röfleli saçı düz sarıya dönüştürebilir miyim acaba..şu an dipler 2 cm uzadı.saçlarım çok uzun süredir röfleli.artık evde kendim düz sarı olarak boyamak istiyorum.nasıl bir yol önerirsiniz
Kuaföre danıştım . Bal rengi istiyorum dedim . Oryalle açılmaası lazımmış . 55 tl dedi yarın boyatıcam . Sizce bal rengi tutar mı turuncu olmaz demi ???
Anladim... zemin rengini fotografta gordnz .. tutarmi peki ?.s
Bal renginin içinde zaten turunculuk mevcuttur ama %6(20volume)lık oksidan katılırsa turunculuk minimuma iner.
Palette tutabilir ama kesinlikle 8.07 tutmaz, saçın açılması gerek.
Şu renk istiyorum . Annem boyatma saçın keçe gibi olur dedi . saçın çok yıpranır tel tel olur değişik tutuncu kızıl gibi bişey ortaya çıkar dedi . Sizce tutarmı bu renk ?
Sacim aktiktan sonra boyamayi dusunuyorm bi miktarda olsa tutar diye umuyorum cok fzla soru sordm kusura.bakmayn cevaplariniz icin tesekkurler
Saçlarım röfleliydi, dip yaptırırken hem sık attılar hem açtılar , şimdi sapsarı bir kafam var( kendi sacım çok açık küllü kumral, şimdi ben hangi renge boyamalıyım ki çiğlik gitsin doğal ışıltılı bir renk olsun??
Turunculuğu gidermek için küllü açık bir renk denemelisin. Bende oryalle açtım sapsarı oldu aralarda kalan turunculuk içinde neva color küllü platin kullandım. Yarın resim yükleyebilirim. Ve ben siyah saçtan sarıya döndüm. Daha önce yine turunculuktan şikayet etmiştim kız arkadaşımın dayısı kuaför o zamanda bana 11.10 ekstra açık küllü inci sarısı kullan demişti. Sonuç yine mükemmeldi. Boyayı sürerken normal değil ilk turunculuk olan yerlere sür biraz bekle sonra saçın tamamına sür 5 dk kadar en fazla bekle ve yıka. Sonucu görmek isterim.
Rica ederim, saçın o rengi tutması için sarı, koyu sarı tonlarına kadar açılması gerek.
Pazartsi artik boyamayi dusunuyorumm :)) koleston perfect 8.07 ile 8.03karistrsam sizce nasil bi renk olurr
Tavsiye etmem, birbiriyle zıt renklerdir.
Ya nabicam ben kaldm oylebi renk onerirmisinz peki sariya yakn bi renk istiyorm bitek 8.03ile boyasam nasl olur ozaman yardimedermisnz lutfeenn.s.s
utanarak soruyorum biraz kültürsüzm saç boyama konusunda. saçımı kırmızıya boyasam mesela diplerim çıktgnda sürekli önce açıp sonra mı boyayı sürmem lazm.doğal rengim kahverengi direkt sürsem uçlarla aynı olur mu yani