Eki Görüntüle 755237 Eki Görüntüle 755238 bu iki renk aynı mı ? ne renk olduğunu bilen var mı acaba? :26:
Hayır. İlk resim 7.3 +%9luk oksidanın üzerine platin Ombre yapılmıştır. Diğeri KOLESTON PERFECT 8/41 + %9luk ile uygulanmıştır.
merhaba canım burda bayanın saç rengi nedir boya numarası koleston palette vb kolay bulunabileceklerden örnek verebilirmisin ?annemin saçı için. teşekkürler
Merhabalar : ) bayanın ismini biliyo musunun canım acaba
merhaba canım burda bayanın saç rengi nedir boya numarası koleston palette vb kolay bulunabileceklerden örnek verebilirmisin ?annemin saçı için. teşekkürler
Bu renk nedir acaba bilen var mı? saçım 8.3 koleston perfect ile boyalı şu an, bu rengi nasıl elde edebilirim? Yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden
Eki Görüntüle 755892
teşekkürler gene hızır gibi yetiştin:)
slm thaliacım.
dün palette 10.1 küllü açık sarı boya aldım.
bunun içine yoğun mavi boya katarak denemek istiyorum.
saçlarım çene hizasında uç kısmında 3 parmak karamel renk kaldı.dipler kendi kumral rengim.
ne kadar mavi katayım nasıl boyayım ki iyi dağılsın ve iyi tutsun.
thalia bunu atladın sanırım bir bakarmısın ?
Eki Görüntüle 756605
Bu saç rengi kına yaktıktan sonraki saç rengime benziyor hatta daha koyu benimki. Normalde saçlarım koyu kumral. Saçlarımı doğal açıcılarla (limon, zeytinyağı, kurumuş papatya vb. şeylerle) açmak istiyorum sarıya kadar. Kınanın akmasını mı beklemeliyim yoksa kınanın üzerinden başlıyayım mı? Teşekkürler :)
doğal rengin üzerine de ilk boyamada küllü boyanmaz saçı kızıllıaştırır.
hmmm yeni bir bilgi benim için...doğal bir sarı elde etmek için küllü aldım. saçımın uçlardan yarısı da karamel. belki mavi ile eşitlerim diye düşünmüştüm :)
şimdi nasıl yapayım da göze batmayan bir renk elde edeyim. çok açık tonda olması şart değil. sen bana ne tavsiye edersin canım..
6.3 ile boyayabilirsiniz.