merhabalar:) benim saçım koyu kahve hiç boyamadım daha önce ve tenim de buğğdaydan biraz daha koyu. İstediğim ton şu iki saç renginden biri nasıl elde edebilrim ilk kez uygulayacağım kendim yapabilir miyim size?
http://www.bayanport.com/wp-content/uploads/2012/07/Jennifer-Lopezhaval%25C4%25B1-sa%25C3%25A7-modeli-321x450.jpg için Google Görsel Sonuçları
ya da bu saçtaki koyu kısımları ve açıkları nasıl elde ederim?
http://2.bp.blogspot.com/-C4vhKK8XZTY/UCmK-I2IT1I/AAAAAAAAAOo/Z4FcwMTCRYE/s200/55.jpg için Google Görsel Sonuçları
kolestonun yoğun renk açıcısıyla açıp boyasam da yine bu renk ya da bu renge yakın bir renk mi tutar açık istiyorum yani koyu sarı tonlarındaMerhabalar;
Tam olarak tutmaz çünkü çikolata kahve aldığınız renge göre daha koyudur. Tam olarak dipler tutar. Tutacağı renk de budur:
Eki Görüntüle 742589
kolestonun yoğun renk açıcısıyla açıp boyasam da yine bu renk ya da bu renge yakın bir renk mi tutar açık istiyorum yani koyu sarı tonlarında
Boyanın rengi budur, açıp boyasanız da boya rengi değişmez. Aldığınız rengi değiştirin. Koy sarıyı elde etmeniz için saçınızı açmalısınız.
Tavsiye edeceğiniz açıcı var mı kolestonun yoğun açıcısını denedim turuncu olmuştu sonra çok zor çevirdim o rengi tekrar hüsrana uğramak istemiyorum
Merhabalar;
İki rengi de evde elde edemezsiniz.
İlk resimde kendi saçın üzerine saç güneşte açılmışçasına gölge çalışması vardır.
İkinci resimde 8.1 in üzerine uygulanmış balyaj çalışması vardır. 8.1 küllü bir renk olduğundan boyanmamış saçınıza direkt uygularsanız küllü değil kızıl yansıma verir. Kuaföre gitmenizi öneririm.
Pekala çok teşekkür ederim evde yapabileceğim saçıma hareket getirecek neler önerirsiniz peki? boya olarak
Merhaba kendim daha önceden açık karamele boyadığım saçlarımı ve kaynak saçlarımı açıcı ile 3-4 ton açtım; yalnız kendi saçım 2 ton daha açık olmuştu kaynak saçlardan:/ bügünde neva color 66.46 Volkan kızılı ile her iki saçıda boyadım sonuç kendi saçım pembeye bakan kırmızı , kaynak saçlarım yine 1-2 ton daha kırmızısı oldu, aslında yine karamel Yada saman tonları boyayacaktım macera aradımekleyebilirse. Resimde ekleyeceğim renk ve boya önerisi bekliyorum kızıl tonlardan vazgeçtim , pigmentasyon yapmam gerekecek sanırım , yarın çözücem bu işi tabi yardımlarınızla :) teşekkürler şimdiden
Benim saçım koleston 7/77 acaba koleston perfect 8.07 ile boyasam ya da boyanadan önce yine koleston perfect 8.0 ile açıp da boyasam olur mu çünkü ışıltılı kahve siyah gibi duruyor uçlarım(((
Tavsiyeniz için teşekkür ederim peki bu işlemden sonra 8.07 ile boyasam olur mu