yogun açıcıyla açarsanda çok dıkkat etmen gerekli. sarıya kadar açılmasın saçın açık turuncumsu bır hal alana kadar beklet. çünkü açılmış sarı saçın uzerıne kullu boyandıgında renk yeşilimsi oluyor kesinlikle.
saçını turuncumsu bır tona kadar aç ama sarıya bakan bır turuncumsu. sonrada loreal exelence 7.1 e boya. sonuc ıstedıgın açık çıkabılır. ama hemen koyulaştırman pek ıyı olmaz. 2 3 hafta sonrada 6.1 e ıkı fındık kadar mavı koy boya saçını. ıstedıgın renge en yakın sonucu elde edersin.ama tabı saçın yıpranacak açıcıyla açtıgın için

canım suandakı kızıl saçlarını bu sekle cevıremezsin sanırım. istedıgın rek 6.1 koyu kullu kumral çünkü.
eğer palette yogun açıcıyla açarsanda çok dıkkat etmen gerekli. sarıya kadar açılmasın saçın açık turuncumsu bır hal alana kadar beklet. çünkü açılmış sarı saçın uzerıne kullu boyandıgında renk yeşilimsi oluyor kesinlikle.
saçını turuncumsu bır tona kadar aç ama sarıya bakan bır turuncumsu. sonrada loreal exelence 7.1 e boya. sonuc ıstedıgın açık çıkabılır. ama hemen koyulaştırman pek ıyı olmaz. 2 3 hafta sonrada 6.1 e ıkı fındık kadar mavı koy boya saçını. ıstedıgın renge en yakın sonucu elde edersin.ama tabı saçın yıpranacak açıcıyla açtıgın için

cok saol cnm
peki bişey daha sorsam ablam voila acık kestane boya almış bana acıyla acsam üstüne onu boyasam ne renk cıkar sonuc ?:eek:

slm kızlar bu zaman kadar hep sarı tonları uyguladım ama artık sıkıldım ne renk yapayım bilemiyorum bi el atıp yardım etseniz 14 şubata hazırlamak istiyorum sarışın renkli gözlüyüm uzmanı olan varsa resimde gösterip fikir alabilirim bekliyorum kızlarr

HayleyWilliams.jpg
yaa kızlar bu saç renginin tonu ne acaba..derinxx arkadaşım sağolsun bana yardımcı oldu ama tonu konusunda konuşmaya fırsatımız olmadı o sırada elektirkler gitti :eek:klava: bnde sizlere sormak istedim bilen warmı.?benneyaptımki

schwarzkoph şampuanları ve saç kremleri çok iyi yapıyo..
saçlar yumuşacık oluyo..ben çok memnunummm..

bu arada şubat_01 resimdeki saç rengi bakır kızıl olması lasım..
birde bişi sorcam öyle resimleri nasıl ekliyorusunu bende bi resim ekliyip sorucam bişi ama

kızlar bana da yardımcı olurmusunuz? saçım koyu kızıldı palettenin altın parıltılı çikolata rengine boyadım ama yinede tam olarak kapanmadı kızıllar.çok güzel açık bir kahve oldu saçım ama beyaz tenli olduğum için fazla yakışmadı bana.tatlı bir kahveye boyamak istiyorum saçımı sıcak çikolata düşünüyorum ama altın parıltılı olan 5.5 olmasına rağmen açık bi kahve oldu sıcak çikolata da 5.60 daha açık olur öyleyse değilmi.çikolata kahveye boyayayım diyorum o da 3.65 olduğu için çok koyu olursa diye korkuyorum bana bi fikir verirmisiniz napcam bilmiyorum.

cnm sakın çıkolata kahvesine boyama ben boyadım açana kadar canım çıktı çünkü resmen siyah oluyo...ama sen bilirsin :))

alakolaj1qh7.jpg

alakolaj2ck0.jpg

kolaj3yw9.jpg

Acil cevap istiyorum lütfen özellikle küllümango senden bekliyorum canım herkese cevap vermişsin beni de aydınlatacağını umuyorum.benim saçım röfleli,dip kırma işlemi filan yapıldı 6 hafta oluyor bir daha kuaföre gitmemeye uzun süre kendi kendime söz verdim çünkü baya bir fiyat ödedim..röfledende sıkıldım artık ama kuaförler istediğim rengi tutturamıyor.bir arkadaşımın saç rengi çağlaya benziyor.sordum kuaförü bal köpüğü ile karamel karışımı yapmış öyle dedi.bakır koymuyor dedi.bende kızılımsı bir renk istemiyorum böyler ışıltılı bal köpüğü karamel tarzı olsun yani çağlanın ki gibi :)) şimdi sizi bulmuşken sorayım Çağlanın renkleri özellikle üsttekiler ve altta ortada tek gözüken resimdeki rengi karamel değil mi?açık karamel gibi de aslında yada bal köpüğü bilemiorum sizden yardım bekliyorum evde kendim boyayacağım.önce koyu bir renge boyayıp sonra mı açıp bu rengi yakalayabilirim.yoksa röflenin üstüne boyarım aktıkça alttan sarı ışıltılar çıkar mı? hangi marka hangi renkler lütfen acil yardımmmm :teselli:
Alttaki resimleri özellikle koydum modelleri beğendiğim için yoksa koyu renk saçlarını nasıl değiştirmiş bravo valla bu kadına ne yapsa yakışıyor

Son düzenleme:
cnm sakın çıkolata kahvesine boyama ben boyadım açana kadar canım çıktı çünkü resmen siyah oluyo...ama sen bilirsin :))

bana da koyu olur gibime geliyor ama şaşırdım bende ne yapacağımı.koyu olur diyenlerde var çevremde olmaz diyenlerde var.saç rengim şuan bayağı açık bir kahve napsam kızlar yardımcı olun bana.şu kahvenin orta bi rengi yokmudur ne açık olsun istiyorum ne koyu

X